****2011. aasta tulemused / 2012. eesmärgid****

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Cypher0
    Pokkerihai
    • Jan 2010
    • 1512

****2011. aasta tulemused / 2012. eesmärgid****

Vist mingeid otseseid eesmärke omale ei seadnud, aga rahule ei saa jääda aastaga. Palju tilti, valesid otsuseid ja kohutavat laiskust+veel FTP jama.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Boonuseid, rakebacki ja muud kama lõin kokku $5476, ehk lõpptulemus u $13,5k.

2012. aasta eesmärgid:

*1,2 miljonit kätt (detsembrist näha, et täiesti tehtav ka A/B-mängu tehes.
    *NL100 aasta lõpuks
    *Päevikule elu sisse puhuda.
    *200k VPP'd (võib muutuda, kui Stars oma türanniat jätkab ja FTP headel tingimustel ellu ärkab.)

Head aasta lõppu ja sooja pakki uueks aastaks!:)
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: ****2011. aasta tulemused / 2012. eesmärgid****

Minu jaoks siis kuu kui ka aasta läbi. Võib-olla mööda minnes toksin mõnda turniriiri aga see ka kõik, sest puhtfüüsiliselt ei jõua see aasta enam märkimisväärset volüümi näidata.

Neli päeva puhanud ja nüüd tööd kuhjunud, mille sooviksin enne aastavahetust ära lõpetada. Üks tähtsamaid on PokkeriProd.com aasta tegijate häälte üle lugemine, edetabeli tegemine ja lisaks foorumi kui ka google analytics statistika näol kokkuvõtte lisamine. Tõotab tulla huvitav ja kohati koomiline lugemine, just «otsingusõnade» osas kuidas meie foorumit kõge rohkem leitakse :)

Graafikute aeg:

Detsember 2011 turniirid:

Detsember 2011 rahalauad:

Aasta kokkuvõtte

Nagu ikka sai liiga palju laiseldud ja liiga vähe mängitud. Aasta alguse kuud oli volüümikamad aga pärast Musta Reedet, FTP kokkukukkumist ja suve saabumist kadus motivatsioon ja volüüm. Lisaks jooksin kogu suve väga halvasti. Muidugi FTP pauk oli ka väga valus, sest see oli kõige parem rahakott, tema mälestamiseks postitan lifetime FTP HU graafiku:

Pärast sügist natukene volüüm tõusis aga siis hakkasin õppima HT HUSNG-sid, käisin nädalasel reisil jne. mis võttis kokkuvõttes mängutundide arvu taas alla.

Arengupoolest pean 2011 väga heaks aastaks. Heads-up cashis bummides sai väga palju juurde õpitud: eelkõige valubettimise ja foldimise osa. See on uskumatu kui lightilt callitakse aga samas uskumatu kui nitilt rivereid raisetakse.

HT HUSNG-d jällegi andsid väga palju fold equity mõistmisele ja panustamise suurusele juurde. Selles mängus õpid kuidas avaldada vastasele maksimaalselt survet riskides minimaalse summaga. Lisaks oli päris mitu «ahaa» momente.

Graafikud.

Turniirid:

Tunde kokku: 266.4 ($90 tunnis)

BB-des

$$$

Cashgame

Tunde kokku: 1200 (aga see ei ole päris täpne, kuna multisaitides erinev aeg «kepib» limiidid ära ja teinekord 10h mängupäeva asemel oli reaalselt 2-3h), $30 tunnis. Reaalne võib olla 40-50 dollarit tunnis.

BB-des

$$$

Järgmise aasta plaanid:
    Kindlalt volüümi. Ma tean, et ma suudan volüümi näidata aga ma pean leidma distspliini. Kunagi kui PokerStarsis sai mängida 12 lauda korraga, puudus auto-reload, auto waiting-listid, auto-seating ja lauad olid aeglasemad siis tegin iga kuu 100 000 kätt. See ei olnud üldse raske. Reeglina oli kuus ikka 4-5 päeva täiesti vaba ja päevas mängisid 4-5 tundi.

