Pokerstars bankroll building

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Priidix
    240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
    • Jun 2009
    • 2839

Re: Pokerstars bankroll building

Milles probleem, depo 10-15$... toksi paaar päeva 0.25$ (45man non-turbo) sngsi. BR 50$ NL2..BR 125$ NL5 jne.

gl!
    Last edited by Priidix; 20.04.12, 00:30. Põhjus: starsi..

Comment

• fyte
      Pokkerihai
      • Jun 2010
      • 3378

Imo pole ka PLOd mitte mingil juhul mõtet torkida, enne kui NLHE täiesti selge on. Algaja jaoks on ka outide lugemine suht keeruline tegevus ja see võiks enne selge olla, kui keerukam formaat ette võtta.

Comment

• Fuzzy
        Õpihimuline Mängur
        • Aug 2010
        • 452

Algselt postitas fyte Vaata postitust
        Mis selle "põhimõtte" point on? Et teistele rääkida, et ei olegi degen, kes enne võitmisi tegi loendamatuid deposiite, mis auku kadusid?
        Üks pointidest, jah.

Mulle tundub, et selline mõtteviis on neil inimestel, kes pole veel täielikult veendunud, kas see pokker on ikkagi õnnemäng või mitte ja siis sellepärast ei taha ka oma raha sisse panna.
        Pokker ongi õnnemäng, kui mängid mõnituhat kätt ja vaevalt biidid rake'i (kui üldse).

nl2-10 on üpris sarnase tasemega ja kergesti biiditavad. Depodes nt 50 buyini nl2 jaoks, on üsna kindel seljatagune ja mingi 5bi downer vm ei pane enesekindlust kõikuma.
        Mõnus on seda rääkida, kui oled mitu aastat mänginud ja õppinud. Sellisel juhul loomulikult pole probleemi biitida neid limiite. Samas algaja mängija jaoks see asi nii kergelt ei lähe, tean seda omast kogemusest ja ajast, kus mängud olid softimad kui praegu. Algaja ei mõista ka veel täielikult varianssi, läheb kergemini tilti, ei näe põhjuste tagajärgede seoseid ja kergesti võib omistada tulemustele tegelikkusest erinevaid põhjuseid. Tuletan ka meelde, et mikrodes mängib ka rake päris suurt rolli ja algajal ei pruugi piisata lihtsalt preflop tabelist ja paarist c-beti nõuandest, et bustoks minekut vältida. Jutu point on selles, et ei tohi suhtuda oma bankrolli kergekäeliselt, a'la kui otsas, kannan juurde. Vaid tuleb näha vaeva kohe algusest peale, et tekkiks korralik edge, millest piisab nii vastaste kui rake biitimiseks.

Comment

• fyte
          Pokkerihai
          • Jun 2010
          • 3378

Algselt postitas Fuzzy Vaata postitust
          Tuletan ka meelde, et mikrodes mängib ka rake päris suurt rolli ja algajal ei pruugi piisata lihtsalt preflop tabelist ja paarist c-beti nõuandest, et bustoks minekut vältida. Jutu point on selles, et ei tohi suhtuda oma bankrolli kergekäeliselt, a'la kui otsas, kannan juurde. Vaid tuleb näha vaeva kohe algusest peale, et tekkiks korralik edge, millest piisab nii vastaste kui rake biitimiseks.
          Sellepärast tõingi näiteks 50bi-suuruse depo, mis on üpris safe bankroll. nl2-5 piisab kindlasti täielikust ABC mängust, et normaalset plussi näidata.

Comment

• vilistaja
            Jube Noob
            • Nov 2009
            • 148

Kirjutan ka vahepeal siia, mida ma proovinud nüüd olen ja kuidas ühest või teisest asjast aru saanud.

