*** 2010 aasta tulemused/kokkuvõtted ja 2011 aasta eesmärgid ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • FreakyJason
    Klubi Liige
    • Jan 2009
    • 1381

Re: *** 2010 aasta tulemused/kokkuvõtted ja 2011 aasta eesmärgid ***

-500 dollarit, aga luban see aasta jõuda nl5000 ja naise võtta ja olla uhke oma saavutuste üle

Comment

• timz0333
      Pokkeritark
      • Mar 2009
      • 6322

Fail aasta. Aasta algul mängisin micro stakes HUSNG ja sittagi ei biitinud, aasta lõpupoole tegin pausi ja siirdusin NL10 6max laudadesse kus õnnestus natuke mdiagi toota. Tunde vaid 243 profit koos ühe triobeti turna hitiga kusagil 1000$.

Eesmärgid olid biitida kuni 33$ HUSNG, aga kuna lõpuks jõudis kohale, et ma ei suuda nii suurt volüümi sisse panna, et variatsiooni biitida siis mõtlesin, et vajan rahulikumat mängu vahelduseks.

HUSNG -11.50

Cash aasta lõpus NL10 6max.

2011 eesmärgid: biitida 6 max 25NL+50NL+100NL. Leida rohkem aega pokkeri jaoks. Õppida areneda, saada pro-ks.

Comment

• Maheaatom
        Grinder
        • Oct 2008
        • 958

Algselt postitas ment52 Vaata postitust

Järgmine aasta võiks miljon kätt ära teha ja profitit korrata.
        Kena, kindel kandidaat "Aasta netimängija" auhinnale.

Comment

• Kloonike
          Grinder
          • Nov 2008
          • 898

Nii imelik kui see ei ole, ma ei teagi palju ma sel aastal plussis olen. Pangakonto on normaalselt up aga kulude kohta pole aimugi. Paraku jäin oma HEMi databasest ilma, millest on väga kahju, graafikuid jms pole enam :(

2010 oli kokkuvõttes liiga degen, mölutasin mingi 7-8 kuud Tais, mängisin pokkerit 1h päevas. Suht parim aasta mu elus aga pokkeri seisukohalt väga fail. Siiani mängin neid limiite, mida 2a tagasi mängisin.

2011 eesmärk oleks õppida 9+ tablema ilma spewimata ja $100k profit.

Comment

• harryahven
            Pokkerihai
            • Dec 2009
            • 1964

Algselt postitas Rage Vaata postitust
            so sick.. koos rakebackiga 3meeki kasumit aastaga...
            ei ole sellest reigi joonest veel aru saand, rakeback ei ole ju reaalselt 143k või on?! kui tabelis on rake(makstud rake?) 86k, siis peaks rakeback mingi 30k juurde jääma vms? või ma ei saand levelist aru..

Comment

• ziimukaz
              Grinder
              • Jan 2010
              • 741

Algselt postitas harryahven Vaata postitust
              ei ole sellest reigi joonest veel aru saand, rakeback ei ole ju reaalselt 143k või on?! kui tabelis on rake(makstud rake?) 86k, siis peaks rakeback mingi 30k juurde jääma vms? või ma ei saand levelist aru..
              Sinine joon ongi kasum koos rakebackiga

Comment

• harryahven
                Pokkerihai
                • Dec 2009
                • 1964

hehe, kui loogiline.. ty

Comment

• Romka
                  Pokkerihai
                  • Mar 2009
                  • 1544

Alates septembri graafik siis, sel hetkel kolis Betfair Ongame ja sharscope hakkas tulemusi salvestama :). Enne seda sai ~500-600$ turnadega tehtud.

See aasta siis kindlasti rohkem SNG'de/mindseti kohta õppida ja enne sõjaväge tahaks vähemalt 5K peale bankroll kasvatada.

Comment

• MeelisV
                    Vana Tegija
                    • Apr 2010
                    • 1300

2010 4 viimast kuud:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

2011 eesmärgid:

1) HUs jõuda NL400 või kõrgemale. NL200 hea reg. oleks ka ok.
                    2) Õppida, õppida, täiendada, areneda.
                    3) Rohkem volüümi anda. 15k kätt võiks ikka ühel laual mängides 1 kuuga täis saada. Suvel vast mitte.
                    4) And much money Summat ei oska ette seada, aga mida rohkem, seda parem!

