Pokerstars bankroll building

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • isutuba
    Grinder
    • Sep 2009
    • 633

Re: Pokerstars bankroll building

Algselt postitas Poke Vaata postitust
    prolly kuna eestis on ainult 4 legaalset tuba kus võib mängida:D
    Need 4 tuba kus eestlased mängida legaalselt võivad ei kotti neid pakkujaid ültse,ausalt öeldes keegi minu arust ei annagi nendesse tubadesse seda bankrolli(ainuke kuhu kunagi pakkuti oli PS )

Comment

• udikaz
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 1946

kui .ee-d veel ei olnud siis pokerstrategy.com andis küll pokerstarsi + pokerstrategy-s igast erinevaid pakkumisi nagu siin eelpool mainitud. samuti on seal harivaid videosi. igaljuhul kui saab ikka veel pokerstarsi näiteks, siis ma soovitaksin ka pokerstrategy-t.

Comment

• MrTnT
        Julm Donk
        • Mar 2010
        • 63

10 sendised 360 manid on ka mõeldav variant...aga jah kindlasti turbod läheb vähem aega ja siuksel tasemel täis samasuguseid donke...aga kui turniire hakkad harrastama siis tee kindlasti push-fold mäng selgeks, kas siis SNG Wizardiga vms

Comment

• kardaanirist
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 3675

Algselt postitas reggie Vaata postitust
          Seda mitmel põhjusel, esiteks muidugi see legal jama, teiseks pro huiarid a la Diadema111 ja Arnise sugused tolgused, kes tegid kontosid enda surnud vanaemale, naabri koerale ja kellele iganes, et sellega siis a) gäblida tuimalt 1bi reegli alusel ehk tuntud ka kui diadema meetod või siis hu-s "kaotada" see raha sõbrale ja nii mitme erineva kontoga, sest ega keegi ju ei kahtlusta kui uued kasutajad jooksevad ühe "tegija" vastu nl50s, kes siis kibekiirelt järsku raha välja üritab kantida.
          Kui tahad rolli ehitada siis võid ka näiteks Everestis sng.sid lasta, alates 4c-5$ leiab kuidagi traffikut ja lisaks on +ev kui suudad micro nädala toppi ronida.
          pole nii väga kursis, aga kas Everestis räme rake ei ole? või on need 4-5 sendi omad ilma raketa? kui kunagi seal cashi lasin, siis oli küll rake meeletu.

Comment

• reggie
            Pokkerihai
            • Jun 2009
            • 1705

Sng-del standard 10%.

Comment

• Pumper
              Klubi Liige
              • Mar 2009
              • 2359

PokerStrategyga ei saa ju rakebacki või olen ma millestki valesti aru saanud?

Comment

• Poke
                Grinder
                • Mar 2010
                • 995

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
                PokerStrategyga ei saa ju rakebacki või olen ma millestki valesti aru saanud?
                ei saa jah
                pm sellele saidile kuhu sa selle 50$ või mida iganes saad, seal edaspidi mängida pole mõtet, ise sooovitaks sellega mingeid turnasid tallata ja hitti loota, või mingi 5bi-ga nl10 lasta ja mingi decent roll teha, ning siis kuskile ruttu ümber kolida.

Comment

• reggie
                  Pokkerihai
                  • Jun 2009
                  • 1705

Pokerstategy ei paku enam ammu eestlastele seda 50 taala, mingit rakebacki ei saa, ainult siis kui oled mingi megamultiüpersuper rakegeneja siis saad sealt kuni 4k lisaboonust, eelmisel kuul võitis selle tüüp, kes kogus 136k stateegia punkti see võrdub laias laastus näiteks 272k VPPga staris, top 250 viimane koht 32k vpp-d. Lisaks rakeraces, kus samuti on suht tihe andmine. Freerollidega on nii, et mul, kes ma selle 50 taala starsi kunagi võtsin, on olnud au osaleda 1!! freerollil 10k mängijaga, samas everestis peaks olema 100$ freekad iga päev PS mängijatele, mis kuidagi ei suuda ületada seda valuet, mida on pakkunud mulle teine afflite.

