Pokker ja Alkoholi probleemid eesti mängijatel

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kloonike
    Grinder
    • Nov 2008
    • 898

Re: Pokker ja Alkoholi probleemid eesti mängijatel

Ma joon enamuse aega üksi kodus...

Comment

• viki
      Grinder
      • Apr 2010
      • 893

Mul on nii pokkeri kui alkoholiprobleem,aga kummastki ei suuda ära öelda.Raske on,aga saan hakkama!

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
        Seks on parem kui alkohol. Just saying. /pimpdaddy
        Aastaid ütlesin, et gämblimine on parem, kui seks. Nüüd ütlen, et alkohol on parem, kui seks. Mis järgmiseks (tõenäoliselt: Surm on parem, kui seks) ?

Alkohol on kõige mugavam ja kättesaadavaim antidepressant, mis probleemi lahendamise asemel süvendab seda ja tekitab samas ka uusi.

Comment

• kjmrc
          Pokkerihai
          • Aug 2009
          • 4541

Algselt postitas Rage Vaata postitust
          suht hea lihtne vahend joomise vähendamiseks, leidke omale naine kes joob vähe või üldse mitte, aga kes oleks piisavalt oluline teile. insta kukub nädalavahetuste joomingute rate mingi ca 50% või rohkem..
          Olen elav näide selle teksti juurde. Enne naist jõin absull iga ndv ja ikka mitu päeva, nii 3-4 aastat jutti. Nüüd elame naisega koos & joon vast 1-2 korda kuus kui sedagi. :D

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

Algselt postitas Kloonike Vaata postitust
            ma ei võta üksi kodus isegi õlle lahti jalkat vaadates vms.. aga kui sõbrad tulevad, siis insta on külmikust pudel pihus.

Comment

• Kloonike
              Grinder
              • Nov 2008
              • 898

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
              Olen elav näide selle teksti juurde. Enne naist jõin absull iga ndv ja ikka mitu päeva, nii 3-4 aastat jutti. Nüüd elame naisega koos & joon vast 1-2 korda kuus kui sedagi. :D
              Hea näide olukorrast, kus inimene leiab enda ajale sisustust ja mõtte. Kui vaadata standard 9-5 töölkäijaid, siis paljud (noored) neist ootavad nädalavahetust, et ennast jälle sõpradega vms täis juua. Kaugelt vaadates väga labane, kuid selline on elu. Kõrvalt jälgides saad aru, et paljudel neist on just see hetk aeg ennast lõdvaks lasta ja paraku on taoline tegevus laialtlevinud (kindlasti on siin osa oma suhtlusringkonna survel). Kui võrrelda seda pokkerimängijaga, kes heal juhul teeb tööd 4 tundi päevas ja tal muid hobisid ei ole, siis on iga päev nagu reede ning igaõhtune drink muutub harjumuseks. Hoides ennast hõivatuna erinevate hobide/muude tegevustega ei jää joomiseks aega ning tõenäoliselt kaob üldse huvi selle vastu väljaspool üritusi. Neil, kel midagi teha ei ole, tulebki mängu alkohol, et enda tavaliselt igavad tegevused lõbusamaks muuta.

Comment

• J0kker
                Grinder
                • Feb 2009
                • 865

Then you have a big problem :D

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

Hmm, kaua sa temaga siis juba koos elad ?

Algselt postitas J0kker Vaata postitust
                  Pigem ikka nii, et kõigi väljas tekkida võivad probleemid on välistatud ja kogu maailm on arvuti kaudu käeulatuses. Eks see muidugi üks friikide teema ole.
                  Last edited by Potsataja; 30.06.11, 13:47.

Comment

• Kloonike
                    Grinder
                    • Nov 2008
                    • 898

Algselt postitas J0kker Vaata postitust
                    Not a problem. 95% ajast ma eelistan inimestega mitte suhelda (va head sõbrad). Ja alati on olemas internet... Tundub, et "üksi joomine" on mingi pseudoprobleem, mida kasutatakse oma sotsiaalse "joomise" õigustamiseks. Kui sul on vaja seltskonda selleks, et paar õlut võtta, siis ma arvan, et sul on suurem probleem kui mul. Minu jaoks on see pelgalt viis lõõgastumiseks ja ma eelistan seda tihti teha üksi või kvaliliteetseltskonnas selle asemel, et kohtuda inimestega, kes mulle tegelikult ei meeldi või huvi ei paku.

