Otsin stake again NL5-NL10 jaoks @ FT OLEMAS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ingu
    Bännitud
    • Jan 2010
    • 1283

Re: Otsin stake again NL5-NL10 jaoks @ FT OLEMAS

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
    aga kuna sa selle 100$ siis ära maksad?
    Aga niipea kui saan üleelmise Reede rakebacki kätte. Ma rääkisin Chariga just ja ma ei oska kuupäeva lubada kuna mulle ei oska keegi öelda mis kuupäeval see rakeback tagant järgi tuleb. Koguaeg öeldakse, et selle probleemiga tegeletakse jne, aga midagi kindlat lubatud ei ole. Pokkeriprod või Fulltilt vaevalt nüüd kavatseb oma mängijaid kel see rake saamata üle lasta või mis ?

Comment

• low-flow
      Klubi Liige
      • Jul 2009
      • 1208

Algselt postitas ingu Vaata postitust
      kle kust sa võtad et mingi 150 $ on maha gämbeldatud???
      Sest NL10 kokkulepitud stop-loss oli 150$, pärast milleni kukkumist lubad postis nr #85 madalamasse limiiti suunduda. Kui sa muidugi tahad väita, et sa suutsid 15k käega NL5-es mängides 30 BI kaotada, siis mul pole tõesti midagi öelda (graafikult vaadataes nii palju enne lõppu peatus mäng NL25-es)...

...peale selle, et ütled postis nr. #85, et on samad tingimused, mis eelmisel diilil. Ehk siis kokkulepete murdmisel tasud rahalise kahju varaga.

Aga noh, Char lasi endale juba pähe istuda ja nüüd pole midagi loota. See, et sa ise mõistaksid, kui suuresti sa diili reegeleid rikkusid ja mis oleks õiglane hüvitis investorile, on muidugi totaalselt lootusetu, sest nii arukas inimene ei saadaks üldse sellist sitta korda.

Edu elus edasiste kokkulepete ja ärisuhetega, tundud usaldusväärne klemm olevat. Over and out.

Comment

• variatsioon
        Pokkeritark
        • Nov 2008
        • 5849

Algselt postitas ingu Vaata postitust
        Aga niipea kui saan üleelmise Reede rakebacki kätte. Ma rääkisin Chariga just ja ma ei oska kuupäeva lubada kuna mulle ei oska keegi öelda mis kuupäeval see rakeback tagant järgi tuleb. Koguaeg öeldakse, et selle probleemiga tegeletakse jne, aga midagi kindlat lubatud ei ole. Pokkeriprod või Fulltilt vaevalt nüüd kavatseb oma mängijaid kel see rake saamata üle lasta või mis ?
        saad tõesti 100$ eest rakebacki?

päris palju NL10 grinderi kohta

Comment

• fyte
          Pokkerihai
          • Jun 2010
          • 3378

Tsitseeriks siinkohal pastilaa postitust, mis on selle teema päris alguses. Lolz:

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
          Võin ka kiita. Distsipliiniga mees paistad olevat. Sihikindel, intelligentne ja edukas grinder. See, et sa stake pidevalt vajad, on halbade asjaolude (kuufaasid etc) kokkusattumus.

// Tundub, et ajalugu kordab ennast:

Algselt postitas ingu
          " Re: Otsin Stake NL5 jaoks! @ Stars [olemas]
          Kahjuks eile õhtu lõppesid rahad lõplikult.
          Stake algus oli suurepärane @ NL10
          Edasi tuli katastroofiline õhtu, kaotasin maeitea kui mitu BI ja ei suutnud jälgida ka kokkulepet, et 150lt alla kukkudes pean minema NL5-te. Kukkusin ca 100 taala peale.
          sawcrish on sellest teadlik.
          Edasi lasin NL5. Seal läks ka jubedalt, ca -8BI ja 60 taala peale.
          Siis sai proovitud 1-2 taalaseid HU-si, vahel ka NL5 ja NL10 Omaha max50bb. Sawcrishile andsin MSN kaudu koguaeg teada mida mängin ja kuidas läheb. Aga ei suutnud ma biitida. Ka NL2 mitte. Eile õhtu sain FT ca 12 taala [Starsist oma viimased kopikad kätte] ja need kadusid HU-desse. Olen nõus postitama graafikuid jms, midaiganes sawcrish tahab, ei soovi endast jätta petturi muljet
          Diilis oli ka punkt, et rakeback jääb mulle. Kui mu kontol oli ca 80 taala ei kandnud ma enam rakebacki kah välja vaid arvestasin need stake sisse, kuna seis oli nii halb."
          Last edited by fyte; 08.12.10, 23:53.

Comment

• Char
            Pokkerihai
            • Sep 2009
            • 1848

no ma ei hakka utoopilisi asju lootmagi low-flow, seda enam, et inimene väidetavalt elab väga viletsalt ja ei leidu 1000 kroonigi vaba raha, et mulle maksta, ning peab rakebacki ära ootama. parem saan oma 100$ kätte ja järgmine kord olen targem.

