*** 2010 aasta tulemused/kokkuvõtted ja 2011 aasta eesmärgid ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** 2010 aasta tulemused/kokkuvõtted ja 2011 aasta eesmärgid ***

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
    2010 eesmärk oli:

* $300,000

Tulemus: mega-fail. Graafikut postitama ei hakka, aga isegi 6-digit aastast jäi tublisti puudu. Olin super laisk ja lohakas enamus aastast, alles sügisest hakkasin enam-vähem tööle ja üsna ebareaalne eesmärk tegelikult ka, sest mängud on viimase aastaga sitaks kõvemaks läinud.

2011 eesmärgid:

* €100,000+
    * Viia oma mäng täiesti uuele tasemele, lõpetada retarded short-term mõtlemine ja selle asemel, et igal õhtul mõnisada dollarit pooltiltis ja pool-oskamatu mänguga teenida keskendun oma leakide parandamisele, nii saan loodetavasti ka major tildist lahti.
    * Mängida rohkem live (nii turniire kui cashi) ja jääda kokkuvõttes plussi.
    * Keskenduda korralikult spordile (täpsemalt MMA 'le) - käia korralikult trennis, saada oma naturaalseks kehakaaluks -65kg, võistelda edukalt lukumaadluse võistlustel. Võib-olla see aasta isegi esimene MMA amatöörmatš.
    Pane graafik BB-deski.

EDIT: hit high rolleril + kõvad kuud ei ole küll fail imo

Comment

• Kotkas1000
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 2305

No tervist.

Võtame siis aasta kokku.

Mina jagan käesoleva pokkeriaasta enda jaoks kahte osasse. Kuni nl100 limiidid ja ülejäänud nl200+ limiidid. Esimene osa tulemustega olen rahul, arvestades seda, et veel märtsis siplesin NL10 ja NL25 limiitides ja pokkerist teadsin sama palju kui lehm pühapäevasest päevast. Lõpuks kujunes NL100 limiidiks üle 300K sample winrateks 4,85 bb/100, millega olen sisuliselt rahul. Kuigi ma tean, rääkige, mis tahate, aga normaalne winrate oleks hea mängu juures vähemalt 6bb/100, väga hea mängu juures 8bb/100. See on ka minu järgmise aasta esimeste kuude eesmärkideks - crushida starsi NL100 FR täie pasaga. NL200+ limiitides olen läbi põlenud gambler kahjuks ja see on ka kogu aasta sisuliselt ära rikkunud.

Lisan mõned graafikud:

NL2-NL100:

NL200-NL400

Kodulimiit NL100 ainult:

Kõik kokku:

Aasta (tegelikult poolaasta, arvestades, et aprillis alles hakkasin vaikeselt biitima) kokkuvõte siis järgnev:

Profit 14587$
      Boonused arvestuslikult kõik kokku vähemalt 14400$
      2010 teenistus pokkeriga: 28987$

2011 helesinine unistus on kevadeks biitida NL400-600 limiite vähemalt 2bb/100 ja aasta profitiks 100000$

Comment

• farik666
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 834

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

Mis seal siis ikka.. aeg nii kaugele jõudnud, terve aasta grindimist, alustasin seda aastat NL50ga, eesmärk oli jõuda NL200 regulariks, seda siiski ei juhtunud, NL100 osutus liiga suureks pähkliks minu jaoks + keeras mu stiili pekki, seda graafiku pealt imeselgelt näha kui tegin esimese NL100 shoti ja nelja päevaga -10BI peale seda hakkas nonsd joon kukkuma ja ei suutnud NL50s ka kasumit mõistlikku näidata ja nohh nüüd on kindlus ja mäng käest ära, kunagisest üleiaggrost crushijast on saanud BE ja EV joont biitiv donk.

võrreldes 2009 aastaga on voluum suht sama, ~300k kätt, aga kasum on mõlemal aastal peaaegu sama, kogu aasta winrate on 2,67bb/100 millega ilmselgelt ei saa olla rahul, eks oma osa mängisid siin NL100s üle 20BI'sed swingid...

