Nu viimase paari kuu statistika on et selgelt flipid kus olen ees saan 70-85% suhkamisse
4 rolli järjest kadunud selliste olukordade pärast. Tekkib vägisi tahtmine nahhui saata see poker.
no kui 4 rolli järjest läinud vastu taevast peaks olema kaks varianti:
a) sa pole jälginud absoluutselt BRM reegleid
b) sul on kõvasti leake mujal kui kaotatud olukorrad ees olles
pokeri idee ongi ju ees olles rahad sisse saada, ma ei saa aru millest nutt ja hala :)
Nu viimase paari kuu statistika on et selgelt flipid kus olen ees saan 70-85% suhkamisse
4 rolli järjest kadunud selliste olukordade pärast. Tekkib vägisi tahtmine nahhui saata see poker.
Viska EV-ga graafik. Nende kahe joone vahe peaks olema sul siis 4 rolli raha.
no kui 4 rolli järjest läinud vastu taevast peaks olema kaks varianti:
a) sa pole jälginud absoluutselt BRM reegleid
b) sul on kõvasti leake mujal kui kaotatud olukorrad ees olles
pokeri idee ongi ju ees olles rahad sisse saada, ma ei saa aru millest nutt ja hala :)
BRM ei jälgi tõesti väga...
Plaan on mul nii et mingi väikse rolliga saada ülesse.See eeldab suuresti üle BRM-i mängimist.. Muidugi olen ka normaalse rolli kandnud sisse kuid siis tulebki mingi biit kerge tilt mõni hetk millega oluliselt ei kaota raha...(astun tavaliselt eemale pokerist) ja siis lauda tagasi kõik sujub ja tuleb taas kord biit... Üldiselt olen mindseti korda saand et kui ei tule riveriga mingi max 3 oudine biit siis ma ei lähe tilti... Tilti ajavadki rohkem 1,2 ja 3 oudised.
E: Kindlasti on ka leake... aga las sõjavägi saab mööda siis Võtan coachi ja normaalse rolli ja alustan asja otsast peale...(Väes plaan lugeda ja harida ennast vabadel hetkedel pokeri valdkonnas)
Väes viibin siis 12. okt 2010 alates 8 kuud.
ma olen elusees ainult 1 korra pre foldind AA ja see oli satikas. sest mul oli avg stäkk ja 3 venda olid megashortid.
aga nii ei saa võita, kui sa foldid
ma olen elusees ainult 1 korra pre foldind AA ja see oli satikas. sest mul oli avg stäkk ja 3 venda olid megashortid.
aga nii ei saa võita, kui sa foldid
never Fold... olen ka üle saanud AA turnadel aga ikkagi ei foldi....
Ühes turnas oli 25 inimest alles ja 18 said rahadesse ja olin lauas stack liidri ja 2 stackiga omades ise 3 stacki ehk suht võrdsed stackid olid ning raisin AA pres UTG+1 , mille peale stack liider re raisis ja 2 stack allinn läks , obv call ja stack liider ka callis ning näitas AK ja teisel oli QQ ning minu AA pidas ilusti ning olingi ülivõimas stack liider kungi turna lõpuni välja ehk I koht tuli koju ära :P + 496 dollarit :P tegemist oli siis 180man rebuy turnaga, mille buyin oli 2.50
Njaa teema püstitamise mõte oli selles et näha suurt arutelu ja vaidlusi ja siis las igaüks otsustab kas tasub vahel foldida AA voi ei taha.. (olgem nüüd ausad) Minu nägemist mööda on AA üks kehv käsi. Kui tihti olete valmis flopil minema AI top pairiga ??? Samasugune grapp on ka AA vahe aind selles et sellest suuremat paari ei saa kellegil olla... Üldiselt on vaja ikka Top 2 pairi vähemalt et tunda ennast kindlamana eeldusel et board on kuiv. kui board annab juba mitmeid drawe flopil siis tasub ka top 2 mängida ettevaatlikult.
Palju on inimesi kes on mõelnud seda asja nii et AA ei ole flopil enam nuts 98% kordadest ?? ainult juhul kui leiad flopist A jääb see nutsiks tingimusel et maas ei ole flushi/straighti.
Njaa teema püstitamise mõte oli selles et näha suurt arutelu ja vaidlusi ja siis las igaüks otsustab kas tasub vahel foldida AA voi ei taha.. (olgem nüüd ausad) Minu nägemist mööda on AA üks kehv käsi. Kui tihti olete valmis flopil minema AI top pairiga ??? Samasugune grapp on ka AA vahe aind selles et sellest suuremat paari ei saa kellegil olla... Üldiselt on vaja ikka Top 2 pairi vähemalt et tunda ennast kindlamana eeldusel et board on kuiv. kui board annab juba mitmeid drawe flopil siis tasub ka top 2 mängida ettevaatlikult.
Palju on inimesi kes on mõelnud seda asja nii et AA ei ole flopil enam nuts 98% kordadest ?? ainult juhul kui leiad flopist A jääb see nutsiks tingimusel et maas ei ole flushi/straighti.
Turnades saad pres ise sisse kütta kui võimaluse leiad.... mitte ei CALLI....
Flopis võid muidugi onni saada aga 2 vastase vastu mängiks ikka, ofkoors loeksid siin enne ka readid vastaste kohta jne
Comment