Comment

• juuretis
                    FPP Pro
                    • Jan 2011
                    • 269

zoomi asemel soovitaks parem tavalisi laudu sest zoomis võib tõesti rohkem kaodata ja norm laudades rahvas rohkem loose ja k6rgem VPIP minu meelest

Comment

• Fuzzy
                      Õpihimuline Mängur
                      • Aug 2010
                      • 452

Sai ka ise pokerstrategyst alustatud. Väga head ja ülevaatlikud artiklid, loogilises järjestuses, mängu põhireeglitest üpris advanced teemani välja. Must read igale algajale. Mis puudutab 50$ taalaga gämblemisse, siis nüüd neil vist on mingi automaatne bankroll management seal peal, et sõltuvalt br-i suurusest on maksimaalsed buy-innid fikseeritud. Eks oli liiga palju igast rumeenia ja eesti osse, kel "suur raha" silme eest mustaks võttis.

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

endalt tuleks küsida mõned küsimused. Mis eesmärgiga ma mängin pokkerit?
                        Eeldades, et sa teed tööd ja õpid ülikoolis, siis et mõlemat edukalt teha pole aega tühistele asjadele.
                        Mulle imho ei meeldi selline variant, et starsi bk on 7.66..et mis limiite peaks taguma.Tuleks ikka mingi paarsada arvele kanda
                        Ja pigem siis mängiks juba low-limiidiga suuri MTT-si-saab piisavalt närvikõdi, isegi kui ei hiti
                        Lihtsalt see, kuskil boonusrahaga v 7.66 rahaga "bankroll" tundub liiga rotilik suhtumine. Usu mind su elus on ka üks faktor, mida paljud noored ei taha arvesse võtta-aeg ja arvavad, et seda on lõputult

Loe vähidiagnoosiga inimeste blogisi, kuda nad aega on hindama hakanud, mida nad alguses väärtuslikuks pidasid ja tegelesid mõttetute asjadega
                        Last edited by privador; 19.04.12, 21:38.

Comment

• Fuzzy
                          Õpihimuline Mängur
                          • Aug 2010
                          • 452

Algselt postitas privador Vaata postitust
                          endalt tuleks küsida mõned küsimused. Mis eesmärgiga ma mängin pokkerit?
                          Eeldades, et sa teed tööd ja õpid ülikoolis, siis et mõlemat edukalt teha pole aega tühistele asjadele.
                          Mulle imho ei meeldi selline variant, et starsi bk on 7.66..et mis limiite peaks taguma.Tuleks ikka mingi paarsada arvele kanda
                          Ja pigem siis mängiks juba low-limiidiga suuri MTT-si-saab piisavalt närvikõdi, isegi kui ei hiti
                          Lihtsalt see, kuskil boonusrahaga v 7.66 rahaga "bankroll" tundub liiga rotilik suhtumine. Usu mind su elus on ka üks faktor, mida paljud noored ei taha arvesse võtta-aeg ja arvavad, et seda on lõputult

Loe vähidiagnoosiga inimeste blogisi, kuda nad aega on hindama hakanud, mida nad alguses väärtuslikuks pidasid ja tegelesid mõttetute asjadega
                          No minul näiteks oli selliseks rotilikuks suhtumiseks üks kindel põhjus - põhimõte, et ma ei pane sentigi OMA raha pokkerisse. Oma raha depomine on libe tee. Kannad 200$ arvele, mängid nulli, ütled enesel, krdi rigged värk, väga sitasti ikka kaart jooksis, kuigi ise mängisin hästi. Kuna aeg on oluline, kannan lihtsalt veel veidi peale ja vaatan, kas seekord joppab paremini.

