Pokker, haridus ja tulevik - kuidas ja miks teha valikuid?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Cashmer
    Õpihimuline Mängur
    • Jan 2011
    • 438

Re: Pokker, haridus ja tulevik - kuidas ja miks teha valikuid?

Algselt postitas subnav Vaata postitust
    Mul alati selle tipu jutuga probleeme, ei saa aru midagi mõeldakse. Kas mõtled midagi sellist?? Tipp peaks hästi nähtav olema
    jep, selline penis shaped graafik on see, mida silmas pidasin.

Comment

• noborder
      Julm Donk
      • Feb 2012
      • 54

lol @ penis shaped graph. Aga õige jutt jah. Et pokkeris kaugele jõuda peab sul olema pime sihikindlus, et mitte miski sind ei peata, arenemiskursil pead olema aggressiivne ehk siis palju õppima ja kasutama kõiki ressursse. Samas peab sul ka olema palju enesekriitikat ja n-ö alandlikust, et ei lase kunagi egol arenemisprotsessi ette tulla.

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Millegagi peab seda enesekindlust backima ka. Kui sa oled male maailmameister või Eestis suurima IQ-ga või jõhkralt hea õppimisvõimega Harvardi vilistlane vms siis palun väga - mõistlik eesmärk. Väga ebatõenäoline endiselt, et Ivey/Dwani tasemele jõuad, aga sa vähemalt tead mida see tähendab midagi suurt ja rasket saavutada ja omad häid eeldusi selle saavutamiseks. Eesti parimaks saada oleks väga realistlik.

Aga kui oled eluaeg laisk olnud, pole eriti hästi üheski valdkonnas läinud, siis sellest ei piisa kui Youtubest musta-mehe-jalgpallitiimi-motivatsioonikõnet vaatad ja lauad lahti teed ja paar tundi oma värskelt leitud inspiratsiooniga grindid. Kui su eesmärk oleks jõuda nt 400NL, siis see hoopis teine tera - keskpäraseid ja laisku inimesi on palju kes sellega hakkama saanud, ei ole midagi ebareaalset. Liiga kõrged/ebarealistlikud eesmärgid ei ole head.

Comment

• sven
          Jube Noob
          • Nov 2010
          • 127

Minu point ei olnud et pokker ei tohiks kunagi eesmark olla, vaid rohkem suunas: ara pane koiki munasid yhte korvi. Ma olen suht hea eeskuju sellele ma arvan ja nagu juba oeldud, tihti peale ei nae inimene ette mis ta hilisemad eesmargid voivad olla ja alati tasub teha niipalju kui voimalik et jatta koik variandid reaalseks ja mitte poletada sildu seljatagant.

Comment

• con
            Pokkerihai
            • Jul 2010
            • 1954

Algselt postitas noborder Vaata postitust
            +1 Mäksule
            Olen tähele pannud, et teinekord saab üpris hästi hinnata oma posti kvaliteeti vastavalt sellele, kes "plussühe" on pannud.

Comment

• noborder
              Julm Donk
              • Feb 2012
              • 54

Nii et ma peaks panema siis "-1" ?

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

Njahh, mitte et see arutelule midagi juurde annaks, aga mina olen rahul, et pokker on mul ainult hobi ja tegelikkuses on mul eriala ja oskused ja teadmised, millega suudan väga hästi toime tulla ja ennast ära elatada selliselt, et oleksin piisvaalt motiveeritud ja rahul oma eluga.

Teisest küljest olen ma kade siin mitmete tegijate peale, kui ma siin pikalt ja laialt mõtisklen, kas nüüd võtta uus pangalaen ja üks 60keurine elamispind ära osta või oodata paremat varianti või 100keurist asja osta, siis need mehed saavad mõne kuuga sellised summad kokku, mina oma stabiilse tööga nii kiirelt ei arene ja nii suuri oste teha ei saa.. + rääkimata vabadusest suvalisel ajal paariks kuuks välismaal ringi kablutada ja elada elu

pole kõike head ühes potis, ja kõike head korraga ei saa.. töö ja ameti poolest stabiilsem ja rahulikum sissetulek ja kindlustunne, pokkeri poolest jälle riskid suuremad samas võidud ka suuremad.. umbes nagu erinevad pesnionifondid... need stabiilsemad ja kindlamad fondid väikeste protsentidega.. ja siis need suure riskiga kõik aktsiates fondid.. variatsioon on suurem, samas võidud ka..
                Last edited by Rage; 16.02.12, 15:49.

