Lauri H. (kasutaja "inward") pettuste tuultes

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • redddman10
    Grinder
    • Aug 2010
    • 703

Re: Lauri H. (kasutaja "inward&quot pettuste tuultes

Algselt postitas alaska Vaata postitust
    Ma mingi suvalise joomakihlveo ülelaskjat küll kelmiks ei nimetaks. Niikuinii ei saa kumbagi osapoolt kontrollida, niiet algusest peale mõttetu teema. Mis see võitja kahju saab täpsemalt, pidi mingi aeg ilma alkota olema? Mingi ringkonnasisene image kadu, ok, selle nimel mina muidugi maksaks, aga avalikult nimi üles panna on jama, kus kahjud võivad olla kordades suuremad, kui asi väärt.
    pigem vaatasin selle laptopi asja poole rohkem.
    Last edited by redddman10; 14.08.14, 17:05.

Comment

• atsetoon
      Joomas õlut Atsetooniga
      • May 2009
      • 1105

Annan igaksjuhuks siin teada, et kasutaja inward a.ka Lauri H.-i kätte ilmselt mingit isiklikku vara usaldada ei tasu - paneb jooksu sellega. Beti raames jäi 50€ sisse ja pärast olid tema sõnad "miks ma peaks maksma". Ütlesin ka talle enne, et postitan varsti foorumisse, vastuseks "pohui pane". Skype grupi täis foorumi liikmeid võivad kinnitada.

Milles küss? Pärisnime avalikustamises?

Comment

• Vandalar
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3577

Algselt postitas atsetoon Vaata postitust
        Annan igaksjuhuks siin teada, et kasutaja inward a.ka Lauri H.-i kätte ilmselt mingit isiklikku vara usaldada ei tasu - paneb jooksu sellega. Beti raames jäi 50€ sisse ja pärast olid tema sõnad "miks ma peaks maksma". Ütlesin ka talle enne, et postitan varsti foorumisse, vastuseks "pohui pane". Skype grupi täis foorumi liikmeid võivad kinnitada.

Milles küss? Pärisnime avalikustamises?
        Because it takes all the fun out of it :(

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
          Peaks ka mingi alkoga seonduva prop beti tegema. Endal muidugi raha välja käia ei oleks, seega tahaks mingit prossa minusse uskujate võidust. Võidu korral saaks nad kindlasti vähemalt mingi 1:10 suhtega raha tagasi, seega riskida ju tasuks.
          Mõni teema, kus sa ei brag'iks oma alkolembusega? Võta kokku end lontrus.

Vaadates neid süüdistusi, siis kahtlane tunne et see laptop, mida Inward müüb kui 'leitud pähe' võib prolly olla varastatud ;//.

Comment

• ropka11
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1008

Selle mehe jutt-inwardi-hakkab järjest rokkem matka madist meenutama.Õigust jääb ülegi kõik teised on süüdi.
            Nagu ma aru saan tegid kihlveo-tegid.Ära maksta ei tahtnud-ei tahtnud.Pohh milles kihlvedu seisnes.
            Lubati teema foorumisse üles panna-olid nõus ja nüüd protesteerid selle vastu, et pandi pärisnimi üles samas tunnistad, et lasid kihlveo maksmisega üle.Täielik huumor.
            Millest sa aru ei saa.

Comment

• Potsataja
              õilishing
              • Oct 2008
              • 5270

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
              Mõni teema, kus sa ei brag'iks oma alkolembusega? Võta kokku end lontrus.

Vaadates neid süüdistusi, siis kahtlane tunne et see laptop, mida Inward müüb kui 'leitud pähe' võib prolly olla varastatud ;//.
              Kena üritus nagu paljudel enne sind. Kui teie lõpetate väljaspool OT teemat möla ajamise, siis suudan seda ka mina. Kusjuures ka täis peaga.

Comment

Working...