Pokkeris edu saladus on distspliin aga väga suure edu saladus on volüüm. Kõik väga suurelt võitvad mängijad näitavad oma limiidi kohta väga suurt volüümi. Parim «ulmenäiteks» on minu arvates nanonoko. Aga me ei pea minema ekstreemsustesse.

Väikese winratega mängijatest ja suht väikesel limiidil on parimaks näiteks timstone: http://www.pokertableratings.com/sta...earch/timstone

Konstantselt, distsplineeritult on võitnud vähemalt $274k mänguga ja $88k rakebackina. Arvestage, et PTR misseb 30% käsi.

Foorumis William, WPR101. Teeb aastas ainuüksi rakebackina $130k! Näiteid on veel ja veel aga ülevaltoodud kaks «vennikest» ei mängi üldsegi palju, keskmiselt neli kuni viis tundi päevas. Kuus 120 kuni 150 tundi, keskmine valge inimese töötundide arv kuus on ka suurem.

Selle taga on suur distspliin ja seda ma lähen uuesti püüdma. See kuu ma tõestasin, et ma suudan, kui ma ainult tahan. Ma võrdleks seda jooksmisega või pika rännakuga. Algus on raske, mõne aja möödudes muutub see rutiiniks - kergeks ja automaatseks tegevuseks. Loomulikult saabub mingi aeg ka väsimus (pokkerimõistes läbipõlemis) periood ning patareisid tuleb täita puhkusega.

Kindlaid mängulisi eesmärke ma veel ei sea ega ütle küll aga on 2012 eesmärk on anda strateegilist nõu avalikus foorumis tasuta täpselt 0 korda. Vaatan, kas suudan :)

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

Ma teen lühidalt, mõttetu aasta igas mõttes. Täiesti raisatud 12 kuud, mitte midagi ei saavutanud, ühtegi eesmärki ei täitnud, midagi nagu õppisin, aga teoks õpitut ei teinud.
      2012 eesmärk-epic muutus. Ma pean silmas, et täiesti faking totaalne pööre elus, kindlad eesmärgid-konkreetsed tulemused, enesearendamine jne. "One time" kulutan ära see aasta. Kui ei õnnestu, lähen põhikohaga 1000€ eest tööle, kasvatan kõhtu ja sõiman ansipit ülejäänud elu.

Comment

• viki
        Grinder
        • Apr 2010
        • 893

Pokkerialaselt ei arenenud kuhugi.Mängisin palju,õppisin vähe.Õnneks tööalaselt oli parim aasta üldse.See aasta mängiks vähem,aga kvaliteetselt.Tahaks siiski pokkeriga ka vähe edasi jõuda.Head uut aastat kõigile!

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

Endal sama nagu sul Vikil.

Pokkerialaselt praktiliselt 0 areng. Töö poolest jälle super aasta. Poleks Soome saanud oleks suht nutune ka olnud. :)

Comment

• timz0333
            Pokkeritark
            • Mar 2009
            • 6322

Kõik sama mis Alaskal aga ilmselt tööle tuleb varem minna. Mingeid tulemusi pole näidata aga olen õnnelik, et sain 40$ uuesti omale BR ehitatud ja ei läinud bustoks. Kui FTP ka nüüd taastub siis võiks rahule jääda. 2012 Tuleb muutuste aasta!

Comment

• Fabulous
              Pokkerihai
              • Jan 2010
              • 2674

Algselt postitas alaska Vaata postitust
              Ma teen lühidalt, mõttetu aasta igas mõttes. Täiesti raisatud 12 kuud, mitte midagi ei saavutanud, ühtegi eesmärki ei täitnud, midagi nagu õppisin, aga teoks õpitut ei teinud.
              2012 eesmärk-epic muutus. Ma pean silmas, et täiesti faking totaalne pööre elus, kindlad eesmärgid-konkreetsed tulemused, enesearendamine jne. "One time" kulutan ära see aasta. Kui ei õnnestu, lähen põhikohaga 1000€ eest tööle, kasvatan kõhtu ja sõiman ansipit ülejäänud elu.
              +1
              Olen mööda tubasid, mänge ja limiite ringi hüpanud ja paar head kuud teinud isegi, aga lõpptulemus on ikka see, et olen ikka samas kohas kus aasta tagasi. Kui selle aasta sügiseks korralikult ennast mängule pühendada ei suuda ja biitima ei hakka, mängin tulevikus vaid hobikorras ja keskendun parem ülikoolis infotehnoloogia õppimisele.