Eile võtsin jälle ranka tabeli ette ja proovisin vaikselt ikka ja jälle NL2 zoomi, 500 kätt ja -2bi. See ikka tõesti ei taha nii väikese rolliga ohutu olla, hoian mõneks ajaks sellest nats eemale.
            Järgmine proov oli muude asjade kõrvale 0,25$ 45 MEN SNG ja tulemuseks 2. koht, aga aja kulu jälle suht meeletu. Siis sai ette võetud huvi pärast üks 0,25$ 90 MEN SNG tulemus 9. koht. Lugesin vahepeal ka foorumit ja märkasin postitust:

imo kui mangida 45mane siis ikka turbo omi ja kindlasti multitableda.
            Turbokad tundusid suht kahtlased, aga katsetasin seal oma kätt. Mängisin kokku seitse 0,50$ 45 MEN Turbo SNG-d, tulemuseks oli 4. Koht, 5. Koht ja 1. Koht. Mis nüüd multi tablemist puudutab, siis pärast katsetusi mängida zoomi neljal laual oli 4 turnat väga mõnus vaikne toksimine ja täitsa hästi veel jälgitav. Arvan, et mõnda aega võiks siis nende Turbokate kohta õppida.

...aga kui turniire hakkad harrastama siis tee kindlasti push-fold mäng selgeks, kas siis SNG Wizardiga vms
            Siinkohal uurin et kuidas on push-fold mängu kirjeldatus Eestikeelde tõlgitud Colin Moshmani SNG strateegia raamatus, olen aru saanud, et see küll ühe laua turnadele põhiliselt, aga kuidas sealsed tabelid näiteks toimiks 45 mehe turbokal ja on see äkki mõistlik õpikuks võtta?

Mis siin teemas veel on silma hakanud, millele arvan, et võiksin omapoolset vastukaja anda.

kanna kõik sisse mis sul on,mine nl100+ tuubelda paar korda ja on sul korralik roll.
            algaja õnn eksisteerib pokkeris
            Loodan, et seda väga tõsiselt ei pea võtma :P

Soovitus - investeeri tiba rohkem alguses (soovitavalt 100$+). Kui plaan mängu vähegi tõsisemalt õppida ja distsiplineeritult mängida, siis raiskad vaid ise enda aega mingisuguste 20c turniiridega.
            Sellest olen aru saanud jah, et tegelikult normaalne alustada korraliku bankrolliga, aga noh mul hetkel selleks väga võimalust (kui aus olla ka tahtmist) pole, pigem prooviks just ennast vaikselt üles mängida selle pealt mis kunagi sai sisse kantud.

Mis eesmärgiga ma mängin pokkerit?
            Mul eesmärgiks on lihtsalt pokkerit mängides saada mõneks ajaks argipäevast välja ja lustida mänguga, kus peab mõtlema ning panna ennast proovile kas saan vana väikese rolli üles ilma, et teeks mingisuguseid rumalaid katsetusi ja seda maha taoks.

Üldiselt veits üllatunud, et täiesti uus nägu saab foorumis niipalju vastukaja, väga meeldiv ja saanud üksjagu juba mõtiskleda siin kirjutatu üle. Ootan endiselt, mida huvitavat mulle siin vastatakse.

Tänud kõigile, kes siiani juba vastanud. gl

Comment

• vilistaja
              Jube Noob
              • Nov 2009
              • 148

Eelmises postis jäi kirjutamata veel see free bankrolli kohta

yks variant on veel, mine v6ta endale kuskilt tasuta bankroll ja kl6bista 6ppe eesmargil pisikeses toas kus ka halvemad mangijad ja v6imalus suuremat roid naidata.
              http://www.yourpokercash.com/
              free bankrolli suhtes võin soovitada www.pokerstrategy.com , pakub kindlasti rohkem hüvesid kui mõni väike sait.
              Sain vastustest aru, et eestis selle kasutamine natukene raskendatud või kuidas?

Comment

• vilistaja
                Jube Noob
                • Nov 2009
                • 148

Sattusin vahepeal ka googeldama ja leidsin enda meelest mõistliku lehe ja tahtsin küsida, et kas need push fold tabelid on ok? Kui arvestada, et mängida ikka neid 45 mehe omi.
                Learn how to play poker with PokerStars Learn. We will teach you everything you need to know about poker, from the very basics, right up to advanced levels.

Learn how to play poker with PokerStars Learn. We will teach you everything you need to know about poker, from the very basics, right up to advanced levels.

Comment

• Fuzzy
                  Õpihimuline Mängur
                  • Aug 2010
                  • 452

Algselt postitas vilistaja Vaata postitust
                  Sain vastustest aru, et eestis selle kasutamine natukene raskendatud või kuidas?
                  No isegi kui raha ei saa, siis häid õppematerjale on seal pokerstrategys küllaga. Sealt saab alla laadida ka mingi ICM traineri, kus mängid läbi push ja fold olukordi ja proge ütleb, kas on tõenäoliselt õige või vale otsus.

