Pokker ja Alkoholi probleemid eesti mängijatel

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • camu
    Super Moderaator
    • Jan 2009
    • 3411

Re: Pokker ja Alkoholi probleemid eesti mängijatel

Ta mõtles pigem seda, et üks õhtu jood, järgmine päev võtad vb peale ja siis kaks päeva põed. Kokku 4 päeva = umbes 1k$ (See siis teoreetiline raha, mis teenimata jääb + joomiskulud)

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

Mul oli ka kerge "probleem" juba .. õnneks nyyd lihtsalt ei tohi 6 kuud ja ega isu ka pole ausalt öekdes .. teeb head

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

Ise loen 2+2 HUSNG regide teemat ja seal ei möödu küll päevagi, et keegi ei kirjeldaks, kui täis ta parajasti on. Ei arva küll et see on mingi eestlaste probleem ja ma ei arva üldse et see on mingi probleem. Probleem on mujal, näiteks eelmisel suvel töötasin ühes eesti kolkakülas paar kuud ja see mis ma seal nägin, oli ülimasendav. Igas kolkapoes aluste viisi taurust ja kõige odavamat viina, kogu küla on konstantselt täis.

Comment

• Potsataja
          õilishing
          • Oct 2008
          • 5270

Algselt postitas leits Vaata postitust
          Mul oli ka kerge "probleem" juba .. õnneks nyyd lihtsalt ei tohi 6 kuud ja ega isu ka pole ausalt öekdes .. teeb head

Eks mina siis jälgin teemat "leits ei joo aasta lõpuni". Tegelikult ei ole see 6 kuud absoluutselt tähtis, vaid see, mis sa peale seda teed (kui just nädalas 1+ korda ei joo). Üldiselt teeb sama välja, kas sa jood selle 6 kuu jooksul 10 korda või sellele järgneva
          aasta jooksul 60 korda. Hetkel oli vist nkn suhtkoht hoiatusega tegemist või kiskus siiski valude käes põrandal väänlema või mööda seina üles ronima ?

Comment

• Spewmonkey
            Seina Augustaja
            • Oct 2008
            • 2293

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
            Eks mina siis jälgin teemat "leits ei joo aasta lõpuni". Tegelikult ei ole see 6 kuud absoluutselt tähtis, vaid see, mis sa peale seda teed (kui just nädalas 1+ korda ei joo). Üldiselt teeb sama välja, kas sa jood selle 6 kuu jooksul 10 korda või sellele järgneva
            aasta jooksul 60 korda. Hetkel oli vist nkn suhtkoht hoiatusega tegemist või kiskus siiski valude käes põrandal väänlema või mööda seina üles ronima ?
            Meeldiv näha, et oled endale kodus istumise kõrval ka M.D omandanud.

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
              Ei hetkel kõik timm juba .. liht soovitati pool aastat yldse mitte puutuda ja siis v2he "rahulikumalt" .. mitte 5 p2va j2rjest tsyklis .. :D

Comment

• timz0333
                Pokkeritark
                • Mar 2009
                • 6322

Kui ma jaanipäeval kaine "rool" olin arvati, et olen väga haige. Naljaks kuidas mõnele on nii elementaarne, et ässitab kõiki teisigi pudelit haarama.

Comment

• erplander
                  ekrelander
                  • Oct 2008
                  • 1029

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                  ma ootan põnevusega erpsi poste :D
                  Või et kohe põnevusega? :D Polekski võibolla viitsinud vastata, sest taas nõus Maheaatomiga ja osalt ka mõnede Kloonikese postidega:

Algselt postitas Kloonike Vaata postitust
                  Hea näide olukorrast, kus inimene leiab enda ajale sisustust ja mõtte. Kui vaadata standard 9-5 töölkäijaid, siis paljud (noored) neist ootavad nädalavahetust, et ennast jälle sõpradega vms täis juua. Kaugelt vaadates väga labane, kuid selline on elu. Kõrvalt jälgides saad aru, et paljudel neist on just see hetk aeg ennast lõdvaks lasta ja paraku on taoline tegevus laialtlevinud (kindlasti on siin osa oma suhtlusringkonna survel). Kui võrrelda seda pokkerimängijaga, kes heal juhul teeb tööd 4 tundi päevas ja tal muid hobisid ei ole, siis on iga päev nagu reede ning igaõhtune drink muutub harjumuseks. Hoides ennast hõivatuna erinevate hobide/muude tegevustega ei jää joomiseks aega ning tõenäoliselt kaob üldse huvi selle vastu väljaspool üritusi. Neil, kel midagi teha ei ole, tulebki mängu alkohol, et enda tavaliselt igavad tegevused lõbusamaks muuta.
                  Algselt postitas Kloonike Vaata postitust
                  Not a problem. 95% ajast ma eelistan inimestega mitte suhelda (va head sõbrad). Ja alati on olemas internet... Tundub, et "üksi joomine" on mingi pseudoprobleem, mida kasutatakse oma sotsiaalse "joomise" õigustamiseks. Kui sul on vaja seltskonda selleks, et paar õlut võtta, siis ma arvan, et sul on suurem probleem kui mul. Minu jaoks on see pelgalt viis lõõgastumiseks ja ma eelistan seda tihti teha üksi või kvaliliteetseltskonnas selle asemel, et kohtuda inimestega, kes mulle tegelikult ei meeldi või huvi ei paku.

Kuigi endal oli ka teatud probleeme mingi periood, ülikooli paar esimest aastat möödusidki suurte joomingute tähe all, samuti enne seda paar aastat keskkonnakaitseõpingute käigus Räpinas pisut väiksemate joomingute saatel, ent mõlemal juhul oli see suuresti tingitud kaasnevast seltskonnast ehk ühikakaaslastest. Mingi hetk, kui märkasin, et käed juba kergelt värisevad jms, sai mõõt täis, tegin kardinaalsed muutused oma elus, sh igasugusest alkost loobumine mitmeteks aastateks (btw sellele aitas kaasa taimetoitlusele üleminek), samuti suitsetamisest loobumine. Suuresti katkestasin suhtluse senise seltskonnaga, muidu poleks see võimalik olnudki. Mõne aasta pärast hakkasin uuesti õlut tarbima, peamiselt seetõttu, et üritustel oli ikkagi ebamugav üksinda mitte tarbida joovastavat, aga kõik on jäänud mõistlikkuse piiresse, umbes 4-5 päeval nädalas teen õhtuti ühe õlle (tavaliselt mingi snäki või toidu kõrvale) ja sellega kõik piirdubki. Rohkem võib ette tulla vaid mingitel üritustel või saunaõhtutel. Kangema alko, sh veinide/siidrite jms järele pole mingitki tõmmet.

Algselt postitas Howie Diddot Vaata postitust
                  Tänapäeval jube populaarseks muutunud see joomine.
                  Tundub siiski, et võrreldes nõukaajaga ja ka 90. aastatega on siiski joomine mõnevõrra Eestis vähenenud, eriti kange alko osas. Statistika ka vist kinnitab seda. See, mis maakohtades toimub, on muidugi tõsiselt masendav endiselt.

Comment

• K2snakas
                    Pokkerihai
                    • Feb 2009
                    • 2388

Ja täna on reede öö ja k6ik kained w??? Tore vaadata kohe!

Comment

• inward
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 6275

Nö tõelised pokkerimängijad on enamjaolt reedeti kained :)
                      Last edited by inward; 02.07.11, 03:03.

Comment

Working...