*** Aasta 2008 tulemused/kokkuvõtted ja 2009 eesmärgid ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenin
    Jube Noob
    • Dec 2008
    • 133

Re: *** Aasta 2008 tulemused/kokkuvõtted ja 2009 eesmärgid ***

nii. und pole parasjagu ja lugesin foorumit ja tekkis mõte et miks mitte oma eesmärk siia kirja panna, siis hea hiljem vaadata ja imestada jne :)
    Head Uut Aastat kah kõigile muidugi :P

Kuna olen siin uus nägu siis kirjutan natuke stoorit kahe nda kohta:
    Pokkeriga kohtusin puhtjuhuslikult mingil lambiläbudel kus kõik kaader texast tagusid. Mingi ettekujutus asjast oli ja sebisin end kah ringi. Hakkas huvi pakkuma. Mõned korrad hiljem olin juba mitte kõige nigelam mees lauas.
    Läks natuke aega ilma pokkerita ja siis oli asi otsustatud - hakkan asja uurima. Tundsin et asi on nagu male ja male mulle istub.

Nii. See oli nyyd kogu loo positiivene osa. Peale seda hakkas asi halvaks minema
    Tegin siis triosse konto ja kandsin sinna 2 sotti. Mingit ettekujutust mingitest limiitidest jne polnd. need 0.004 jne toad keerasin kohe filtritega maha kuna asi oli ilgelt igav esmapilgul.
    Kohe 0.5/1 ja papp läind Loomulikult oli mul vähe õnne ja vastastel vedas rämedalt jne ;D

Siis kandsin veel paar tonni pappi juurde ja tegin teise katse. Siis juba võtsin igaks juhuks filtri tagant väiksemad toad kah välja.
    No ja siis pendeldasin 0.04 ja 0.5/1 vahel. Ja krt pappi võitsin aint seal 0.5/1 -s ja kaotasin kõik väiksemates kohtades.
    Nyyd juba vaikselt saan pihta miks see nii oli.

Yhesõnaga siis oli masendus suur ja sattusin siia foorumise. Mõne päeva pärast leidsin selle ranka sõbra teema kellele ta 100 toltsi andis, rankapoeg oli.

Ja siis tuli läbimurre vist. Vaatasin tabeleid ja uurisin tunni/paar miks ranka seal millegiga rahul polnd.
    Siis tirisin selle HM alla ja tegin ühe freerolli et mõni dollar saada ja tegin 200 käega testi ja hakkasin seda võrdlema tabelitega jne.
    Oligi selge - olin tavaline fish raisk :'(
    Näitajad olid sellised:
    game___|bb/100|VPIP|PFR_|3B|WTSD|W$SD%|Agg__|Agg%
    0.05/0.1|33.08__|40.0|13.8|0.0|21.4_|16.7___|10.33|66.0

Ega ma kahjuks kõigi nende tulpade tähendusi veel ei jaga aga jah, räme limpija olin krt. Ja kaotasin raha siis kui showdownis(oli vist nii) ja võitsin siis kui asi lõppes preflopis. Joonis näitab põmst et võidud tulid preflopi osas ja limpimisega kaotasin pappi sest jäin oma kätt ootama

Nii. Nyyd siis olen kõvasti artikleid lugenud ja kui masaan triolt rake kätte(57 $) Siis yritan tabeli viia selliseks nagu ranka arvas et hea on.

EESMÄRK 2009:

1. Treenida ennast tasemele kus ma ei kaota raha
    2. Treenida tasemele kus ma näitan tõusvat joont. Kasvõi minimaalset.

3. Kirjutada aasta pärast siia teemasse postitus kus oleks kirjas, et eesmärk 2010 on teenida 100 000$ nagu ranka 8)

Comment

• mihke666

ahjaa, üks eesmärk on veel: supernova

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas tahanvaadata
        Tänud teile Ranka ja Tigrano, et sellise asja teostasite :)
        Pole tänu väärt!!