Kuna mul endal on komme kõigest mis võimalik sõltuvusse jääda, otsustasingi seda teed vältida ülalmainitud väga lihtsa ja konkreetse reegliga. Suutsin ka oma 50$ bustoks teha ja kuna kusagilt polnud uut võtta, hakkasin higimull otsa ees freerolle mängima, samal ajal hoolega õppematerjale läbi töötades. Selle peale küll "raiskasin" mitu kuud, kuid nüüd on vähemalt mul teadmine, et pole oma raha sellesse asja investeerinud. Minule on see tähtis, võibolla mõnele mitte, sellisel juhul miks mitte depoda. Lihtsalt paljud fishid ongi sellised mehed, kes oma võimeid üle hinnates korduvalt depovad, selle asemel, et mängu arendamisega tegeleda.

Comment

• fyte
                            Pokkerihai
                            • Jun 2010
                            • 3378

Algselt postitas Fuzzy Vaata postitust
                            No minul näiteks oli selliseks rotilikuks suhtumiseks üks kindel põhjus - põhimõte, et ma ei pane sentigi OMA raha pokkerisse. Oma raha depomine on libe tee. Kannad 200$ arvele, mängid nulli, ütled enesel, krdi rigged värk, väga sitasti ikka kaart jooksis, kuigi ise mängisin hästi. Kuna aeg on oluline, kannan lihtsalt veel veidi peale ja vaatan, kas seekord joppab paremini.

Kuna mul endal on komme kõigest mis võimalik sõltuvusse jääda, otsustasingi seda teed vältida ülalmainitud väga lihtsa ja konkreetse reegliga. Suutsin ka oma 50$ bustoks teha ja kuna kusagilt polnud uut võtta, hakkasin higimull otsa ees freerolle mängima, samal ajal hoolega õppematerjale läbi töötades. Selle peale küll "raiskasin" mitu kuud, kuid nüüd on vähemalt mul teadmine, et pole oma raha sellesse asja investeerinud. Minule on see tähtis, võibolla mõnele mitte, sellisel juhul miks mitte depoda. Lihtsalt paljud fishid ongi sellised mehed, kes oma võimeid üle hinnates korduvalt depovad, selle asemel, et mängu arendamisega tegeleda.
                            Mis selle "põhimõtte" point on? Et teistele rääkida, et ei olegi degen, kes enne võitmisi tegi loendamatuid deposiite, mis auku kadusid? Mulle tundub, et selline mõtteviis on neil inimestel, kes pole veel täielikult veendunud, kas see pokker on ikkagi õnnemäng või mitte ja siis sellepärast ei taha ka oma raha sisse panna. Vastasel juhul ei ole ju mitte mingisugust mõtet aega raisata freerolle/20c turnasid mängides, sest nt nl2-10 on üpris sarnase tasemega ja kergesti biiditavad. Depodes nt 50 buyini nl2 jaoks, on üsna kindel seljatagune ja mingi 5bi downer vm ei pane enesekindlust kõikuma.

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Ma alustaks HT hyperitest või PLO-st. Mis siis, et variatsioon suurem aga fishe ka rohkem ja lisaks suurem tuleviku perspektiiv.

Comment

• qbj0hn
                                Auk on auk. FAKT!
                                • Nov 2008
                                • 7091

Viimane asi mis ma algajale soovitaks oleks HT või PLO. Esimese paari päevaga tõmmatakse nutuvõru ümber suu magama ja kassima.
                                Ise depoks mingi 100$ ja laseks rahulikult NL5 FR-i vms ja siis juba vastavalt tulemustele liiguks kõrgemale.
                                Tbh ma ei mängiks üldse starsis vaid kuskil kus normaalne rb ka olemas ja boonused (nii madalal ei saa starsis midagi obv). Yx sõber kes uus mängu depos ise just mergesse kus sai solid rb+boonuse ja muud hüved.
                                Last edited by qbj0hn; 20.04.12, 00:24.

Comment

Working...