AA...

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lypsja
    FPP Pro
    • Oct 2008
    • 270

Re: AA...

suht OT juba, aga laseme edasi:

sa ei mõista vist mind ka...ma pole mingi tehnikamiis, kes täpselt neid nüansse jagab ja teab aga minuteada on USA-s seadustega paika pandud aparaatide väljamakse % mis on 98 või 99 juures (vbl eksin) ja seda käivad spets ametimehed kontrollimas... nyyd minu maamehe loogika ytleb seda, et kui see % on väiksem (mis meil Eestis on väiksem - ei tea kas üldse seaduse poolt reguleeritudki), siis ka aparaat annab vähem raha tagasi sellest (näiteks 10 millist), mis sa talle sisse oled toppinud - seda ma pidasingi silmas progemiseks antud vestluses...

ja kõik see mida sa viimases postis kirjeldasid ei ole progetud... mis nipiga see aparaadile on selgeks tehtud... loetud talle suuliselt seadused ja ta kuulab sõna ? :)))

mulle ei jõua kohale mis sul sae käima tõmbas :)

Comment

• camu
      Super Moderaator
      • Jan 2009
      • 3411

Lypsjal selles suhtes õigus. Ma pole küll ei tea, kui suur % on vegase automaatidel, aga Eesti omadel on see väiksem. Kõigub mingi puusalt 92-97 vahel, olenevalt automaadist.
      Kunagi oli pealtnägijas sellest juttu, kui ma ei eksi.

Comment

• low-flow
        Klubi Liige
        • Jul 2009
        • 1208

Kunagi aastakümneid tagasi oli tõepoolest ka selles ütluses tõetera sees, et see masin andis just suure võidu, nüüd pole kaua midagi oodata ja et siia on terve õhtu sisse topitud, varsti on pirakat oodata. Seda siis selle pärast, et iga automaat omas individuaalset väljamakset (misiganes see protsent seal ka polnud). Nii oligi võimalik nö automaate bumhuntida: vaatasid ja jälgisid kuhu raha on kõvasti sisse lahmitud, siis raha lõppenud ja ära mindud, ning läksid ja proovisid seda suurt võitu välja võtta. Kui edukas või mitte edukas see oli, ma täpselt ei oska öelda. Tänapäeval on aga kõik aparaadid ühendatud suurtese kompleksidesse (näiteks tuhanded Olümpicu aparaadid üle eesti ühteses süsteemis) ja väljamakse toimub suvalistes automaatides. Nii ongi võimalik, et ühest automaadist teinekord ainult annab ja teine masin sööb sadu või tuhandeid panuseid enne mingisugust reaalsemat väljamakset. Sarnaselt pokkeriga, maja pole olnud kunagi võimalik biitida (rake alati jookseb samas tempos), aga ometi osavamad vennad trotsivad maja makse ja suudavad endale kopika vahelt haarata teiste mängijate rahakoti arvelt. Ise mingi automaadi regular või ekspert pole, kogu tekst on kirjutatud netist loetu põhjal, aga usun, et oma loogika on siin sees. Kui keegi teab, et asjad on ikka hoopis teisiti (netis levivat infot ei saa ju kulla pähe alati võtta), siis palun parandage mind.

Comment

• Pahvak
          Pastilaa?? Ei!
          • Dec 2008
          • 4431

Need peaks progresseeruva jackpotiga automaadid olema. Kui piisavalt palju raha sisse toppida, siis mingist hetkest on järgmine bet +EV, aga seda eelmiste bettide arvelt ehk kui sa oled see loll, kes täitsa tühja masinat hakkas toitma, siis kokkuvõttes ikkagi -EV. Aga ma ei ole mingi slotinduse spetsalist (viimati mängisin ~10a vanuselt Tartu bussijaamas) ja ei tea, kuidas Eestis lood nendega on.

Lisaks sellele on ajaloos kasutatud kergelt +EV väljamaksega masinaid, mis on +EV ainult siis kui mängid maksimumpanusega ja sealjuures mängid matemaatiliselt optimaalselt. Raha tuligi selle pealt, et a) kõik ei mänginud maksimumpanusega b) kes mängisid, siis suur osa ei mänginud optimaalselt.

Võite googeldada "slot machine payout positive" ja võtta google cachest wikipedia leht. Millegipärast on seal praegu mingi progemiskeele sodi.
          Fullstacks have more fun.

