*** Jaanuari Graafikud/Veebruari Eesmärgid ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tarmonator
    Lingiparandaja
    • Oct 2008
    • 3274

Re: *** Jaanuari Graafikud/Veebruari Eesmärgid ***

Jaanuari eesmärk oli tegelt liikuda tagasi nl100 mille rolli ma aastalõpu reisiga hävitasin. Aga nagu näha graafikult, siis ma FAILISIN tuhandega >:( >:(

3k kätt nl100, ülejäänud nl50
    [img width=150 height=121]http://img152.imageshack.us/img152/6076/failzo0.th.jpg[/img]

Seega uuel kuul mängin vähemalt sama palju(kui vähegi võimalik) ja proovin veits miskit juurde ka õppida. Vastik paigaltammumise tunne on.

Comment

• farik666
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 834

Põhimõttliselt on mul kõik eesmärgid FAIL.. ei hakkagi neid siin välja tooma eraldi..aga kõigest jäi natuke puudu..

Käsi tuli ka kokku jube vähe.. ajaliselt miski 40h.. aga pettumus on suur siiski.. kuna ei pidanud kinni bankrolli reeglist ja läksin suurte lootustega NL25.. graafik räägib enda eest: kuni languseni kõik NL10 ja siis hunnik NL25 coolereid otsa... lõpus tagasi NL10 kaks päeva..
      täielik fail minujaoks. Veebruaris pole midagi muub kui hambad ristis lasta NL10 kuni lõpuks bankroll lubaks NL25 tagasi minna.. sest NL10 ei ole motivatsiooni enam mängida... võimalikud toa vahetuse plaanid...

[img width=750 height=461]http://www.hot.ee/farik666//graafik_jaanuar_09.jpg[/img]

[img width=750 height=198]http://www.hot.ee/farik666//jaanuar_statid.jpg[/img]

Comment

• LuuK
        Vana Tegija
        • Dec 2008
        • 1138

[img width=640 height=476]http://img443.imageshack.us/img443/9183/jaanuardr7.jpg[/img]
        99% 4NL 1% 10NL
        Eesmärk oli teha roll 10NL jaoks ja harjuda rahalaudades mängimisega üldiselt ja ka fullstackiga mängimisega

Veebruar:
        1. töökoht korda! 19" CRT ja ka arvuti ei võimalda optimaalset tegutsemist
        2. mängida edaspidi 10NL. See eesmärk on vist on ette läbi kukkunud, sest triobetis kus ma mängin on reaalne oht, et fullring mäng kõrgemal kui 4NL lihtsalt sureb välja. Kuna toweris on segane aeg ja muid ideid kuhu kolida mul pole, siis otsustasin uurida mis mäng see 6max on, kuna trios neid laudu ikka jätkub.
        3. Kasumisse jääda. Sellisel limiidil peaks see suht garanteeritud olema ja ei ole ka mängu õppimise kõrval nii tähtis eesmärk.

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

jaanuar FAIL

Veebruari eesmärk: seada märtsiks reaalne eesmärk, mida ma ei faili.

Comment

• amagan
            Jube Noob
            • Oct 2008
            • 135

Algselt postitas RudiTurbo
            wtf, stats pls! :)
            nagu mismõttes wtf? ???
            lisasin statsid ka algsesse posti

Comment

• tonis
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2008
              • 334

Jaanuariks ühtegi eesmärki omale ei seadnud.
              Veebruari eesmärgid:
              Vähemalt 15k kätt
              Mitte tilti minna
              Toweris boonus vabastada
              Kuu lõpus rahad pokerstarsi ära liigutada
              NLHTP lugemine ära lõpetada
              Theory of poker läbi lugeda

Comment

• -andres-
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4546

Kuu oli nii ja naa. NL30 winrate oleks kindlasti võinud suurem olla, kuid hetkel olen vast pigem rahul, et seal totaalselt ei failinud, sest kuu lõpus sain ikka korralikult taha järjest ja järjest.

Lähemalt kirjutasin blogis, loodan, et võib siia vaid lingi panna, ei tohiks raske kiigata olla :).

