AA...

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Madis Very
    Bännitud
    • Aug 2009
    • 2951

Re: AA...

Algselt postitas vilkar Vaata postitust
    never Fold... olen ka üle saanud AA turnadel aga ikkagi ei foldi....

Ühes turnas oli 25 inimest alles ja 18 said rahadesse ja olin lauas stack liidri ja 2 stackiga omades ise 3 stacki ehk suht võrdsed stackid olid ning raisin AA pres UTG+1 , mille peale stack liider re raisis ja 2 stack allinn läks , obv call ja stack liider ka callis ning näitas AK ja teisel oli QQ ning minu AA pidas ilusti ning olingi ülivõimas stack liider kungi turna lõpuni välja ehk I koht tuli koju ära :P + 496 dollarit :P tegemist oli siis 180man rebuy turnaga, mille buyin oli 2.50
    Holdem NL Turbo Rebuy
    Buy In: $3 (Avg. Buy In $9.25)+$0.30
    Entrants: 180 Date: 8-Aug-10 15:41 (FLEDT)
    ?

/

Ja see teema on lihtsalt nii nonsense, et ei viitsi midagi lisada.

Comment

• cutoff
      Jube Noob
      • Jan 2010
      • 106

Algselt postitas imthcplant Vaata postitust
      Njaa teema püstitamise mõte oli selles et näha suurt arutelu ja vaidlusi ja siis las igaüks otsustab kas tasub vahel foldida AA voi ei taha.. (olgem nüüd ausad) Minu nägemist mööda on AA üks kehv käsi. Kui tihti olete valmis flopil minema AI top pairiga ??? Samasugune grapp on ka AA vahe aind selles et sellest suuremat paari ei saa kellegil olla... Üldiselt on vaja ikka Top 2 pairi vähemalt et tunda ennast kindlamana eeldusel et board on kuiv. kui board annab juba mitmeid drawe flopil siis tasub ka top 2 mängida ettevaatlikult.

Palju on inimesi kes on mõelnud seda asja nii et AA ei ole flopil enam nuts 98% kordadest ?? ainult juhul kui leiad flopist A jääb see nutsiks tingimusel et maas ei ole flushi/straighti.
      AA ei ole kindlasti kehv käsi, lihtsalt peale calli saamist oska foldida kui a la flop ühest mastist kaardid ja nit pushib. Kui shovemine ees siis ma alati lähen kui üle 2 mängija juba shovend pole. Kui rohkem siis oleneb juba paljudest muudest teguritest ( stäki suurus, read jne ).

Mis 98 % pole AA flopist enan nuts? 70 % läheb flop kõigi jaox mööda

Comment

• MauroIceMan
        Julm Donk
        • Oct 2010
        • 67

Ma üldse aru ei saa mis jutt see on et AA- foldida.. ma ei suudaks seda kui räägime NH, see ju võimatu.. minu arust

Olgu vb tõesti kui 4 venda on ees, ja 2 venda veel et saada pilet WCOOPile siis foldiks.. aga muidu pointlesse ju???

Comment

• harryahven
          Pokkerihai
          • Dec 2009
          • 1964

njah, WSOP full package oleks kuidagi lamp jah

Comment

• EGERT
            Vana Tegija
            • Mar 2009
            • 1042

Algselt postitas imthcplant Vaata postitust
            Palju on inimesi kes on mõelnud seda asja nii et AA ei ole flopil enam nuts 98% kordadest ?? ainult juhul kui leiad flopist A jääb see nutsiks tingimusel et maas ei ole flushi/straighti.
            Needs more

Comment

• lypsja
              FPP Pro
              • Oct 2008
              • 270

ükskord käis meil tööl ruletimaias noormees, kes oli Karukoopas ikka tihe külaline... mõistagi ükski jutt talle ei mõjunud et ruletti pole võimalik beatida long run jne... kutt oli mingi aeg nädal aega raskelt haige ja siis ilmus jälle tööle nägu naerul ja vaja juttu rääkida - temal süsteem, nädal aega mõtles, aga VÄLJA MÕTLES :))) ma siis hakkasin uurima et mis süsteem... noh et vaata kaotan ja siis duubeldan panuse ja seda niikaua kuni võidan - VÕIMATU KAOTADA!!!

vot sellised geeniused :)) see teema umbes samas valdkonnas :)

Comment

• EGERT
                Vana Tegija
                • Mar 2009
                • 1042

Algselt postitas lypsja Vaata postitust
                noh et vaata kaotan ja siis duubeldan panuse
                Martingaalimine eeldab lõputut bankrolli, või noh 99% kindlusega 3 kordse standardhälbe suurust bankrolli :)

Comment

• VinQbator
                  FPP Pro
                  • Dec 2008
                  • 214

Lisaks veel "0" eemaldamist rullirattalt ja maksimumpanuse kaotamist.

