Küssa kõikidele PRO-dele.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • variatsioon
    Pokkeritark
    • Nov 2008
    • 5849

Re: Küssa kõikidele PRO-dele.

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
    Paljud raamatud on tänaseks juba aegunud - saad mõned põhitõed aga edasi on vaja siiski ise mõelda. Mäng areneb kiiresti, kuna üha rohkem tekib mõtlevaid mängijaid ja raha on raskem kätte saada, kui seda oli varem.

Miks NL10s ei peaks näitama A-game? A-game peaksid üritama näidata igas limiidis. Mida kvaliteetsem su mäng on, seda suurem on ka profit. Ma ise lasin ka alguses NL10t kuni 16 laua peal ja tekitasin volüümi. Praegu kirun end selle tõttu. Oleks võinud mängida näiteks 6maxi 4 lauaga ja sellest oleks olnud kordades rohkem kasu.

Loe näiteks Aadu ja Supsti päevikut - parim näide siin foorumis, kuidas oma mängu arendada.

Edu!
    paljud raamatud on tõesti aegunud kuid on ka palju uusi sitaks häid raamatuid.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algaja jaoks on isegi Super System väga hea raamat. Basic ja fundamental ei vanane iial, ainult strateegiad.

Comment

• JUNKER
        Julm Donk
        • Sep 2010
        • 29

Super System see haarab cashi või mis, overall basic?

Comment

• variatsioon
          Pokkeritark
          • Nov 2008
          • 5849

imo parim algajale on ikkagi no limit theory and practise.
          vb ka poker blueprint.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas JUNKER Vaata postitust
            Super System see haarab cashi või mis, overall basic?
            ma pidasin silmas, et pot oddsid, implied oddsid, equity, miks mida teha (ala vbeti kui station, bluffi kui foldib), fold equity jäävad alati samaks.

Comment

• JUNKER
              Julm Donk
              • Sep 2010
              • 29

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              ma pidasin silmas, et pot oddsid, implied oddsid, equity, miks mida teha (ala vbeti kui station, bluffi kui foldib), fold equity jäävad alati samaks.
              Super System ja Super System 2 - et siis mõled läbi kasvavas järjekorras. Oddside lugemises ja arvutamises sai selles sinu loodud raamatus juba kokku puututud natuke, no abi on, enda tõmbed ja oddsid loen kokku ja teen väikese kalkulatsiooni, et mis % mul asja hittida on järgmises tänavas.

Comment

• pikk28
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 6695

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
                imo parim algajale on ikkagi no limit theory and practise.
                vb ka poker blueprint.
                theory ja practice on parim algajale IMO . minu arusaam pokkerist muutus just seda raamatut lugedes.
                blueprint veidi liiga advance minu arust algajale

Comment

• JUNKER
                  Julm Donk
                  • Sep 2010
                  • 29

ja sellest raamatust olen ka head kuulnud ;p kurat otsustan praegu selle Theory and Practice kasuks, loen asja läbi kenasti. Vaatame , kas muudab midagi mu sita mängu juures.

Comment

• Godspeed_EJ
                    Klubi Liige
                    • Nov 2009
                    • 3049

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
                    paljud raamatud on tõesti aegunud kuid on ka palju uusi sitaks häid raamatuid.
                    Kohe palju uusi häid raamatuid?

Comment

• antnx
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3102

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Kõik õige aga 200NL on ka tegelt titelimiit. Alates 1000NL pead tõsiselt oma ajusid kasutama hakkama või hävid suurelt. Kui table selectid võid multitableda kuni max limiitendi välja aga siis leiad vist päevas pooleks tunniks 1KNL laua ning $200/$400 limiiti saad mängida aastas korra või nii.

Su kommentaari juurde tagasi minnes - mega kõva point. Mul endal blogis OLI (tegelikult on) projekt, kus tahaks ilma HUD'ita mängida AGA kuna ma ei viitsi mass multitableda siis see projekt jääb poolikuks. Mass multitabledes ei ole aega HUD'i uurida.

Aga mida ma ise teen viimasel ajal. Mängin ainult ühte lauda. Kõige enne lasen PTR'ist kõik mängijad üle ja tähistan laua 100%-liselt. Siis ku käsil läbi võtan lahti HH ja vaatan selle äe veelkord läbi ning teen märkmeid.

Mingil hetkel on mõnel mängijal päris räige "eepos" kirjas ja siis selle töötan uuesti üle, lühendan ja mõtlen kuidas abuseda. Mngin aeg on laua dünaamika olemas ja suhteliselt mõnus mängida.