Comment

• taasver
          Grinder
          • Oct 2008
          • 584

2008: Alustasin mängimist aprillis või mais 17 dollariga triobetis, mängisin 10NL'i. Imekombel ei läinudgi bustoks. Olen vaikselt suutnud edasi grindida ja praegu olen 50NL's. Mingeid erilisi eesmärke ei olnud ja 2008 aastaga olen väga rahul.

[img width=150 height=103]http://img141.imageshack.us/img141/9375/2008ca3.th.jpg[/img] [img width=150 height=117]http://img187.imageshack.us/img187/8403/2008statsie8.th.jpg[/img]

2009 eesmärgid:
          • $25k
          • Aasta keskmine vähemalt 25k kätt kuus
          • Aasta lõpuks grindida vähemalt 200NL'is
          • Pokkerist teenitud rahade eest auto osta

Ja tänud rankale ja tigranole selle foorumi ja videote eest. 2009 üritan ka ise siin veidi aktiivsem olla.

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Algselt postitas taasver
            2008: Alustasin mängimist aprillis või mais 17 dollariga triobetis, mängisin 10NL'i. Imekombel ei läinudgi bustoks. Olen vaikselt suutnud edasi grindida ja praegu olen 50NL's. Mingeid erilisi eesmärke ei olnud ja 2008 aastaga olen väga rahul.

[img width=150 height=103]http://img141.imageshack.us/img141/9375/2008ca3.th.jpg[/img] [img width=150 height=117]http://img187.imageshack.us/img187/8403/2008statsie8.th.jpg[/img]

2009 eesmärgid:
            • $25k
            • Aasta keskmine vähemalt 25k kätt kuus
            • Aasta lõpuks grindida vähemalt 200NL'is
            • Pokkerist teenitud rahade eest auto osta

Ja tänud rankale ja tigranole selle foorumi ja videote eest. 2009 üritan ka ise siin veidi aktiivsem olla.
            Plaanid on täiesti reaalsed ja teostatavad, kui vähegi tahtmist. Samuti on meil hea meel, et foorum on paljusi aidanud ja see innustab omakorda rohkem uusi ja huvitavaid artikleid postitama.

Edu plaanide täitmisel,

Tigrano

Comment

• jukuke
              Räme Fish
              • Dec 2008
              • 10

2009 jäi elulistel põhjustel poolikuks, kuna veebruarist novembrini tuli pausi pidada pokkeriga (töö ja eraelu probleemid võtsid kogu aja). Tulemuseks jäi aasta algul teenitud 400$ + nov dets saadud 600$ bankroll.
              2009 eesmärgid :
              - lõpetada lolli mängimine ja jääda mänguga plussi (praegune bankroll tuli puhtal boonustest mäng miinuses oma 600$)
              - lauda istudes tegeleda ainult pokkeriga , mitte mängida väsinuna
              - analüüsida vähemalt kord kuus mängu
              - jõuda NL100-ni ja teenida vähemalt 10K$
              - mängida minimaalselt 8000 kätt kuus
              - muretseda korralik töökoht ja töövahendid vähemalt esimese poolaasta jooksul (praegu taon 6 laual läppariga)
              - võtta lõppude lõpuks turniirivõit vähemalt 5K auhinnafondiga turnal

Comment

• Aristotep
                Grinder
                • Oct 2008
                • 605

2009 aasta eesmärgid:
                • Iga kuu vähemalt 30k kätt mängida
                • Aasta lõpus mängida NL50+
                • Rohkem tegeleda enda mängu arendamisega
                • Mitte bustoks minna :P

2008 oli sissejuhatuseks ja eesmärke ei olnud. Mängisin aktiivselt kahel viimasel kuul. Enda mänguga rahule ei jäänud = FAIL.

