Official Dumb Questions Thread
Collapse
X
-
-
Re: Official Dumb Questions Thread
Üldiselt olen eelnevalt öelduga nõus + roheline on selline värv, millega üsna raske kombineerida midagi ilma, et liiga kirvevaks muutuks.
Lähtudes sinu must-valge-roheline kombest ja kiivrist siis ilmselt ka nende värvidega kombineerida midagi.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
Nike kleeps oleks noobel. 5 Kw insta juures kah, räägitakse.
Comment
-
usun, et enda mootorratta peale Ninja, DUNLOP ja FUCHS kleepsude panemine on sitaks hea idee.
Comment
-
Ei teagi kas võib sellist asja siin foorum küsida (moded kustutavad ruttu ära kui ei või) aga on vaja teada :D ..
Kuidas ma saaks dns-i muuta, et saaks mitte väga legaalsel lehel mängida.. googlist uurisin ja muutsin neid numbreid seal aga ei midagi :S ehk keegi oskab viitsib aidata.
Comment
-
Blogger on Google'i blogide avaldamise tööriist, mille abil saate hõlpsalt maailmaga oma mõtteid jagada. Bloggeriga on lihtne oma isiklikku või tiimi blogisse teksti, fotosid ja videoid postitada.
youtubes ka videod üleval. pane otsingusse mingi "how to change my dns settings" vms. peaasi, et need numbrid paneksid 8.8.8.8. ja alumisele reale 8.8.4.4.
Comment
-
Aga mis teha, kui see ei aita ? Mul dns muudetud, aga saitidele ikka ligi ei pääse, pean koguaeg netti vahetama kui kuskil pokkerisaidil vaja käia.Algselt postitas kardaanirist Vaata postitusthttp://imthekiller.blogspot.com/2010...ublic-dns.html
youtubes ka videod üleval. pane otsingusse mingi "how to change my dns settings" vms. peaasi, et need numbrid paneksid 8.8.8.8. ja alumisele reale 8.8.4.4.
Comment
-
tehke ruuterile restart peale settingute muutmist vms? ei oska selles osas aidata.
Comment
-
osadel browseritel peab ka settinguid muutma, nt chromes"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
olen juba need numbrid sinna kirjutanud aga ikka ei hakka tööle.
Comment
-
Kui sa suudad tõestada, et see crushi käigus viga sai, siis pm peaks kindlustus selle ka korvama, aga seda ma küll ei oska öelda, kuidas nad seda hindavad...Algselt postitas Codecci Vaata postitustKui mul tagaistmel nt monitor ja keegi crashib mulle sisse, kas tema kindlustus korvab monitori ka?
Comment
-
http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?fgid=103soovitan sul sealt küsida
Comment
-
Liikluskindlustuse seadus
(3) Ei hüvitata:
6) raha, väärtpaberite, kunstiväärtuste ja väärismetallist esemete (v.a isiklikud tarbeesemed) kahjustusest või hävimisest tulenev kahju;
9) veoteenusena veetud veose, mis asus liikluskahju tekitanud sõidukis kahju põhjustamise ajal, kahjustamise või hävimise kahju. Veoteenus käesoleva seaduse tähenduses on teisele isikule kuuluvate asjade vedamine tasu eest.
Comment
Comment