Comment

• eluvaatleja
                    Jube Noob
                    • Nov 2010
                    • 135

ükskord käis meil tööl ruletimaias noormees, kes oli Karukoopas ikka tihe külaline... mõistagi ükski jutt talle ei mõjunud et ruletti pole võimalik beatida long run jne... kutt oli mingi aeg nädal aega raskelt haige ja siis ilmus jälle tööle nägu naerul ja vaja juttu rääkida - temal süsteem, nädal aega mõtles, aga VÄLJA MÕTLES :))) ma siis hakkasin uurima et mis süsteem... noh et vaata kaotan ja siis duubeldan panuse ja seda niikaua kuni võidan - VÕIMATU KAOTADA!!!

vot sellised geeniused :)) see teema umbes samas valdkonnas :)

olen proovinud ise sellist süsteemi mingi ca 1a tagasi ja kahel erineval online ruletti pakkuval saidil, see süsteem online ruletis ei tööta! viimasel korral kaotasin 14 korda järjest mängides ühe värvi peale. täiesti jura on online rulett, online kasiiono lihtsalt PEAB sind lõpuks võitma.

Comment

• lypsja
                      FPP Pro
                      • Oct 2008
                      • 270

mida te onlines üldse loodate... see ju sama mis 1 käeline bandiit, millesse on progetud sitane võiduprotsent ja inimesed tambivad ainult raha sisse

live-s oli mul skillimängide eluperioodil sellinne seik, kus Karukoopas olin ruletis 500-ste panustega mingi 6-7K eeku ära kinkinud, sõber arvas et ei ole võimalik et lähedki kaotajana minema, viskas 1K eeku laenuks... panin ma siis suurele 500 ja samuti järgmise panuse ja veel järgmise - ühesõnaga tekkis sportlik huvi mitu korda on võimalik järjest võita... lõpptulemus oli see, et tabloo oli ainult suuri numbreid täis, sõber ja diiler olid hullumas ja mina jalutasin +4K eeguga minema (kokku tuli jutti vist pea 30 korda suurt - enne lõppu sõps rääkis korra mulle augu pähe et pane nyyd väikest aga tuli ikka suur ja saatsin ta peesse ja lappisin paar korda veel suurt)...

seega pistke oma Mardikaalu ja muud süsteemid peesse ja ärge tegelege idiootsustega... võtke ette Ranka tabel, uurige ja õppige ise lisaks ja hakake raha printima :))) peace

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

mida te onlines üldse loodate... see ju sama mis 1 käeline bandiit, millesse on progetud sitane võiduprotsent ja inimesed tambivad ainult raha sisse
                        oehh.. lambapealuu... pole sinna midgai sisse progetud.. kõik on väljamaksete suuruses.. kui sul on standard rulett kus täpselt pihta saades saad 36x panuse tagasi, siis arvesta, et ruleti laual on ka 0 ja 00.. ehk see ongi see % mille kasiino endale saab..

sama asi on pokkeriautomaatidega.. oletame, et sul on kolmiku hittimise tõenäosus 10%, siis tegelikult makstakse sulle selle hittimise eest 9,5% panusest.. ja sloti masinate puhul sama asi... pikas perspektiivis loksub hittimise tõenäosus paika.. väljamaksed aga on väiksemad.. ehk sealt koguaeg kaotadki..

Comment

• lypsja
                          FPP Pro
                          • Oct 2008
                          • 270

noormees te tahate õelda et eesti kasiinode väljamksete pross on sama mis las vegases - IN YOUR DREAMS :))) ja kui väljamakse suurus pole progetud, siis mis nipiga see aparaatidele on selgeks tehtud härra lambasääreluu :))

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

ja kui väljamakse suurus pole progetud, siis mis nipiga see aparaatidele on selgeks tehtud härra lambasääreluu :))
                            oehh.. loe nüüd uuesti mu post läbi ja katsu kaasa mõelda.. pole seal midagi progetud, kaardid/kirsid/pirnid/numbrid tulevad endiselt täiesti random, küsimus on selles, kui tihti sa nimetatud kombinatsiooni tabad ja kui suur summa sulle selle eest välja makstakse..

Comment

• emmimees
                              Klubi Liige
                              • Aug 2010
                              • 2719

Samas on teada, et need aparaadid, millest on suurem summa just välja võetud, ei anna tükk aega eriti midagi :)

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
                                Samas on teada, et need aparaadid, millest on suurem summa just välja võetud, ei anna tükk aega eriti midagi :)
                                <ohkab veelkord> selektiivne mälu, laupa käisime kasinnis istusime, pokkeriautomaadi taga, 15min jooksul kaks erinevat inimest sai samast automaadist neliku.

enivei.. ma sain aru, et härrad siin mõtlesid, et aparaatidele on sisse progetud midagi stiilis et võida nii palju ja kaota nii palju.. aga ei.. jahh sisse progetud või kehtestatud on võidusummad obv.. neid sa näed automaadi pealt ise ka lugeda.. ja siis võid arvutada välja tõenäosuse.. et kui tihti sa saad neliku ja kui palju sa selle neliku eest võitu saad ja kui palju see vähem neliku hittimise tõenäosusest on..
                                Last edited by Rage; 09.11.10, 14:44.

Comment

Working...