[img width=640 height=482]http://i452.photobucket.com/albums/qq247/Aristotep/eelmineaasta.gif[/img]

Comment

• PokerDevil
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1177

2008 aastal püstitatud eesmärgid said kõik täidetud. Isegi 2 raamatut sai läbi loetud, tahtsin lugeda ühe raamatu.
                  Turniiride tulemused isegi üllatasid mind. PKR-i stats näitab, et sel aastal turniiridega +$5,216.86, millega asun PKRi all time turna money listis 810ndal kohal + igalt poolt mujalt tulnud turniirivõidud ja boonused, nt. see HU liiga võit ja ka PRO võit €300 peale.

Uue aasta eesmärgid:
                  *Lugeda läbi Heads-Up ja Secrets of Short-Handed raamatud mis on tellitud ja jõuavad kuu aja pärast umbes.
                  *Teenida pool miljonit EEK-i.
                  *Nädalas VÄHEMALT 1 cardrunners video + analüüs.
                  *Õppida, õppida, õppida seda ilusat mängu!
                  *Minna Starsi või Full Tilti(kui rakebacki saaks) ning starsis seljuhul Supernova.
                  *Võita üks suur turniir.
                  *Saada 6-maxi ja Heads-Upi kunniks.

Comment

• Rahapada
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1178

eesmärke polegi eriti... 2008 on põhiline eesmärk täidetud: lõpetasin logelemise (logelemine - mängida pokkerit kuus vähem kui 8k kätt).. ja noh, panga suutsin ka stabiiseks saada pärast seda, kui tegin 2 kuud tagasi towerisse 100$ depo ja sellest alla 24$ni vajusin...

2009, eesmärgid: hm...

mängida aasta lõpuks 50nl'is 30-40k kätt kuus - kindlalt võitvana
                    minna olympsi mõnda suurema fondiga turnat mängima... äkki EMV ? ;D
                    lunastada suurem pakett välismaale... mõnele eriti suurele turnale... ja kui juba sinna lähen, siis mitte tühjade kätega tagasi tulla!!!)

aktiivsemalt osaleda foorumis, lugeda, möliseda, käsi postitada...

ps. ja teada saada, miks teised 10nl grinderid lasevad lauast jalga kui ma sinna istun... :D... tegelt samas see ei köida nii palju, sest siis teangi, et omadelt raha ära ei võta ;D

EDIT: ahjaa, ja kui juba õnnestub kõrgemale mängima minna, siis... pühenduda rohkem pokkerile - mida kõike see siis ka ei tähendaks...
                    ning panna oma tüdruk turnasi mängima, rohkem... talle hirmsasti meeldivad :P

Comment

• alaska
                      forever
                      • Oct 2008
                      • 6599

2008 eesmärke polnud, alustasin suvel, arenguga tänaseni olen rahul.
                      2009 eesmärgid hoian lihtsatena:
                      25K$
                      Mängida aastalõpuks 100BI mänge.
                      Turnal rahadesse +1000$

Comment

• TaaviK
                        FPP Pro
                        • Nov 2008
                        • 248

2008.a oli üsna FAIL, eriti just lõpp. Kokku mängisin tegelikult pokkerit vaid vist suvel poolteist kuud ja nüüd november ja detsember nii et eriti suurtest kasumitest ei saa rääkida. Vähemalt sain ikkagi aasta lõpuks bankrolli kokku, et uuel aastal hea hooga alustada.

2009.a eesmärgid:
                        *Teha konto cardrunnersisse ning tõesti tegeleda sellega.
                        *Mõningad väljavalitud raamatud tellida ja nendesse süveneda.
                        *Liikuda Fullringist shorthändi ja isegi HU kätt proovida.
                        *Iga kuu vähemalt 20-25k kätt.
                        *Aasta esimesed mõned kuud suuta teenida vähemalt 2500$ pre month.
                        *Elada mõistlikult ja säästa pokkeriga suve lõpuks ~50k eeku, et septembrist kolida sõpradega aastaks prantsusmaale.
                        *Aasta lõpuks stabiilselt NL400 shorthänd.