Comment

• harryahven
                Pokkerihai
                • Dec 2009
                • 1964

samuti alaskaga ühes paadis, ei saavutanud midagi, sai lihtsalt ära elatud, seda peamiselt BRM-i puudumisele ja irl raha põletamisele. mängitud sai kokku 7-8 kuud.

rahul vist võib olla ainult sellega, et ei kasutanud kordagi see aasta HUDi.

20% HU
                80% 6max

2012:
                brm
                1000h
                live-cash br

Comment

• jaagup17
                  Vana Tegija
                  • Mar 2009
                  • 1090

Aasta algas Starsis kogu BR väljakandmisega, jätkus Full Tiltis, kus alustasin 130$ -ga, ca. 6 kuuga sain umbes 5k profitit, algas suvi, grindisin vähe, Full Tilt peatati, tegin augustis praktika ära, ei grindinud. Septembrist Starsi 50 $ - nl5 - nl10 - nl/plo 25 - plo50hu/6m , selle 4 kuuga 50st ca 6k kanti teinud. Oktoobrist arvutile formatt ja sealt alates HEM graafik ja statsid:

Oktoober-dets graaf:

+ ca. 1,5k donkamised ja boonused.

Limiidid:

Oli huvitav aasta, 2 korda pm. nullist rolli ehitatud, nüüd lõpuks solid plo50-100 hu roll jälle koos, FT avanemisel seis veelgi parem. Kooliga asjad korras ja elu on solid. Tõutab tulla korralik 2012. Eesmärgid: Sõjaväest ärasaamise korral Supernova umbes juuliks, aasta lõpuks vähemalt plo200, koolis asjad heal järjel hoida.

Comment

• con
                    Pokkerihai
                    • Jul 2010
                    • 1954

2011 sai pokkeriga paar kuud korralikult tegeletud igal võimaluselt cashout, kui ca 20bi kontole jäi- sellega sai ka areng peatatud. libe tee.

2012 Iga kuu lõpus BRM reegel uueks kuuks(see kuu ei cashoudi kordagi nt). Pmselt terve aasta saab pokkerile pühendada, palju aega ja motivatsiooni. Alustan mindset coachimisega üsna pea ja crushin esimese kvartali lõpuks nl100 FR.

Iga päev annan endast maksimumi ja jätkan enesearendust igapäevaselt.

ot'na suveks esimene pood püsti.

Comment

• MTTSNG
                      Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
                      • Sep 2011
                      • 621

harryahven, sick graph!
                      Mis limiit?

Comment

• hotcocacola
                        HTCCACLA
                        • Oct 2008
                        • 14473

BB graafik 2011:

More info@ http://hotcocacola.blogspot.com/2011...keriaasta.html

Comment

• harryahven
                          Pokkerihai
                          • Dec 2009
                          • 1964

Algselt postitas MTTSNG Vaata postitust
                          harryahven, sick graph!
                          Mis limiit?
                          up to nl200(väga vähe), enamus nl50

Comment

• DaBeat
                            Õpihimuline Mängur
                            • Feb 2010
                            • 404

Aasta jooksul palju õppinud ja ei anna eelmise aastaga võrreldagi, eriti aasta teinepool kui otsustasin elukutseliseks hakata ja 6maxi peale üle liikusin. Samas ei ole erilist rahulolu, sest 6maxi mängides olen kõvasti vähem volüümi näidanud ja kuu keskmine on kusagil 60-70h kanti jäänud kõigest.

Turniiridega 4k$ kasumit.

2012 eesmärgid:
                            1200h kokku mängida.

Comment

• timz0333
                              Pokkeritark
                              • Mar 2009
                              • 6322

Tohib uurida mis need suured swingid tõi alumisel graafikul?

Comment

Working...