Petturite nimekiri, kellega ei tasuks tulevikus diile teha

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • daljoh
    Vana Tegija
    • Feb 2009
    • 1032

Re: Petturite nimekiri, kellega ei tasuks tulevikus diile teha

Tuleks siis mingi loogiline varjant diilide puhul välja mõelda.
    Ilmselgelt ei piisa enam sellest kui küsida kasutaja nime ja nime ja ma ei tea mida veel.

Nagu pangas: isikukoodid, aadressid, telefonid, 2 käendajat jne jne.

Ise olen saanud stake (aitäh Maheaatom) ja olen 100% reeglitest kinni pidanud. Kannan vajaliku summa kohe peale saamist stakejale.
    Imelik on see, et inimesed jäävad stakejale võlgu ja nagu ei oleks midagi. Aga kui pangale võlgu jääda siis oleks nagu jama juba eks.
    Ma ei kujuta ette, kui ma peaks kellegile üle 1000$ nt stake andma, ja stake saaja seda reeglite kohaselt tagasi ei maksa, siis ma müüks selle võla küll edasi. Neid inimesi kes sinna siis omalt poolt nt 50% otsa keevitavad ja su metsa viivad neid ju ikka leidub.

Codecci juhtumit lugedes, siis tekkis küll selline mõte: Äkki ei peaks pokkeriga tegelema siis kui ei suuda oma raha asju majandada. BR management - nii elus kui pokkeris!? Ja kui on mingid jamad siis saab seda ju selgitada. Mingi lahendus ju ikka leidub!

Ah no tglt mis arvamusliider mina olen aga noh... selline mõte mul tekkis.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Milleks ajada pilli lõhki ja jännata miskite nimede ning muude asjadega??? Selle asemel ärge usaldage võõraid ning ärge kandke raha ennem eriti tänasel päeval, kus raha vahetamise teemas on väga palju usaldusväärseid rahakandjaid, kelledega ma võiks silmad kinni vahetada ka $10,000 ilma, et ma peaks miski nime küsima.

Kauba ostu-müügi puhul on asi teine aga tuleks käituda täpselt samamoodi. Kui lambikas müüb, siis saatku kaup enne teele ning siis maksate Teie raha. Kui ei ole nõus siis jätta diil katki ja üleüldse ma ei ostaks võõrastelt ühtegi chipikohvrit ega muud jura. Kõik on poes olemas ja kui ei olegi ning tõesti vaja siis ma läheks kasvõi ise vajadusel järgi, kui kahtlen kasutaja usaldusväärsuses.

See on Teie raha ja näete isegi, et termiitide ja parasiitide (lugege: kelmide) vastu oleme suht võimetud, veel-enam see ei ole meie raha ning me ei saa teiste hoolimatuse pärast hakata iga kasutaja järgi jooksma ning nõudma sisse teiste raha - häbi tunnistada aga nii see kahjuks on :(

Ärge unustage, et foorumid on kahepoolne kommuun, mis ei saa eksiteerida ilma administratsiooni ja ilma kasutajatega seega me peaks töötama kõik ühte. Meie, kui administratsioon peaksime tegema maksimumi, et ennetada kelmusi ning kasutajaid peaksid ka andma endapoolt maksimumi ja enne "Send" nupu vajutamist mõtleksid 3-4 korda, kas on mõtet seda diili selle inimesega teha.

Comment

• daljoh
        Vana Tegija
        • Feb 2009
        • 1032

Algselt postitas ranka
        Milleks ajada pilli lõhki ja jännata miskite nimede ning muude asjadega??? Selle asemel ärge usaldage võõraid ning ärge kandke raha ennem eriti tänasel päeval, kus raha vahetamise teemas on väga palju usaldusväärseid rahakandjaid, kelledega ma võiks silmad kinni vahetada ka $10,000 ilma, et ma peaks miski nime küsima.
        Jäigi mõte katki sama koha pealt. Tahtsingi öelda, et ega ju ei laenaks võõrale tänavalt. Sama asi on ju ka muu laenamisega. Kõikidele oma tuttavatele ma ei laenaks, mõnele aga võiks kinnisilmi anda.

Usalduse küsimus that's all.

Comment

• Madis Very
          Bännitud
          • Aug 2009
          • 2951

Maheaatom ütles PNis:

Paraku on hobusevargad "avastanud" lihtsama mooduse - kui keegi soovib rahasid vahetada, siis saadetakse talle PM valmidusega aidata. Siis kannabki lahke abivajaja esimesena ja ongi petturil raha käes. Arvake kolm korda, kas ta vastu ka kannab?