Plaaniks oli 2010 ka MTTsid onlines õppida ja käia rohkem live üritustel, neid eesmärke ei täitnud ja tegelikult suurt ei teinud ka midagi nende eesmärkide täitmiseks, Baltic Festide piletitest jäin napilt bubbleboyks satelliitidel, APATi turniiril lendasin suht varakult välja ja mujal pole ka suurt teinud, kahju. Töö ja trennid ja eraelu võtab nii palju aega ära, et ainuke asi milleks aega on õhtuti paar tundi kiiret grindimist, et ironmani taset hoida FTP's.

$5300+ kasumit, lisaks siis mid-year boonused ja rakeback ja depo boonused, neid ei ole viitsinud täpselt välja arvutada, aga julgeks arvata, et see aasta kasum kuskile 90keeki juurde tuli, mis on vähe, lootsin vähemalt 200keeki tegemist. Tunniteenistus jäis siis veidi üle 8 taala, mis võibolla ehk ei olegi kõige hullem võrreldes Eesti keskmise palgaga ja arvestades, et tegemist on siiski suures osas hobiga.

2010 aasta graafik:

2010 stakede ja kuude kaupa:

2011 aasta eesmärgid:

Õppida rohkem, tegelikult ka sellest pole mingit kasu kui ma oma 12 lauaga lasen ja tiltan ja näitan mingit kesist EV joone biitimise kasumit, vaatan ma siin oma suure eeskuju ESTPatricku videosid ja no näha on, et mees mõtleb ja näeb ja oskab, kõik tundub videos nii loogiline, istud ise lauas no kurat mitte miskit ei tule sellest hallollusest. Võib-olla peaks katsetama teisi mänguformaate, 6max, shallow, deep lauad, PLO vms... et sundida ennast oma aju kasutama ja päriselt mänguga tegeleda, mitte tuima ranka tabeli laskmisega robotina.

Plaanis on teha lõpuks ka video enda mängust ja laseks siis teisel eeskujul kotkas1000'l sinna peale lugeda nagu viimases Tigrano videos oli, jube mõnus formaat, vaatab peale mis toimub, paneb pausi, ütleb mis ta ise teeks ja siis vaatab mida video tegija tegi ja kommenteerib, jube palju on võimalik sedasi kohe suurimad leakid üles leida. Kui kotkas1000 pipardama hakkab, eks siis leian mõne teise ohvri, võibolla pastilaa vms.. kedagi solid FRi mängijatest.

Prooviks kuidagi 2011 aasta ikka sedasi asjad sättida, et aegajalt käiks kuskil livet ka proovimas, kasvõi mingit lastetaseme cashi, turnad pole enivei minu ala.
          Onlines tahaks siiski tagasi oma kuulsasse aggrostiili tagasi jõuda ja winrate sinna 5-6bb/100 kanti tõsta ja NL200 tahaks ikkagi mängida, sealt edasi on vast lihtsam see elu.

muud vist suurt ei olegi, vait olla ja edasi grindida ja mitte ainult hala ja sitta blogisse postitada.

Comment

• viki
            Grinder
            • Apr 2010
            • 893

Tere!Kuna olen siit foorumist palju abi saanud,üritan ka postitama hakata.Aasta 2010 oli esimene aasta pokkeris ja mängisin enamasti nl5t.Proovisin ka kõrgemal,kuid ebaõnnestusin.Kuna viimased 3 kuud on vinrate olnud üle 10bb/100le üritan uuel aastal kiirelt üles liikuda.Bankroll hetkel üle 3k$ mitme saidi peale.Kuna starsis meeldib kõige rohkem,koondan kõik raha sinna.Ilusat aastavahetust!

Comment

• Owner85
              Klubi Liige
              • Aug 2009
              • 2146

Algselt postitas viki Vaata postitust
              Tere!Kuna olen siit foorumist palju abi saanud,üritan ka postitama hakata.Aasta 2010 oli esimene aasta pokkeris ja mängisin enamasti nl5t.Proovisin ka kõrgemal,kuid ebaõnnestusin.Kuna viimased 3 kuud on vinrate olnud üle 10bb/100le üritan uuel aastal kiirelt üles liikuda.Bankroll hetkel üle 3k$ mitme saidi peale.Kuna starsis meeldib kõige rohkem,koondan kõik raha sinna.Ilusat aastavahetust!
              hmm,sul on BR üle 3k ja sa m2ngid Nl5 ja räägid ebaõnnestumisest(NL10) arvan siis sa et mis see fail summa oli et sa IKKA mängid NL5 3k BR ma ei sa aru sinust eriti!