Kõik need eesmärgid reaalselt saavutatavad, kuid see nõuab minult rasket tööd, millega ma tegelikult ei ole harjunud. Vähemalt mul on eesmärgid silme ees ning tõesti loodan parimat.

Comment

• McFoldberg
                          Grinder
                          • Nov 2008
                          • 731

Jaanuaris sai esimene deposit Triosse tehtud ja enamus aastast sai seal oratud... Kuid reaalselt tõsiselt pokkerimängust läks alles novembris, kuna Davy stakes mind Starsis, nii et räägin pigme selle projekti senisest kulgemisest ning sellest, kuidas asi läbi minu silme uuel aastal edasi võiks minna.

Üldist graafikut pole panna, kuna mingi HEMi ora oli vahepeal. Küll aga enda jaoks teen väikese ülevaate senisest "edukusest", et kunagi oleks endal vähemalt huvitav vaadata.

36 246 kätt
                          +76.55$

Ilmselgelt pole tegu tulemusega, millega saaks rahul olla. Diili alguses suutsin BR-i kohe põhja viia, ehk umbes 118$ peale. Tundus, et tuleb läbikukkunud ettevõtmine ning et ma ei julge enda nägu ealeski pokkerimaastikul näidata. NL25s suutsin kõigest mingi 1k käega 5 BI-d ära kaotada. Arvestades, et ming staketi 300$-ga, oli see suht jõhker löök. Sai alla kolitud NL10-sse, kus ka jupp aega asja käima ei saanud ja novembri lõpus vaataski vastu number 118$.

Õnneks detsember tõi endaga kaasa muutuste laine ja 7k käega suutsin end saada tagasi 300$ piirile, ehk siis tagasi sinna kust sai alustatud. 15. detsembril sai nii kaugele jõutud. Võtsime Davyga vastu otsuse, et seekord anname veidi "eksimisruumi" juurde, ehk mängin ennast NL10-st 400$ peale ja siis järgmine shot NL25-e. 29. detsembriks sai NL10-ga saavutatud 411$ BR tase ja aasta viimastel päevadel oli aeg võtta järgmine NL25 shot.

Ning oi kui orra ma ikka sain :)

Üle 3 BI läks esimese 800 käega ära ning suht kerge deja-vu tunne tekkis. Siiski alla veel ei andnud, kuna olen põikpäiselt endiselt peaaegu 100%-selt veendunud, et suudan seda levelit biitida. Järgmine sess tõi kõik kaotused tagasi ning rohkemgi veel. Kuid sessi lõpp oli jälle täielik katastroof. Mõnisada kätt enne sessi lõppu oli seis +105$, lõppseisuks jäi +15$. Ehk suht masendav. Eile õhtupoolikul enne aastavahetusüritust sai aga ka veidi mängitud, lootuses, et äkki ei ole fail. Lühikese sessiga tuli veidi üle ühe BI kasumit ning kokkuvõttes saab öelda, et hetkel on NL25-e seis totaalne fiasko. Graafik põrkab üles alla rohkem kui kolme aastane laps jõuludel. Ehk jah, detsember sai lõpetatud 376.55$ peal. Ja seda ei saa kuidaig õnnestumiseks lugeda, kuna selleks ajaks oleks pidanud BR vähemalt kahekordne olema.

Kuid õppinud olen selle eest palju viimase pooleteist kuu jooksul. Trios just väga tõsiselt ei mänginud ning väga palju aega ka ei pühendanud, kuid tänu Davyle on minu kui mängija areng tunduvalt kiirenenud (vähemalt läbi mu enda silmade) ja kuigi tulemust veel eriti pole, olen positiivselt meelestatud, et järgmine aasta läheb hoogsamalt. Igatahes veelkord tänud Davyle, et ta üldse sellise võimaluse andis ja ma annan endast parima, et see talle lõpuks ka mingit raha hakkaks sisse tooma.

