"Yes" thread

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rohelinekonn
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 3808

Re: "Yes" thread

Algselt postitas Provoker
    Natuke vist jäin hiljaks, aga Yesssss mul hakkas puhkus ning reedest sanatooriumisse 8)
    mmm... see on mõnus käsin kah ise kunagi spas ühe nädalavahetuse. kunagi vanemana kindlasti kordan aga siis juba nädalaks tahaks minna. see nõuab juba sama palju raha kui minna mingi egiptusesse nädalaks vist

Comment

• surka
      Õpihimuline Mängur
      • Oct 2008
      • 336

PokerStars Pot-Limit Omaha, $0.25 BB (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Button ($27.85)
      Hero (SB) ($40.15)
      BB ($24.30)
      UTG ($10.90)
      MP ($35.50)
      CO ($5)

Preflop: Hero is SB with 5 , A , A , 7
      UTG calls $0.25, MP calls $0.25, CO calls $0.25, 1 fold, Hero calls $0.15, BB bets $1.50, 3 folds, Hero raises to $5.25, BB raises to $16.50, Hero raises to $40.15 (All-In), BB calls $7.80 (All-In)

Flop: ($49.35) 2 , 4 , 8 (2 players, 2 all-in)

Turn: ($49.35) 4 (2 players, 2 all-in)

River: ($49.35) 3 (2 players, 2 all-in)

Total pot: $49.35 | Rake: $2.45

Results:
      Hero had 5 , A , A , 7 (flush, Ace high).
      BB mucked A , 10 , A , J (two pair, Aces and fours).
      Outcome: Hero won $46.90

Comment

• vennike
        Pokkerihai
        • Mar 2009
        • 1958

rekordpäev.. eiei, mitte rahas :D fking 1,7k VPP veel siis on selle kuu plaan täis ja vaatan kuidas stars kenad 80k VPP mu kontole lisab :P

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Algselt postitas vennike
          rekordpäev.. eiei, mitte rahas :D fking 1,7k VPP veel siis on selle kuu plaan täis ja vaatan kuidas stars kenad 80k VPP mu kontole lisab :P

80K VPP'd juurde:O? Mis promo see on?

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

Algselt postitas leits
            aint UK mängijatele

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas leits
              Vist see: http://www.pokerstars.com/uk/poker/p...s/may-special/

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

päris sick
                eestisse ärme sellist asja isegi unes looda?

Comment

• vennike
                  Pokkerihai
                  • Mar 2009
                  • 1958

Algselt postitas leits
                  päris sick
                  eestisse ärme sellist asja isegi unes looda?
                  Mul üks tuttav eestis oli pikemalt sel teemal starsi supportiga vestelnud. Lootust on, aga ei tea millal :)

Comment

• RudiTurbo
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 4167

lol sick rsk, see on ju nagu jõhker kingitus Starsi poolt! Loodame, et tuleb Taanis järgmine kuu ;D
                    Tundub, et starsil on plaanis kõik oma mängijad Novadeks teha, et keegi enam kuhugi ära ei lähex :)

Comment

• Uniquest
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 615

Tõesti kahtlen, et need kokkumängijad mult nii palju raha ära suutsid võtta, võibolla mängisid isegi kaotavat mängu. Aga muidugi tänud Starsile, 29$ laekus. ;D

Hello,

PokerStars has become aware of two players who were working together in our Sit & Go tournaments to the detriment of other players. You were involved in at least one tournament with these players and as a result you may have been adversely affected.

The players' accounts were closed and their funds frozen pending a thorough investigation, which is now complete. Fortunately the problem was identified quickly and they had only played in a few tournaments before the accounts were closed.

In a case such as this it is our policy to confiscate the colluders' winnings or balances and to distribute them to the players affected by their actions in as fair a way as possible. To confirm your credit, log onto your PokerStars account, go to the 'Cashier' screen and click the 'History' button. Your share will be shown "ADMIN CREDIT", followed by the amount of the credit.

I regret that we will be unable to answer questions as to how your specific credit amount was calculated. Likewise, we are not at liberty to identify the specific games or players in question. Suffice to say that they have been barred from the site and you will not encounter them again.

The integrity of the games at PokerStars is of paramount importance to us and we will not abide cheating or collusion in our games. We work hard to police our games and prevent such instances. In the rare cases where collusion has actually occurred, we make sure that any players affected are compensated appropriately.

Thank you for your continued play here on PokerStars. Please do not hesitate to let us know any time we can be of help.

Best Regards,

Dan M
                      PokerStars Game Security

Comment

• muhkLionu
                        Grinder
                        • Jan 2009
                        • 522

assamait, see küll magus promo. Ma oleks oma 10Kvpp-ga see kuu insta supernova.

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

See promo ei tohiks torkida minu perset, kuna mina ei kaota ma mitte midagi peale näruse freerolli aga see promo tekitab minus vastikult ebaõigluse tunde - tra miks nemad saavad ja mina ei saa. Mina rühkisin palehigis mitu kuud, et saavutada VIP Supernova level, nemad saavad selle kuu ajaga ja suhteliselt lihtsalt!

Nahhui, mis VIP ma olen kui igasugu pereemadel on täpselt sama VIP level ja saavad täpselt samasuguse teenuste osaliseks kui mina. Päev päevalt hakkab mul järjest rohkem viha ja tülpimust PokerStarsi vastu tekkima aga tänu ameerikale see site sõidab pilvede peal. Ootan isuga, kui UIGEA laguneb ja tuleb võrdsus majja või võetakse karmimad meetmed PokerStarsi suguste monopol sitede vastu ja tõrjutakse see ameerika turult nagu tehti netelleri ja MB-ga.

Comment

• surka
                            Õpihimuline Mängur
                            • Oct 2008
                            • 336

Algselt postitas ranka
                            Nahhui, mis VIP ma olen kui igasugu pereemadel on täpselt sama VIP level ja saavad täpselt samasuguse teenuste osaliseks kui mina.
                            ROFLMAO

Comment

• G3rt
                              Julm Donk
                              • Oct 2008
                              • 35

Comment

• vennike
                                Pokkerihai
                                • Mar 2009
                                • 1958

Algselt postitas ranka
                                See promo ei tohiks torkida minu perset, kuna mina ei kaota ma mitte midagi peale näruse freerolli aga see promo tekitab minus vastikult ebaõigluse tunde - tra miks nemad saavad ja mina ei saa. Mina rühkisin palehigis mitu kuud, et saavutada VIP Supernova level, nemad saavad selle kuu ajaga ja suhteliselt lihtsalt!

Nahhui, mis VIP ma olen kui igasugu pereemadel on täpselt sama VIP level ja saavad täpselt samasuguse teenuste osaliseks kui mina. Päev päevalt hakkab mul järjest rohkem viha ja tülpimust PokerStarsi vastu tekkima aga tänu ameerikale see site sõidab pilvede peal. Ootan isuga, kui UIGEA laguneb ja tuleb võrdsus majja või võetakse karmimad meetmed PokerStarsi suguste monopol sitede vastu ja tõrjutakse see ameerika turult nagu tehti netelleri ja MB-ga.
                                eks neid tuleb teistele riikidele kah, kui eestile peaks tulema, siis sulle võrdub see insta milestone boonusega. Nad olid seda teinud testi mõttes. Ilmselt tunnevad ennast ebakindlalt, miks muidu sellise asjaga välja tullakse.

Comment

Working...