Comment

• kjmrc
                      Pokkerihai
                      • Aug 2009
                      • 4541

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                      Hmm, kaua sa temaga siis juba koos elad ?
                      7 kuud :D

Comment

• antnx
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3102

Teine asi on kuidas joomine reaalselt winrate mõjutab. Point on selles, et kui ajud pehmeks juua siis ei võta enam aju informatsiooni nii kergesti vastu, ehk siis mehed kes tahavad ka 30+40+ grinderid olla peaksid selle asjaga väga ettevaatlikud olema. Müüriladujal teatavasti pole vaja blokke range peale panna, kuid pokkerimängijal on - see nõuab ajutegevust. Profit over drinking.

Comment

• J0kker
                          Grinder
                          • Feb 2009
                          • 865

Not a problem. 95% ajast ma eelistan inimestega mitte suhelda (va head sõbrad). Ja alati on olemas internet... Tundub, et "üksi joomine" on mingi pseudoprobleem, mida kasutatakse oma sotsiaalse "joomise" õigustamiseks. Kui sul on vaja seltskonda selleks, et paar õlut võtta, siis ma arvan, et sul on suurem probleem kui mul. Minu jaoks on see pelgalt viis lõõgastumiseks ja ma eelistan seda tihti teha üksi või kvaliliteetseltskonnas selle asemel, et kohtuda inimestega, kes mulle tegelikult ei meeldi või huvi ei paku.
                          Paari õlut ei saa joomiseks nimetada ka päris.
                          Aga ära südamesse võta, see "Then you have a big problem" oli tegelikult naljana mõeldud.

Comment

• KristjanLaas
                            Pokkeritark
                            • Oct 2009
                            • 6450

Pretty much sama situatsioon.

Kuidagi vaikselt hakkavad selgemaks asjad saama ja leian alkoholi tarbimise asemel ikka vähe huvitavamaid aja sisustamise viise. Võin täiesti kindlalt öelda, et olen selles osas oma nooruse kohta ikka päris põhjas ära olnud ja on olnud paar aastat, kus kaineid päevi saab ehk 2 käe sõrmedel üles lugeda.
                            Lisaks muidugi ka see, et kui ma joon, siis peab ikka kõik väga super olema, et ma end värdjaks ja rumalaks ei jooks.

Not saying, et ma nüüd karsklane olen, aga lihtsalt iga kord kui ma ikka purju ennast joon, siis on hommikuks mingi rumalus korraldatud, mida siis ära ei jõua kahetseda. Tihti pokkeriga seoses. Siiski mulle meeldib heas seltskonnas lõbutsemise eesmärgil endiselt õlut/siidrit/kokteili ja vahel ka päris purju juua, aga erinevalt varasemast ei ole see enam eesmärk omaette.

Suuresti arvan, et eestlasele on kalduvus alkoholismile juba geenidega kaasa antud. On kurb, et paljud meie isadest (või kui see päris sobilik ei ole, siis meie sõprade isadest) ongi alkohoolikud või juba end (kaudselt) surnuks joonud. Võin öelda, et suuremal osal üle 35 aastastest meestest, kellega minul on ühel või teisel põhjusel olnud tarvis elu jooksul kokku puutuda, on viinaviga küljes.

Russow juba iseloomustas meid sõnadega muretus, logelus, ülbus, toretsemine, hooplus, himurus, piiritu priiskamine ja kõlvatus :)
                            Last edited by KristjanLaas; 30.06.11, 14:00.

Comment

• ok2aa
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 1903

yeah, peale 8 tunnist tööpäeva, kodutöid, laste vannitamist, mängitamist, magamapanekut, koristamist, 1-2 tunnist pokkerit on sitaks hea üksinda teleka ees õlle juua ja sopranode korduseid vaadata.

Comment

• hotcocacola
                                HTCCACLA
                                • Oct 2008
                                • 14473

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
                                Seks on parem kui alkohol. Just saying. /pimpdaddy
                                +1

aga alkohol on ju nii hea! See maitseb nii hästi. Ainuke jama asi on see, et kui tummiselt võtta, siis pohmell kestab 2-3p :(

Comment

Working...