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Uskumatu tõesti, sest enamus mängivad nl5 või nl10 juba 300$, siis 3000$ on võimas ja pigem aja raiskamine, sest isegi Break Even nl25 või nl50 teenib yldjuhul rakebackiga rohkem.

Comment

• viki
                  Grinder
                  • Apr 2010
                  • 893

Mulle meeldib pokker.Olen mänginud kuni nl100.See aasta iga kuu plussis.Teen tööd,kus teenin väga korralikult aga vaba aega väga palju.Pokkeris see aasta 1,5M kätt.Ei peagi aru saama.

Comment

• noname
                    Purjus foorumlaste kaitseingel :P
                    • Oct 2009
                    • 2366

Rage Sa olid aasta (2010) alguses mu pm nö peaaegu iidol:)

ilusaid graafikuid näitasid mõned kuud ja mina olin siis täiesti "lapse kingades" (loe:NL5)...
                    Nüüd vaatan graafikut ja ma paari viimase kuuga teinud pea sama palju ja madalamas limiidis...

never give up ja võta coach ehk!

Comment

• Spewmonkey
                      Seina Augustaja
                      • Oct 2008
                      • 2293

Ega midagi muud ei saagi öelda kui, et 2010 oli läbikukkumine. Ma ei mäletagi, mis eelmine aasta endale lubatud sai, aga võis olla, et kui nl200 ei biidi korralikult, siis quitin pokkeri. Lisaks kindlasti üks $10k kuu teha, aga see jäi ka kaugele. Ilmselt tuleb siiski oma sõnu süüa ja viimast korda veel proovida. Ainuke positiivne osa oli ilmselt see, et enne Eestisse sõitmist leidsin suve lõpus oma mängus uue taseme, mis muidugi kahe kuuga sai täielikult ära joodud. Winrate'i suutsin nl50's lõpuga ka 10.3bb/100 peale tildata. Volüüm jäi samuti väikseks.

Rakeback ja muu poker-related stuff kuskil ~$10k, nii et total $30k.

2011:
                      - mängida vähemalt 500k kätt
                      - teenida oluliselt rohkem raha
                      - vähem juua ja jahu teha, rohkem sportida
                      - otsida aktiivsemalt võimalusi vähendamaks vajadust pokrit mängida
                      Last edited by Spewmonkey; 01.01.11, 04:58.

Comment

• ment52
                        Politseidokumendiga kusjuures!
                        • Oct 2008
                        • 1270

Järgmine aasta võiks miljon kätt ära teha ja profitit korrata.

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

so sick.. koos rakebackiga 3meeki kasumit aastaga...

Comment

• peete82
                            Vana Tegija
                            • Jan 2010
                            • 1310

Minul on 2010. aasta üldse esimene pokkeriga tegelda.
                            Paarisaja $ pealt 2500$ peale dongatud.
                            Arvestades, et olen hobimängur ja õppinud pole praktiliselt üldse, siis olen enam-vähem rahul isegi.

2011 jätkan samamoodi, hobikorras ja üritan väikest taskuraha teenida palgale lisaks.
                            Last edited by peete82; 01.01.11, 11:30.

Comment

• taavi
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 684

Algselt postitas taavi Vaata postitust

2010 a eesmärgiks oleks: saada võitvaks pokkeri mängijaks. :)
                              Fail.
                              Võitsin ~300$ rahalaudades, ~600$ boonuseid ja reikbäkki ~700$. Turniiridega ja stakemistega kaotasin ~300$. Mängisin ~580h.
                              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                              Last edited by taavi; 01.01.11, 12:21. Põhjus: reikbäkk

Comment

• LuuK
                                Vana Tegija
                                • Dec 2008
                                • 1138

2010ks eesmärke polnud, ainult mingid umbmäärased lootused, et viitsin ennast liigutada. Ei viitsinud.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

2011 eesmärgid:
                                Kasum: $12k (utoopia)
                                Limiit: 100NL (võib õnnestuda)
                                Muu: korralikud töövahendid muretseda (lähema 2 nädala teema)
                                Trenn: 3k+ ratast, 1k+ suuska, natuke ujumist (reaalne)
                                Random: skoorida

Klopsisin mingi graafiku kokku, hinnanguliselt pooled käed on kaduma läinud.
                                Last edited by LuuK; 01.02.11, 01:59.

Comment

Working...