Pokker, haridus ja tulevik - kuidas ja miks teha valikuid?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Fuzzy
    Õpihimuline Mängur
    • Aug 2010
    • 452

Re: Pokker, haridus ja tulevik - kuidas ja miks teha valikuid?

See ei ole nagu eriline vastuargument, et post on negatiivne. Kui sa ei nõustu, kritiseeri posti sisu. Kui väitluses oleksid kõik postid positiivsed siis ei oleks enam tegu väitluse, vaid Rainbow Pony kokteilipeoga.

Comment

• kjmrc
      Pokkerihai
      • Aug 2009
      • 4541

No mina ei oska Mainori koha pealt midagi rääkida, kokkupuuted selle kooliga on olematud.

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

nohh.. see oli lihtsalt minu isiklik arvamus, kindlasti on see veidi kallutatud, aga ma ise olen käinud nö pärisülikoolis ja mul on piisavalt olnud tuttavaid või neidusid vms, kes on käinud Mainoris või EABSis vms Euroülikoolides.. ja kõik mis ma nende kohta olen kuulnud.. siis ma ikka olen ülimalt skeptiline..

Comment

• kjmrc
          Pokkerihai
          • Aug 2009
          • 4541

Mis on "pärisülikool"? Kas EMÜ on pärisülikool? :D

Comment

• Fuzzy
            Õpihimuline Mängur
            • Aug 2010
            • 452

Selleks, et kõrgemat õppeasutust saaks nimetada nn pärisülikooliks ehk Universityks peab ta vastama reale nõuetele,mis puudutavad erialade valikut, doktoriõpet jne jne. Täpselt neid nõudeid ei tea, aga tean, et Maaülikool ja Peda näiteks jäävad nende nõuete täitmisest väga kaugele. Kes viitsib, võib täpsemalt otsida ja uurida. Ülejäänud kõrgemate õppeasutuste näol on tegu kolledžitega. Ma ei üritagi sellega väita, et kolledžis käimine häbiasi on. Üks tuttav ikka armastas öelda, et parem tütar lipakas kui poeg epakas, aga mina arvan see asi nii hull pole.

Comment

• peete82
              Vana Tegija
              • Jan 2010
              • 1310

Algselt postitas Fuzzy Vaata postitust
              . Üks tuttav ikka armastas öelda, et parem tütar lipakas kui poeg epakas, aga mina arvan see asi nii hull pole.
              Ja paluks ausalt öelda, millega see su tuttav tegeleb ja kui kaugele elus jõudnud?

Comment

• Maheaatom
                Grinder
                • Oct 2008
                • 958

Ärijuhtimist on mõtet ka praegu õppida, kuid eeskätt ikkagi siis kui näed ennast tulevikus ettevõtjana ning tunned, et saad sellega hakkama ning see sind tõsiselt huvitab. Jama on selles, et Eestis on vähemalt baka tasemel võimalused üsna piiratud (riiklikud ülikoolid on liiga akadeemilised, enamus erakoolidest aga üsna ebastabiilsed äriprojektid).

Kui eesmärgiks on lihtsalt "juhiks saada", leida mingi soe töökohta vms., siis tuleb esmalt saada aru, et samasugusest roosast mannast unistab kümneid tuhandeid sinusuguseid ning võimalus läbi lüüa on väike. Sama käib ka teiste pehmete erialade kohta. Üle poole "ärijuhidest" pole tegelikult suutelised isegi burskiputkat püsti panema ega oma peaga midagi kuigi andekat välja mõtlema, vaid nende oskused piiduvad kuiva käsutäitmisega. Enamus edukatest ettevõtjatest keda ma tunnen, ei oma seejuures majandusalast haridust; veelgi enam - paljud pole üldse kõrgemat õppeasutust lõpetanud.

Selleks, et olla edukas, tuleb osata midagi sellist, mida oskab üldiselt vähe inimesi ning mis on ühiskonnale vajalik. Loomult on inimene laisk ja tahab võimalikult kerge vaevaga võimalikult palju pappi teenida. Õppida arstiks on kordi raskem kui ärijuhiks või näiteks pokkerimängijaks, mistõttu peavad viimased kaks leppima tahes tahtmata oluliselt suurema konkurentsiga.

Samas ma usun,et on täielik lollus minna TTÜ-sse inseneriks õppima kui puudub näiteks igasugune ruumiline mõtlemine, tehniline taip ja huvi asja vastu. Ainuüksi tõenäosus lõpetamiseks on väga väike.

Comment

• Fuzzy
                  Õpihimuline Mängur
                  • Aug 2010
                  • 452

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
                  Ja paluks ausalt öelda, millega see su tuttav tegeleb ja kui kaugele elus jõudnud?
                  Ja paluks ausalt öelda, kuidas see asjasse puutub?

Comment

• oohoh
                    Grinder
                    • Oct 2009
                    • 547

Kavatseb sügisel siit veel keegi õpinguid 3. korda alustada?

Comment

• sm112
                      Grinder
                      • Jun 2009
                      • 776

Kerge plaan on magistrikraad omandada TTÜ majandusteaduskonnas.

Comment

• nikitheone
                        Mr. Puujalg
                        • Aug 2009
                        • 6446

kerge plaan on aastal 2013 oma baka ära lõpetada (viies aasta hakkab minema)
                        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• pastilaa
                          kuum poiss
                          • Apr 2009
                          • 7518

magister mitu a tagasi tehtud ja elu nigu ernes :)

Comment

• harryahven
                            Pokkerihai
                            • Dec 2009
                            • 1964

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
                            Seda vanarahva mõtetera peaks küll terve eesti kuulnud olema ju

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Selleks, et olla edukas, tuleb osata midagi sellist, mida oskab üldiselt vähe inimesi ning mis on ühiskonnale vajalik. Loomult on inimene laisk ja tahab võimalikult kerge vaevaga võimalikult palju pappi teenida. Õppida arstiks on kordi raskem kui ärijuhiks või näiteks pokkerimängijaks, mistõttu peavad viimased kaks leppima tahes tahtmata oluliselt suurema konkurentsiga.
                              +1
                              Kui sa teed midagi sellist, mida teised ei suuda, oska-siis pm supled rahas
                              Võtame kasvõi hea potsepa vms v hea kirurgi-nõudlus on tohutu
                              Kui sa teed massitarbe asju, siis keegi ei taha eriti midagi maksta
                              Pokkerimängijatel on ka tegelikult ka räme konkurents. Öelge, mis töökohal on võimalik teenida raha, kust haridust ei nõuta, piisab 100$ "rollist"ja saad kodus arvuti ees nokitseda ükskõik mis ajal

Comment

Working...