Ei oska endale väga suuri eesmärke seada järgmiseks aastaks, kuna reaalselt tõsiselt grindinud olen poolteist kuud (äkki isegi ainult üks kuu...). Aga midagi tuleb ju kirja panna, nii et:

+ Mängida läbi 400k kätt, mis on siis minu ja Davy diili pikkuseks.
                          + Leida kindlus NL25-s, et projekt saaks kindlalt ja uue hooga edasi liikuda.
                          + Õppida, õppida ja õppida! Ehk siis roppumoodi videosid, artikleid ja raamatuid vaja läbi seedida.
                          + Iga nädala ja kuu lõpus teha Diilide foorumis enda teemasse ülevaateid tulemustest, et saada tagasisidet ja kriitikat.

Ehk jah, väga konkreetseid eesmärke ei oska hetkel seada. Ei julge kindlat levelit paika panna, mida tahaks aasta lõpus biitida. Samuti ei oska mingit kindlat rahasummat öelda. Loodan lihtsalt, et diil on mõlemale poolele reaalselt kasumlik, mitte ei too sisse mingeid sandikopikaid.

Comment

• akristjan
                            Õpihimuline Mängur
                            • Oct 2008
                            • 406

Tere,

Endal ka ei olnud erilisi eesmärke selle aasta alguses kuna alustasin ka mängimist hobi korras veebruaris, ainuke eesmärk mis oli, oli et võita üks suurem live pakett, kuna juunis saadud WSOP pakett jäi realiseerimata. See eesmärk ka täitus tänu BOPLi võidule. Aasta ise oli vägagi edukas nii arengus kui rahaliselt, muidugi megapikk tee on veel minna arengus. Ka läksid korda selle aasta EMV ja Balti MV kus mõlemas sain 3 koha.

2009 eesmärgid- Proovida mõnda suuremat tournat netis, kas siis FTOPS vmt. Hakata cashi mängima, iga kuu min 10k kätt. Lugeda kindlasti 2-3 raamatut läbi ja siis muidugi eesmärk nr 1- kool lõpetada.

Suur aitäh ka Rankale ja Tigranole selle foorumi tegemise eest!!

Comment

• tdx
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 768

2008 eesmärk oli liikuda NL50 --> NL100, see sai detsembris ka täidetud olles ühtlasi ka parim kuu läbi aegade (4.5PT/BB over 20K hands weee). Eesmärgid alanud aastaks:
                              - stabiilselt laksida NL100 mingi 100K kätt
                              - pool profitist igakuiselt välja, ylejäänud rolli kasvatamiseks
                              - kuidagi motiveerida ennast jätkuvalt tööl käima

Comment

• Marek K.
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 1477

2008-nda aasta esimene pool oli väga sitt (üldse kogu elu täiega perses jne), ehks vahest ikka mängisin pokkerit (loe: gamblesin).. oktoobri kuust kui saatuse tahtel sain ranka käpa alla, siis on läinud nii pokkeris kui ka elus asjad väikestviisi ülesmäge. Mingeid hämmastavaid tulemusi pole veel näidata, kuid kurta ka ei saa.. 2009-nda esimene plaan on hakata nö. elukutseliseks ja seda juba loodetavasti paari kuu pärast kui hästi läheb. Ehk see tähendab seda, et kuu teenistus peaks olema vähemalt 20k eeke ja sellega annab täitsa ära elada nii, et ei peaks tööl käima ja saan rohkem aega endale ja pokkerile pühendada. Aga eks näis.. üksikasjalikumalt ei hakkagi rääkima, sest pole mõtet suuga suurt linna teha enne kui olen miskit saavutanud.. PÕHIPLAAN on lennata ranka hoolitseva käpa alla.

Üleüldiselt oma vähekene lihvitud mänguoskuse kohta ütleks nii: Mängida ma veel ei oska, kuid olen ennast pokkerimängus kõvasti distsiplineerinud & seda ka päris elus. Elame näeme, mis saab.. kui suudan miskid graafikud kokku panna ranka abiga siis hiljem postitan need ka.

Comment

Working...