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

Algselt postitas amagan
                  nagu mismõttes wtf? ???
                  lisasin statsid ka algsesse posti
                  Ah, Sul graafik bb'des, ma vaatasin, et grindisid kuu ajaga NL10 ja 25'es endale 3200$ ;D
                  Aga kätearv on siiski kõva! :)

Comment

• RudiTurbo
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 4167

Panen ka oma FAILi siia üles siis :)
                    Ütleme nii, et kuna mindset oli off ja stakesid, kus mängisin olid natuke liiga kõrged BR'i jaoks, siis Suckoutid mõjutasid mind liigselt ning väga suur osa sellest tulemusest on lihtsalt väga sitasti mängimine. Tean põhimõtteliselt suht täpselt, kus olen raha ära andnud ning kõik on kinni mindsetis ja kannatamatuses. Triobetis obv mängisin 3500 kätt ning +360$ kasumit, seega cash on triobet+PS peaaegu even ning sharkscope graafikut tõstatasin kah natuke kõrgemale, mis peax olema umbes +130$ ning Triobetis kaks Final tabelit, mis olid umbes +600$ koos teiste väixemate hittidega. Seega isegi kuu, kus ma mängisin kohutavalt tõi sisse ligi Eesti keskmise lähedase palga ning tuleb ainult mõelda, mida on võimalik saavutada, kui end üxkord kokku võtta ning vead miinimumini suudan viia :)

Veebruari eesmärgiks on end kokku võtta ja mängida võimalikult palju käsi ning valmistada omale tugev põhi ja võimas BR kevadeks, mis on aastaeg, kus tunnen end alati igast küljest hästi ning lähenemas on ka aprill, kus lõpuks jõuan Eesti kasiino vanusesse :)

[img width=750 height=426]http://img291.imageshack.us/img291/1357/jaanuaruk4.jpg[/img]

Comment

• Keiss
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 1592

Veebruari eesmärke ei täitnud:
                      raamatud - FAIL
                      HEM - ostetud, käima ei saanud - FAIL
                      12-24 multitablemise proovimine - FAIL

Kasumina küll veidi rohkem kui jaanuaris ehk siis rekordkuu: 2159$
                      Paraku enamus kasumist tuli MTT-dest ja sealt saadud pokkeriboonusest, mida cashis lahti mängisin.
                      Cashi kasumitega rahul ei ole. Kuu lõpus tuli külla Downswing, mis lõppes kerge TILDIGA.

Graafikuid loomulikult ei ole, aga olen kindel, et need oleksid umbes virxi või antnx`i ameerika mägede taolised. Ei saagi põhjustest aru: üks päev kõik õnnestub ning seejärel saan peksa 2h jooksul nii, et ühtegi norm poti ei võida ja mega miinus ning "stop loss" eelarve tehtud ja saab päeva rahulikult korstnasse kirjutada.

Veebruariks eesmärke ei sea. Ehk siis läheb paremini. Tavaliselt nii on. Mõned mõtted muidugi peas liiguvad.

Comment

• pikk28
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 6695

Algselt postitas Keiss
                        Veebruari eesmärke ei täitnud:
                        raamatud - FAIL
                        HEM - ostetud, käima ei saanud - FAIL
                        12-24 multitablemise proovimine - FAIL

Kasumina küll veidi rohkem kui jaanuaris ehk siis rekordkuu: 2159$
                        Paraku enamus kasumist tuli MTT-dest ja sealt saadud pokkeriboonusest, mida cashis lahti mängisin.
                        Cashi kasumitega rahul ei ole. Kuu lõpus tuli külla Downswing, mis lõppes kerge TILDIGA.

Graafikuid loomulikult ei ole, aga olen kindel, et need oleksid umbes virxi või antnx`i ameerika mägede taolised. Ei saagi põhjustest aru: üks päev kõik õnnestub ning seejärel saan peksa 2h jooksul nii, et ühtegi norm poti ei võida ja mega miinus ning "stop loss" eelarve tehtud ja saab päeva rahulikult korstnasse kirjutada.

Veebruariks eesmärke ei sea. Ehk siis läheb paremini. Tavaliselt nii on. Mõned mõtted muidugi peas liiguvad.
                        miks sa HEM-i tööle ei saa? Primas see ju ülilihtne. Isegi minusugine lammas sai ranka video põhjal HEMi tööle.

Comment

• Keiss
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 1592

Ma olen samasugune siis, mingeid imekoode oli vaja kuskil panna, mis loomulikult läbi ei läinud, et saaks andmebaase kuskile teha vms. Andres samal ajal juhendas aga tal kiilus ka kinni lõpuks. Müstika. Alati on jama selliste asjadega ja kui itimees pole siis aru ei saa lihtsalt. :( Terve desktop oli kõikvõimalikke faile täis jne. Ma ei saa tõesti tehnilistest imeviguritest mõhkugi aru kahjuks. Ise näen ainsa lahendina läpaka kaenlasse võtmist ning ühel heal päeval ehk keegi aitab mind kui hädalist ja võhikut mudast välja aga elame-näeme. Pokker on igastahes tunduvalt lihtsam kui kõikvõimalikud arvuti seadistamised või abiprogrammide paigaldamised.