Comment

• low-flow
                      Klubi Liige
                      • Jul 2009
                      • 1208

2010 eesmärgid (kusagil otseselt kirjas polnud, aga mõttes soovisin saavutada):
                      1. Saada netipokkeri mõnes formaadis võitvaks mängijaks. TEHTUD!
                      2. Jõuda limiiti, kus ei peaks liiga palju mängima, et iga kuu normaalne teenistus oleks. TEHTUD!

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

2010 tulemused:
                      1. cashgame: 7750,4 $ (winrate 4,1 bb/100; käsi kokku 316191; 515 tundi; 15$/h)
                      2. rakeback: 2468,51 $
                      3. boonused: 945
                      4. turnad: -227,62 $
                      5. muu: -79,18 $
                      KOKKU: 10857,11 $

2010 oli väga põnev aasta minu jaoks. Enne seda donkasin niisama mitmel saidi netis, nii nagu juhtus, mingit BR managementi ja tulemusi polnud. Live cashi biitisin normaalselt, aga ei viitsinud päris iga õhtu ka end lümpsi vedada, uurima, et kas täna õnnsetub midagi käima tõmmata või ei. Hakkasin õppima ja kuna materjali oli kõige enam siin foorumis aasta alguses just FR kohta ja mulle endale ka see formaat huvi pakkus, siis saigi NL10-st pihta hakatud. Esimene kuu oli tulemus täiesti null, mitte sammugi edasi ega tagasi. Veebruaris ostsin endale HEM-i ja võin julgelt öelda, et see oli minu elu kõige paremini investeeritud ~1000 eek. Jaanuar-veebruar NL10, märts-aprill NL25, mai-juuni NL50 ja edasi NL100. Oleks keegi mulle aasta alguses öelnud, et 6 kuu pärast mängin NL100 BR managementi järgi ei oleks ma seda elu sees uskunud, NL25 BE rakeback grinderi amet tundus tollel hetkel isegi väga auväärne olevat. Aga jah, pokkeris on kõik võimalik, kui ainult piisavalt soovida ja pühenduda.

2011 eesmärgid:
                      1. Jätkata aktiivselt pokkeri mängimist ja edasi arenemist.

Uueks aastaks ei hakka väga detailseid eesärke seadma, mul on kombeks vooluga kaasa minna ja teha seda, mida süda soovib. Võib-olla julgen tuleval aastal mänguformaadi lõpuks 6max vastu vahetada ja hakkan urkatubades kalu püüdma, vb olen aga täpselt sama koha peal kus praegu - 40 tundi kuus NL100 FR nühkimas. Tuleb see, mis tuleb. Edukat uut pokkeriaastat teile ja mulle!

Comment

• EestiAA
                        Vana Tegija
                        • Nov 2010
                        • 1132

Esimene aasta eesmärgid tulevad siis.

Võita nl100-t full-ringi kena winratega.
                        Võita nl50hu-d kergelt.
                        Kuus mängida 100 000 käe kanti .

Juua rohkem.
                        Trenni rohkem.

Comment

• rasmer
                          Vana Tegija
                          • Oct 2009
                          • 1306

Algselt postitas EestiAA Vaata postitust
                          Juua rohkem.
                          Trenni vähem.
                          Vot nii oleks prioriteedid lõplikult paigas.
                          Sorry for OT.

Comment

• flipmachine
                            Pokkerihai
                            • Jul 2009
                            • 1857

Juua rohkem.
                            Palju sa siis jood praegu ,et rohkem vaja ?

Comment

• EestiAA
                              Vana Tegija
                              • Nov 2010
                              • 1132

Nu mingi üle kuu suveti tuli tuli rohkem .
                              EI meeldi eriti siis juua kui midagi just eriti vinget ei toimu .

Comment

• flipmachine
                                Pokkerihai
                                • Jul 2009
                                • 1857

Nu mingi üle kuu suveti tuli tuli rohkem .
                                EI meeldi eriti siis juua kui midagi just eriti vinget ei toimu .
                                Siis pead jah kiirest ennast parandama.. üle kuu suvel juua!! Tahame juu olla eesrinnas euroopas joomise poolest. Iga mees peab andma oma panuse :) Aga edu kõikide eesmärkidega !

Comment

Working...