Comment

• MTTSNG
                  Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
                  • Sep 2011
                  • 621

Kellele see graafik kuulub, mis siin paar posti tagasi oli?

Comment

• Jäämees
                    Vana Tegija
                    • Jun 2011
                    • 1182

Vean kihla, et mingi suvaline tont kes Sunday Millsi FTd hittis korralikult.

Comment

• MTTSNG
                      Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
                      • Sep 2011
                      • 621

Algselt postitas Jäämees Vaata postitust
                      Vean kihla, et mingi suvaline tont kes Sunday Millsi FTd hittis korralikult.
                      Yea.
                      Laksasin ise ka et keegi taoline.
                      Aga tahaks näha mida ta on mänginud peale suurt hitti.

Comment

• peete82
                        Vana Tegija
                        • Jan 2010
                        • 1310

see vist seesama mingi sunday milli runner up, kellest 2+2 räägiti. Mängis 5k husng ja pani kogu võidu auku. Kiitis veel, et tal pohhui.

Comment

• kardaanirist
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 3675

mingisuguseid 5k-lisi HU sng ma pakun.

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
                            see vist seesama mingi sunday milli runner up, kellest 2+2 räägiti. Mängis 5k husng ja pani kogu võidu auku. Kiitis veel, et tal pohhui.
                            Ei ole see, sellel oli 150K tipp. "i7AXA"

Comment

• Potsataja
                              õilishing
                              • Oct 2008
                              • 5270

Algselt postitas Cashmer Vaata postitust
                              suure palganumbriga kaasneb tavaliselt ka suur vastutus, mida väikse palganumbri omanikud näha ei taha ja arvavad, et oh mis sellel või tollel juhiameti pidajal viga on. palju aga on inimesi, kes on nõus võtma riske, mida enamus heale elujärjele jõudnud inimesi on teinud? inimesetele meeldib viriseda ja ´vati sees´ elada ning teiste varandust kokku lugeda.
                              Ma olen juba ligi kolm päeva mõelnud selle suure vastutuse ja riskide teema üle. Oskad ehk mõningaid näiteid tuua? Ma olen töötanud meie mõistes kolmes suurettevõttes ja ühes käibe poolest suurettevõttes. Riskide võtmist olen ma omajagu näinud, kuid vastutuse võtmist mitte kordagi. Minu kogemusel on maksimaalne vastutus piirdunud töökoha kaotusega, mis kõrge lennu puhul on oluliselt valutum kui madallennu puhul. Tõesti meil on isegi paar ministrit, kes on vabatahtlikult (sunniviisiliselt) vastutuse võtnud, kuid vaadates nende maandumist on see olnud ikka ülimalt valutu tegevus materiaalses mõistes.

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

suure palganumbriga kaasneb tavaliselt ka suur vastutus, mida väikse palganumbri omanikud näha ei taha ja arvavad, et oh mis sellel või tollel juhiameti pidajal viga on. palju aga on inimesi, kes on nõus võtma riske, mida enamus heale elujärjele jõudnud inimesi on teinud? inimesetele meeldib viriseda ja ´vati sees´ elada ning teiste varandust kokku lugeda.
                                Nii ja naa
                                Maximaalne risk on siiski töökoha katus. Pokkeris on risk ikka kogu kapitali hävinemine
                                Teiseks juhina sul on võimalus freerollida nn võõra rahaga. Kui hästi läheb võid saada boonuseid või ettevõtte osalusi, mis on absaluutsuuruselt palju suuremad kui eesti kõige kõvemate prode bankrollid

Comment

Working...