Comment

• blom
            Julm Donk
            • May 2010
            • 52

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
            Kunagi aastakümneid tagasi oli tõepoolest ka selles ütluses tõetera sees, et see masin andis just suure võidu, nüüd pole kaua midagi oodata ja et siia on terve õhtu sisse topitud, varsti on pirakat oodata. Seda siis selle pärast, et iga automaat omas individuaalset väljamakset (misiganes see protsent seal ka polnud). Nii oligi võimalik nö automaate bumhuntida: vaatasid ja jälgisid kuhu raha on kõvasti sisse lahmitud, siis raha lõppenud ja ära mindud, ning läksid ja proovisid seda suurt võitu välja võtta. Kui edukas või mitte edukas see oli, ma täpselt ei oska öelda. Tänapäeval on aga kõik aparaadid ühendatud suurtese kompleksidesse (näiteks tuhanded Olümpicu aparaadid üle eesti ühteses süsteemis) ja väljamakse toimub suvalistes automaatides. Nii ongi võimalik, et ühest automaadist teinekord ainult annab ja teine masin sööb sadu või tuhandeid panuseid enne mingisugust reaalsemat väljamakset. Sarnaselt pokkeriga, maja pole olnud kunagi võimalik biitida (rake alati jookseb samas tempos), aga ometi osavamad vennad trotsivad maja makse ja suudavad endale kopika vahelt haarata teiste mängijate rahakoti arvelt. Ise mingi automaadi regular või ekspert pole, kogu tekst on kirjutatud netist loetu põhjal, aga usun, et oma loogika on siin sees. Kui keegi teab, et asjad on ikka hoopis teisiti (netis levivat infot ei saa ju kulla pähe alati võtta), siis palun parandage mind.
            No aga sel juhul kui väljamakse toimub suva automaadist ei ole ju mõtet enam mängida. Ja maja saab ka võitusid edukalt spoofida (varjata) see võrgusüsteem on lõks lollidele. võita saavad siis need kes mängivad korra aastas. Kus on loogika?
            Last edited by blom; 13.11.10, 00:55.

Comment

• low-flow
              Klubi Liige
              • Jul 2009
              • 1208

Algselt postitas blom Vaata postitust
              No aga sel juhul kui väljamakse toimub suva automaadist ei ole ju mõtet enam mängida. Ja maja saab ka võitusid edukalt spoofida (varjata) see võrgusüsteem on lõks lollidele. võita saavad siis need kes mängivad korra aastas. Kus on loogika?
              Mu pikk tekstijoru oli ehk natuke halva ülesehitusega. Põhiidee oli siis selles jah, et kuna tänapäeval on võitude väljamakse väga hajutatud, siis nende vanade loogikatega (et siit varsti võiks anda jne) pole suurt midagi peale hakata.

Pahvaku antud link breakeven pointist progresseeruva jackpotiga aparaatides on muidugi omajagu huvitav lugemine.

Comment

• vass
                Jube Noob
                • Jan 2010
                • 181

Ma võtan ka sõna. Camul on suht õigus selle puusalt tulistatud % kuigi pigem on see ikka 95+ kopikatega ja see % on ujuv. On nähtud automaate millel maksmis% on üle 100% mingil hetkel ja obv töötab ta ennast tagasi. Biitimisest nii palju et mingi tõeterea seal on, et nyyd on oodata purakat, aga selleks, et see purakas saada, peab siis mai tea- nädala jagu ühe masina taga istuma 24/7. Kasiinodel on meeletu käive ja sealt see rull tulebki! Pokkeriga teenite kindlasti rohkem:P
                Last edited by vass; 21.11.10, 16:22.

Comment

• Konso
                  Grinder
                  • Nov 2009
                  • 936

PokerStars Pot-Limit Hold'em, $0.25 BB (7 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Kuldne read (MP2) ($26.47)
                  CO ($29.08)
                  Button ($17.87)
                  SB ($25.10)
                  BB ($25.33)
                  UTG ($25.35)
                  MP1 ($30.28)

Preflop: Kuldne read is MP2 with A, A
                  2 folds, Kuldne read bets $0.85, 2 folds, SB raises to $2.80, 2 folds

Total pot: $1.95 | Rake: $0

Kui on tunne, et AA ära crackitakse siis on fold õigustatud

Comment

• lypsja
                    FPP Pro
                    • Oct 2008
                    • 270

tegi mis-clicki ja nüüd leveldab siin :))

aga tegelt on sick... mul üks sess oli 3 mis-clicki ja kõik juhtusid just monstritega AA, AKs ja QQ... mingi TableNinja kammajaaaaaaa

Comment

Working...