Comment

• ropka11
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1008

Mina küll Char 100$-ga nõus ei oleks.Huvitav, et ingu diiligraafikud on kõik ühesugused.Alguses kõva heater ja kui mingi kasum käes juba siis läheb gamblemiseks ja graafik kolinal alla.
              Sama juhtus PN foorumis kus sa Imre raha rotti lasid.Imestasin, et siin sulle üldse staket anti kuigi keegi juhtis Imre diilile tähelepanu.
              Sa ise ikka aru saad, et tegid midagi diili reeglitest kinnipidamisel valesti-kui jah siis küsi endalt palju ma ikka tagasi pean maksma.
              Last edited by ropka11; 08.12.10, 22:42.

Comment

• variatsioon
                Pokkeritark
                • Nov 2008
                • 5849

obv on ingu scammer/petis.

Comment

• lenC
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 6440

+1

ja ingule kick/ban

kas tõesti on pokker nii hasarti tekitav et ei suudeta diili reegleid jälgida?
                  kick/ban + petturite nimekirja!
                  sa rikkusid stakesi reegleid ning keeldud raha tagasi maksmast
                  obv on ingu scammer/petis.
                  Sa ei aita kohe kuidagi Charil oma raha tagasi saada

Comment

• kjmrc
                    Pokkerihai
                    • Aug 2009
                    • 4541

Mnjaa.. päris karm teema.. alguses PN foorumis kustiii teema, nüüd ingu oma.. mõlemaid tean hästi, eiusuks, et ingul halvad kavatsused olid steigi algul, lihtsalt nii see asi kokku jooksis. Kuigi jah, võib õigus olla küll, et steigiraha tuleks tagastada täies ulatuses, kuna reeglites on kirjas, et mistahes rikkumine lõpetab steigi ja tuleb tagastada algne steigisumma. Owelll, eks näis mis siit välja kujuneb.. :P

Comment

• oohoh
                      Grinder
                      • Oct 2009
                      • 547

Steikimine on muutunud juba selliseks, et reeglina on mingisugune sitt majas, erandid kinnitavad :P
                      Last edited by oohoh; 09.12.10, 00:06.

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

Vi**t küll.Ajab närvi tglt,et teised kõrvalt tulevad nii suurelt sellele teemale peale.
                        Selles suhtes,et see on stakeri ja steikitava omavaheline asi.Kui ma võtan sõbralt laenu siis mingid kõrvalised isikud ei ütle mulle,et tont maksa võlg ära.
                        Kui staker ise fking pussy on siis on see oma asi(mõtlen üldiselt) kas saab selle pleki kätte või mitte.See selleks.
                        Teiselt poolt oleks viisakas kogu stake ulatuses raha tagasi maksta.Kui pangast laenu võtad lolli peaga ja tagasi ei suuda maksta siis panka hui kotib,et sul seda raha kuskilt võtta pole.
                        Olen ise ka tiltis peaga kunagi diili reegleid rikkunud.Ja tegemist oli umbes 10k-ga mille pidin tagasi maksma.Stakeja oli veel välismaalane ja obv poleks midagi eriti juhtunudki kui ma poleks tagasi maksnud,aga vähekenegi võiks austust olla kui inimene tuleb siukse asjaga vastu,et annab võimaluse mängida tema rahaga!Jah,krt ma läksin ja sebisin selle 10k omale arvele ja saatsin tüübile tagasi.Sai tehtud siis tuleb ka tagajärgede eest vastutada.

Comment

• variatsioon
                          Pokkeritark
                          • Nov 2008
                          • 5849

-1

selle foorumi reegites on kirjas et ei tohi scammida/petta.

kui mina tulevikus tahan kedagi stakeda siis ma tahaks et ka tema pettustest oleks avalikult siin foorumis kirjutatud.

edit: ingu on juba kolmandat korda diili reegleid rikkunud.
                          mis sa arvad mitu korda ta veel võiks scamida/reegleid rikkuda enne kui võiks ta petturite nimekirja üles panna?
                          Last edited by variatsioon; 09.12.10, 00:14.

Comment

• qbj0hn
                            Auk on auk. FAKT!
                            • Nov 2008
                            • 7091

Minupärast võiks juba peale esimest korda ju.
                            No arutada jah.
                            Aga tundub lihtsalt,et inimesed ilmuvad ei tea kus kohast välja ja hakkavad teist sõimama kohe jne.

Comment

• armand0
                              Õpihimuline Mängur
                              • Mar 2010
                              • 358

mis ma peaks kiitma hoopis- ?

Comment

• qbj0hn
                                Auk on auk. FAKT!
                                • Nov 2008
                                • 7091

Vait olema pigem kui mingi 3as isik kes pole asjaga seotudki.
                                Stakejal/steikitaval/modedel ja adminnidel ja inimestel kellega on varem diil olnud või muud tegemist võiks aint sõna võtta taolistes teemades.
                                Väga kohatu kui mingi 3as isik hakkab tõmblema.

Comment

Working...