Comment

• pikk28
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 6695

sama case nagu mul ja vennal kui üritasime installeerida. Tead tiri alla PT3, installi see koos selle databaasiga mis pakub. See järel tee uninstall PT3-le. Baas jääb alles. peale seda pole HEM-i installimisel enam databaasi vaja :). Nii meigatahes tegime ja asi seni veel töötab.

Comment

• taipupole
                              Lõpuboss
                              • Oct 2008
                              • 2181

Algselt postitas Keiss
                              Ise näen ainsa lahendina läpaka kaenlasse võtmist ning ühel heal päeval ehk keegi aitab mind kui hädalist ja võhikut mudast välja aga elame-näeme.
                              Mikogo ja Skype

Pole tänu väärt.

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

jaauari kokkuvõte:

Quote from: Rage on January 01, 2009, 21:35:47
                                Detsembris eesmärke ei olnud.. tahtsin aint 100 euri täis saada, et NL10 laudadesse liikuda.. see eesmärk sai täidetud..

Jaanuari eesmärgid:
                                * ei tohi lõpetada miinuses obv <-- FAIL! 4 taala miinuses
                                * mängida vähemalt 20k kätt <-- FAIL! 13k käsi kuna kaks nädalat ei mänginud vaid tegelesin puhkuse asjadega ja olin 1,5 nädalat puhkusel
                                * saada esimest korda ka rakebacki.. hetkel siis perioodi kohta maksimaalselt $60 taala raket maksnud <-- FAIL! puhkusel olin, rohkem seda eesmärki ei sea ka, segab mängimist ja ei ole mõtet NL10 laudadesse ronida kui seal krdi keskmine vpip 15 ja lihtsalt rake eesmärgil ronida laudadesse, kui tegelikult suurt mänguisu ei ole
                                * NL10 bb/100 kohta saada vähemalt 9 <-- FAIL! bb/100 on ~6. Alla ajas selle numbri 6max laudades mängimine, kui filtreerida need lauad välja, siis bb/100 on tegelikult 16,5 7k handide kohta
                                jaanuari graafik:
                                [img width=750 height=419]http://helbreath.pri.ee/pics/pokker/graaf_2009_jaanuar.jpg[/img]
                                statsid:
                                [img width=750 height=69]http://helbreath.pri.ee/pics/pokker/stats_2009_jaanuar.jpg[/img]

veebruari eesmärgid:
                                * ei tohi lõpetada miinuses obv
                                * mängida vähemalt 20k kätt
                                * ei roni NL10 laudadesse kui nad on NITe täis ja kaugelt näha et -EV, grindib siis NL4 laudades.
                                * 300 euri täis saada ja kalkuleerida, kas oleks mõtet kolida kuhugi teise keskkonda, triobet ajab tilti, laudu vähe mille hulgast valida.
                                juurde võib veel rääkida, et downswing hakkas pihta NL10 NL20 FR laudades.. NL10'd olid krdi NITid ja ajasid kurjaks.. siis tegin selle vea et mängisin tööl.. siin kaks kuvarit sain 8 lauda lahti võtta.. aga segav keskkond ja läpakas hakkas vaikselt hakkima.. -EV.. niihh siis sain kodus jälle veidi -EV'd vaatasin et NL10 6maxi laudasid maa ja ilm.. ja igasugu ulmelisi loose playereid seal.. väljusin vist mingi -5BI'ga.. kaks bad beati ülejäänud ikka enda mäng...

peale seda sai siis võetud ennast kokku.. NL4 FR lauad ja kui oli mõni NL10 laud, mis pold ainult NITe täis.. siis istusin ka sinna.. niiepa kui vpip langes punasesse ehk alla 20% laual.. kolisin välja... kaardijooks on sitt... kui mul on set on laud kõike muud drawsid täis.. plussi olen jäänud täpselt ühte moodi.. kuskil 700-800nda handi juures olen teinud allinid setiga vs flushi tõmbe vms osas.. või overpairiga... ja need võitnud.. ehk veebruaris olen miski +5BI mõne päevaga.. hetkel siis püüan kenasti tavalist rahulikku ranka manuali mängu mängida.. kui mul on nuts.. siis proovin rohkem allini minna, mitte meelitada miski 60-70% potsize betidega raha poti juurde.. the end

Comment

Working...