*** Aasta 2008 tulemused/kokkuvõtted ja 2009 eesmärgid ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: *** Aasta 2008 tulemused/kokkuvõtted ja 2009 eesmärgid ***

Algselt postitas Codecci
    Nagu blogist lugeda võib, olid eesmärgid:
    † 100 000 EEK kasumit
    † Saada vähemalt NL200 mängijaks

Mõlemaga sain hakkama. Aastaga väga rahul, nagu blogist lugeda võib, olin aasta algul ikka väga fishine vend ;D
    Graph tuleb aasta lõpus

Ja 2009 eesmärgid:
    † 1 000 000 EEK kasumit
    † Saada vähemalt NL1000 mängijaks
    Nii, goalid ja asjad siin.

Aga 2008 graph:
    [img width=750 height=433]http://img184.imageshack.us/img184/4198/2008zh6.png[/img]
    Sisaldab ainult NL100-NL200HU käsi (NL400 1000 kätt ja NL600 flip ka ;D) Betfairis ja Pacificus ja palju Pacificu käsi on veel puudu, sest programm, mis hand historyt kogub (HandGrabber) on väga halva töökindlusega. Total profit koos 6-maxi, rakebacki ja teiste saitidega on tegelikult ~ 41.000$ +-500$ :P

Comment

• Helmps
      Grinder
      • Oct 2008
      • 828

one big tourney

Comment

• CTXrix
        Grinder
        • Oct 2008
        • 689

Algselt postitas Codecci
        Nii, goalid ja asjad siin.

Aga 2008 graph:
        [img width=750 height=433]http://img184.imageshack.us/img184/4198/2008zh6.png[/img]
        Sisaldab ainult NL100-NL200HU käsi (NL400 1000 kätt ja NL600 flip ka ;D) Betfairis ja Pacificus ja palju Pacificu käsi on veel puudu, sest programm, mis hand historyt kogub (HandGrabber) on väga halva töökindlusega. Total profit koos 6-maxi, rakebacki ja teiste saitidega on tegelikult ~ 41.000$ +-500$ :P
        Väga ilus! Selge see, et skill on kõva. 2009 siis nendele arvudele vähemalt 1 null taha ja korras. Edu!

Comment

• Kloonike
          Grinder
          • Nov 2008
          • 898

"Tõsine" karjäär algas 2007 novembris $300 pealt, joppas, et bustoks ei läinud, sest see oli mu viimane raha ja varem olin ainult failinud.
          [img width=750 height=406]http://kloonike.com/2008.jpg[/img]
          +5k SNG/MTT
          +8k rakeback

Kokku siis +$46k

2009 eesmärgiks on hästi mängida, areneda ja üles liikuda, samal ajal head money managementi praktiseerides.

Comment

• variatsioon
            Pokkeritark
            • Nov 2008
            • 5849

Algselt postitas Kloonike
            "Tõsine" karjäär algas 2007 novembris $300 pealt, joppas, et bustoks ei läinud, sest see oli mu viimane raha ja varem olin ainult failinud.
            +5k SNG/MTT
            +8k rakeback

Kokku siis +$46k

2009 eesmärgiks on hästi mängida, areneda ja üles liikuda, samal ajal head money managementi praktiseerides.
            ilus stabiilne graafik (Y)

Comment

• variatsioon
              Pokkeritark
              • Nov 2008
              • 5849

kus kohas 2+2 need haiged graafikud on?
              nagu seal on mingi 12 eri *********** Offical 2008 Thread-i ***********

Comment

• RudiTurbo
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 4167

Põhimõtteliselt siis see aasta alustasingi pokkeriga, esialgu olin juba depositite poolest ligi -700$, kuid siis järsku juuni kuus hittisin mõned tourneyd ja donkisin nats cashi ja sain veica välja võtta raha ning septembris hittisin uuesti tourney ja siis tegin nädala cashi, millega sain siis kõik oma senised depositid välja võtta ning olin pokkeriga break even.
                Siis tuli vahele aeg, kus pidin harjutama natuke muudeks asjadeks ning pokker jäi veic tahaplaanile, kuid november ja detsember nüüd olnud suht aktiivne NL50 tegelane ning ka SNG'des ja tournades tixunud igalt poolt dollareid ning hetkel vaatasin oma triobeti cashoutid üle ning lõin oma hetkesed BR'id otsa summale ning võib öelda, et olen juba praeguseks pokkeriga +3500$ :) Ning tean kui palju olen jube sitasti mänginud ning see summa võix juba vabalt 5000$ olla.

Aga aasta eesmärke veel ei sea võidusummade ja stakeside poolest, kõnnin hetkel PS'is NL100's noateradel oma BR'iga ning kui saan BRi mingi summani, kus end kindlalt tunnen, siis võib eesmärgiks seada Supernova.

Kuid üx eesmärk on , hakata mängima oma parimat mängu igal hetkel lauda istudes, olgu ma väsinud või värske, kui on tulnud otsus istuda lauda, siis tuleb seda teha nii, et ma raha tuulde ei loobiks. Raha põletamiseks on aasta lõpus võimalik lasta ilutulestikku.
                Ning teine eesmärk on selle aasta jooxul pokkeriteenistuse eest auto osta.

Aga kindlasti ei hakka ma mingit super tighti Stakesides ülesliikumist tegema, kui BR lubab, siis hakkan shotte võtma ning kui saan kohalt minema, siis üritan ruttu kohaneda ja graafiku kasvamas hoida. Kui 40BI'd järgmise stakesi jaoks koos, siis võtan kindlasti Stop/lossiga shoti.

Comment

• Keiss
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 1592

Alustasin 2008 kevadel aprillis T6-s ning üsna pea sai esimestest freerollidest teenitud dollarid maha mängitud.