Comment

• lambitont
                    Vana Tegija
                    • Jun 2011
                    • 1095

peale full tildi kinni minekut eelmine suvi, olin rahast lage ja laenasin sõbralt €10 ja hakkasin laduma .25c 45manne.
                    bankroll managemendiks valisin agressiivse 50 buy in.
                    omast kogemusest tean, et eriti masendav on kui jõuad $1 mängudele ja siis pead alla liikuma tagasi .50c mängudele, tekib "rotitunne" aga senikaua kui sa respektid oma $15 samamoodi kui $2,000 jõuad sa pikapeale kaugele

et minu soovitus bankroll ehitajale - mängi Multi Table SitnGosid, need lihtsalt parimad mängud maailmas

Comment

• Kosmonaut
                      Grinder
                      • Feb 2010
                      • 584

Algselt postitas vilistaja Vaata postitust
                      Eelmises postis jäi kirjutamata veel see free bankrolli kohta

Hmm, kasutamine küll raskendatud pole. kiiresti uurisin ja ei leidnud ka põhjust, miks ei peaks eestlane seda stardikapitali saama. Muidu jah RB suhtes on nii, et nii mõneski kohas saad parema pakkumise. Samas on saite, kus ei paku keegi (vist) otsest RBd - Everest, stars ntx.

Comment

• reggie
                        Pokkerihai
                        • Jun 2009
                        • 1705

I'm very sorry but it seems we haven't got any available free $50 rooms for residence in Estonia at the moment.
                        Pokerstradegy.
                        You must reside in one of the following countries to be eligible:
                        Ireland, Italy, Liechtenstein, Malta, Monaco, Netherlands, Norway, San Marino, Spain, Sweden, Switzerland and the United Kingdom
                        YourPokerCash.

Comment

• V4LDO
                          FPP Pro
                          • Jun 2010
                          • 229

PokerStrategyst saab küll stardikapitali. Aga kuna ntx Everestil pole Eesti hasartmängulitsentsi, siis tuleb lihtsalt DNS ära muuta, nagu vanadel headel aegadel, et softi tõmmata.

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                            Viimane asi mis ma algajale soovitaks oleks HT või PLO. Esimese paari päevaga tõmmatakse nutuvõru ümber suu magama ja kassima.
                            Ise depoks mingi 100$ ja laseks rahulikult NL5 FR-i vms ja siis juba vastavalt tulemustele liiguks kõrgemale.
                            Tbh ma ei mängiks üldse starsis vaid kuskil kus normaalne rb ka olemas ja boonused (nii madalal ei saa starsis midagi obv). Yx sõber kes uus mängu depos ise just mergesse kus sai solid rb+boonuse ja muud hüved.
                            Kust tuleb arusaam, et FR on kõige kergem rahamäng? Võib-olla sellest, et mina kunagi noobina arvasin nii. Kogemuste kasvades võin väita, et FR on olemuselt keerulisem kui 6max või heads-up, sest muutujaid on tohutult.

Mina enam algajale ei soovita full-ringi. Täiesti algajale annaks ranka tabeli kätte ja laseks play money & freerolle toksida. Kui seal võidab siis valigu omale ise mäng, soovitaksin HT-sid ja PLO-d. Need ei ole nii robotlikud mängud ka, peab algusest peale mõtlema hakkama ja edu korral on suurem edu kui NLHE-s, mis kohutavalt kuivaks mänguks muutunud.

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

Ma mõtlesingi nii, et kuna tegu on tõesti väga algajaga siis FR-is saaks suht põhitõed selgeks ja ei oleks madalal ka raske. Antud hetkel ma eeldan, et ei teata mis on positsioon ega variatsioongi.
                              6max või HU oluliselt keerulisem imo, rääkimata PLO-st.

Olen nõus sellega, et tuleb algusest peale mõtlema hakkama ja mitte robotit panna, aga põhiasjad saab FRis suht kiiresti selgeks ma usun.

Comment

• Kosmonaut
                                Grinder
                                • Feb 2010
                                • 584

Pokerstrategy kohta: huvi pärast küsisin supportilt. stardikapitali saab Everesti ja Ladbrokesi

Comment

Working...