P.S. Foorumist eelmaldatud kasutajad "Anette" ja "Koorekiht" (IP-d 213.35.233.198 ja 84.50.27.118; usun, et saame üsna pea ka nende õiged nimed suurimates Eesti pokkerifoorumites avaldada), kes on päris kindlasti petised ja üsnagi selged jäljed viitavad meie "vanadele sõpradele" Diadema111 ja JESSICA.

Kahjuks kehtib petiste ja pettustega alati sama põhimõte, mis majaduses üldiselt - niikaua kui on nõudlust, on alati olemas ka pakkumine. Ehk kui te ise olete nõus suvaliste tontidega "äri" ajama, siis pole hiljem ka midagi ega kedagi peale iseenda süüdistada. 99% olete te oma rahast lõplikult ilma ja mitte midagi hiljem teha ei ole - kuigi ma soovitaks siiski aata vähemalt kirjad Moneybookersile ja pokkeritoale, kus arveldati, sest sellega saab vähegi selliste vantide tegevust piirata.

Comment

• Firzen
            Grinder
            • Oct 2008
            • 605

Kõik, kes on petta saanud kasutajatelt "Diadema111", "Anette", "Koorekiht", "Kristjan123", "Katsuke8888", "Googleman1234", "Christiano", "Katyke", siin foorumis kasutaja "Mafioso" või mõnelt muult nimelt, mis on nendega seotud siis palun võtke ühendust PM-i teel.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Firzen
              Kõik, kes on petta saanud kasutajatelt "Diadema111", "Anette", "Koorekiht", "Kristjan123", "Katsuke8888", "Googleman1234", "Christiano", "Katyke", siin foorumis kasutaja "Mafioso" või mõnelt muult nimelt, mis on nendega seotud siis palun võtke ühendust PM-i teel.
              +1

Saadan kohe Rünnole ja amcx-ile privaatsõnumid. Kui keegi veel peale nende on saanud petta ja pole siin raporteerinud, siis palun andke sellest mulle võimalikult kiirelt teada. On pisike lootus, et saate oma klotsi tagasi.

Comment

• variatsioon
                Pokkeritark
                • Nov 2008
                • 5849

Algselt postitas ranka
                +1

Saadan kohe Rünnole ja amcx-ile privaatsõnumid. Kui keegi veel peale nende on saanud petta ja pole siin raporteerinud, siis palun andke sellest mulle võimalikult kiirelt teada. On pisike lootus, et saate oma klotsi tagasi.
                ehk seletad lähemalt?

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas variatsioon
                  ehk seletad lähemalt?
                  Mitte täna

Comment

• heido24
                    Õpihimuline Mängur
                    • Dec 2008
                    • 402

Algselt postitas daljoh
                    Neid inimesi kes sinna siis omalt poolt nt 50% otsa keevitavad ja su metsa viivad neid ju ikka leidub.
                    tule maa peale...need summad peavad olema siiski ylisuured et keegi viitsix sellega tegeleda....ja ametlikult ajades saad oma rahast k2tte ainult 40%-50%.....

Comment

• Firzen
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 605

Algselt postitas heido24
                      tule maa peale...need summad peavad olema siiski ylisuured et keegi viitsix sellega tegeleda....ja ametlikult ajades saad oma rahast k2tte ainult 40%-50%.....
                      Asi on aetud juba ja rahad saab tagasi.

Comment

• hotcocacola
                        HTCCACLA
                        • Oct 2008
                        • 14473

good job :)

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Raimo1
                          Julm Donk
                          • Oct 2008
                          • 35

lasi 50$ starsis üle Andres77, starsis bingopokker. Pidime tegema diili a ta kadus kohe offline..

Comment

• variatsioon
                            Pokkeritark
                            • Nov 2008
                            • 5849

Algselt postitas ranka
                            Mitte täna
                            agaa homme?

Comment

• kollane
                              Pokkerihai
                              • Nov 2008
                              • 2031

Algselt postitas Raimo1
                              lasi 50$ starsis üle Andres77, starsis bingopokker. Pidime tegema diili a ta kadus kohe offline..
                              arvatavasti läks/läheb sinu raha sama teed pidi:

õpitakse ikka enda vigadest mitte teiste, onju

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Raimo1
                                Andres77 bännitud. Muud ma teha ei saa. Lisan ka esimesse postitusse kirje temast.

Comment

Working...