Plussiks on, et samal ajal võid isegi muuga tegeleda! :) Seda siis seepärast, et saad läbi vaadata eelnevaid käsi. PM nagu Live mäng aga Lives pead kogu aeg jälgima, sest instant hand history puudub.

Long run effekti ei tea aga graafik on sujuvam ning tunnnen, et olen saanud palju paremaks.

Suureks plussiks on, et nii mängides piisab tõenäoliselt 20BI reegel.

PS! HUDi hoian nii töös, kuna siis kätt mängides + notesid kasutades suudan infot põhjaliumalt kasutada.
                      Tahaksin lisada, et mängud on drastiliselt muutunud selle viimase paari aasta jooksul. Fishe küll on aga mängud on kordades raskemad. Nüüd pead isegi nl25-es mõtlema ja tegema move, mida isegi aasta tagasi ei kujutanud ettegi, et pead tegema. Mängu täiustamisega peab umbes 2x rohkem vaeva nägema, kui varem. Õppimisele peab aega kulutama rohkem kui laudades olemisele. Mina panen käe südamele ja võin öelda, et ma ei biidi nl25 ja sellel ka omad põhjused (vähemalt starsis). Enamus regulare on seal BE või kaotavad. Samas 50k käsi on ilmselgelt väike kogus.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas antnx Vaata postitust
                        Tahaksin lisada, et mängud on drastiliselt muutunud selle viimase paari aasta jooksul. Fishe küll on aga mängud on kordades raskemad. Nüüd pead isegi nl25-es mõtlema ja tegema move, mida isegi aasta tagasi ei kujutanud ettegi, et pead tegema. Mängu täiustamisega peab umbes 2x rohkem vaeva nägema, kui varem. Õppimisele peab aega kulutama rohkem kui laudades olemisele. Mina panen käe südamele ja võin öelda, et ma ei biidi nl25 ja sellel ka omad põhjused (vähemalt starsis). Enamus regulare on seal BE või kaotavad. Samas 50k käsi on ilmselgelt väike kogus.
                        Ma olen neid väikeseid limiite mänginud, neid väikseid limiite reilinud ja ainuke erinevus on, et kadunud on ära 10/7 nitid, kes lasid endale pähe astuda. Mingeid moove, saltosid ja peapeal seismist seal küll teha ei tule. Solid valubetting ja läheb.

PS! Täpselt sama toimub ka 100NL. Oleksin ma täpselt samade oskustega, mis 2-3 aastat tagasi oleks mu winrate ikka 2.5-3PT/BB aga kuna tänapäeval mõtlen liialt palju üle ning olen muutunud keskmiseks 2p2-eriks siis tänu sellele winrate ka langenud.

Comment

• Spewmonkey
                          Seina Augustaja
                          • Oct 2008
                          • 2293

Selle pärast ei biidigi, et ABC pole selge ja teed mõttetuid move.

Comment

• antnx
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3102

Fullringist ma ei tea. Aga 6maxis on 4bet bluffid üpris tavalised. Regulare on lauas keskmiselt 4 ja nendega on üpris kõvad battled.

Comment

• antnx
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3102

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                              Selle pärast ei biidigi, et ABC pole selge ja teed mõttetuid move.
                              Mõttetuid või mitte, kui otsused lähevad väga raskeks siis on vead kerged tulemad. ABC-ga pole enam ammu midagi seotud. Väga palju pead adjustima ja n.ö geare vahetama muidu sõidetakse lihtsalt teerulliga üle. Kui ei usu võib alati ise proovima minna.

Comment

• Codecci
                                Luuramas Naisteturniire
                                • Nov 2008
                                • 7574

Mõttetuid või mitte, kui otsused lähevad väga raskeks siis on vead kerged tulemad. ABC-ga pole enam ammu midagi seotud. Väga palju pead adjustima ja n.ö geare vahetama muidu sõidetakse lihtsalt teerulliga üle. Kui ei usu võib alati ise proovima minna.
                                Adjustida tuleb alati, isegi kui võidad ilma selleta hästi - see kuulub ABC alla.

Gearide vahetamine - see on üks imelik termin minu arust. Mida see tähendab? Seda, et vahest oled 10/7 fit-or-fold, vahest 30/25 loose manki? Kui nii, siis milleks seda vaja? Vastased panevad väga täpselt tähele kuidas su mäng viimaste kätega muutunud on? Ei tahaks uskuda.

Tuleb lihtsalt head balansseeritud mängu omada, mis sisaldab nii valuebette, thin valuebette, semi-bluffe, bluffe ja ei ole vaja mingeid geare. Mõnes lauas tuleb võib-olla mõnikord vastaste mängustiilide tõttu tightim olla, teises lauas loosem, aga see kuulub adjustimise mitte gearide vahetamise alla imo.

Comment

Working...