Vaatasin just oma Triobeti ajalugu ning 15.05 tegin boonuskoodiga 100kr. sissemakse, mis hävines. Korra sain veel end nullist üles ja ikka bustoks kuskil NL50-s ;D

Lõpuks hakkasin juuni lõpus mõistusega mängima ning esimese väljamakse tegin 29.06 3500 eeku :)
                  Sealt alates on asi hakanud tiksuma ning sujuma ja kokku 2008 a. kasumiks ca 5000$. Lisaks sellele Parkis olen ka kasumis kokku ca 450$-ga. 5x käinud seal.

2009 eesmärgid on kõrged. Tahan end pokkerimaastikule sisse töötada ning eks elu näitab kui hästi minema hakkab ja palju teenida võib. Kindlasti tahan jõuda kõrgematesse limiitidesse kuid võtan esialgu tagasihoidlikumad eesmärgid.
                  Suveks on plaan olla NL50 regular. Aasta lõpuks NL100 regular. Kui aasta lõpuks 25.000$ olen teeninud võib olla rahul. Kõik, mis sellest suurem oleks on väga hea.

Muidugi alati annab suuremalt mõelda ja rohkem tahta ning kindlasti kavatsen endast parimat anda. Aasta jooksul kavatsen osa võtta erinevatest boonuste jahtimistest ning overlayga turnadest vms. ning mingitel suurtel freerollidel või pakettide jahtimistel ning kui turnadel peaks õnn naeratama on ka suuremad kasumid võimalikud. Samuti kui suudan enda kallal rohkem vaeva näha on suuremad kasumid võimalikud. Kõik sõltub pokkeris ikkagi iseendast ja töövõimest. Talenti muidugi on vaja veidike aga enamus minu arvates sõltub enda motivatsioonist ja töövõimest.

P.S Siiani on kõik kuud lõppenud kasumiga. Järjestikulisi plusspäevi on olnud tihti ja pikalt, rekordiks 15 päeva järjest. Kahjuks või õnneks tänu suurenenud agressiivsusele on variatsioon suurenenud kordades ning raske on saavutada näiteks nädala pikkust plusspäevi, see-eest aga käivad külas rekordkasumid ja -kahjumid!

Comment

• CTXrix
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 689

Algselt postitas Kloonike
                    +5k SNG/MTT
                    +8k rakeback

Kokku siis +$46k

Kloonike - sa mängid 6-maxi?

Comment

• ment52
                      Politseidokumendiga kusjuures!
                      • Oct 2008
                      • 1270

Algselt postitas variatsioon
                      kus kohas 2+2 need haiged graafikud on?
                      nagu seal on mingi 12 eri *********** Offical 2008 Thread-i ***********
                      http://forumserver.twoplustwo.com/54...thread-372467/

Comment

• mihkel88
                        Jube Noob
                        • Oct 2008
                        • 140

[img width=150 height=95]http://img523.imageshack.us/img523/847/20083kuuddi9.th.png[/img]

Need sis käed viimase 2,5 kuu jooksul kui hem-i muretsesin. Kõik käed nl 6max mikrolimiidid. Olen kaotav mängija seal, kuid tänu plo-le ning rakebackile olen 2008 aastal ikkagi paarsada taala plussis ilmselt :) 2008.a mul mingeid eesmärke polnudki, tahtsin pokkerit lihtsalt lõbu ja igavuse pärast netis veits mängida.

2009 võiks sis mõned eesmärgid ka olla. Õppida ning saada võitvaks mängijaks oleks päris hea eesmärk minuarust. Konkreetsemalt sis peaks läbi lugema mõne raamatu, vaatama üle oma käsi ning põhiliselt harjutama distsipliini laudades.
                        Hetkel pokkerit mängida ei saa kahjuks kuna sessi tõttu puudub aeg selleks ning rolli olen ka pokkeritubadest välja kandnud, veebruari alguses üritan taas rohkem mängima hakata.

over&out

Comment

• variatsioon
                          Pokkeritark
                          • Nov 2008
                          • 5849

thursday: did anyone lose in 2008?
                          lubenica47: losing is so 2007
                          lol
                          ty..
                          päris sick NL2 FR graph:

Comment

• Kloonike
                            Grinder
                            • Nov 2008
                            • 898

Algselt postitas CTXrix
                            Kloonike - sa mängid 6-maxi?
                            Jah

Comment

• ment52
                              Politseidokumendiga kusjuures!
                              • Oct 2008
                              • 1270

Asusin siis uuesti mängima pärast pikemat tildipausi maikuus Unibeti bankrolli väljakutse ajal. Selle jooksul grindisin 20€st 1000, millele lisaks sain 550€ eest boonuseid. Edasi mängisin suhteliselt vähe, mängides kümmekond tuhat kätt kuus boonushoorates, seda ka graafikul näha, et winnings on suhteliselt madal rakebacki joone kõrval. Novembris-detsembris liikusin suurtesse ameerika tubadesse fullringi üle ja panin sisse veidi rohkem käsi, samamoodi loodan ka 2009 aastal jätkata.
                              [img width=750 height=403]http://i224.photobucket.com/albums/dd97/maeioska/2008graph.jpg[/img]

2009 eesmärgiks on esimeste päevade downswingist üle saada, nl100 püsima jääda ja supernovaks saada ja lõpetada aasta vähemalt 12 000$ mängulise kasumiga.

Comment

• ESTPatrick
                                Olümpsi Mägi Aivar
                                • Nov 2008
                                • 5572

minu eesmärk on 2009 saada Ranka ja Tigrano foorumis 6 tähekest kokku, ülejäänud eesmärgid teenivad seda eesmärki

Comment

Working...