Küssa kõikidele PRO-dele.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Küssa kõikidele PRO-dele.

Algselt postitas EGERT Vaata postitust
    Loe Ryan Feesi posti 2+2 beginnerite foorumis. Tüüp alustas NL25 ja 2 aasta pärast mängis high-stakese. Tema ütles, et kui ta poleks HEMi kasutanud ja kunagi üle 4 laua mänginud, oleks ta palju kiiremini ja paremini arenenud.

Põhjuseks on see, et enamuse arust volüüm > kvaliteet, mis ka toimib mingi tasemeni, kus fishe on piisavalt. Kahjuks kõrgemale enam sealt statside abil ei saa. Mitte et ma mingi kunn oleks, aga ma ise pooldan ka ilma HUDita mängimist (kasutan HEMi ainult träkkimiseks, aga põhimõtteliselt saaks ka ilma). Kui palju olete te kuulnud lauset "Üritan järgmine kuu normaalselt volüümi sisse saada"? Aga kui palju lauset "Üritan järgmine kuu mängida ainult 5k kätt A+ mängu, tehes vähemalt iga lauas istuva mängija kohta mõned noted"? Ok, NL10s autopiloot töötab, aga NL200?

Algajad ja keskmise tasemega mängijad kipuvad liialt toetuma statsidele. Mingi 200-300 käe peale ei saa veel pilti luua nüansidest, mida siis statsidest vaadata üritatakse. Minuarust peaks end just sundima HUD autopiloodi režiimil grindimise asemel mängima vähem laudu ja keskenduma reaalselt patternite otsimisele. Pealegi, kui ei suudeta esimese 20 käe jooksul ilma HUDita aru saada, kes on 21/19 ja kes 80/5, siis ilmselgelt mängitakse liiga palju laudu, et mängijana normaalselt areneda.

My 2 cents.

Cliffs: Leian, et ilma HUDita areneb mängijana rohkem
    Kõik õige aga 200NL on ka tegelt titelimiit. Alates 1000NL pead tõsiselt oma ajusid kasutama hakkama või hävid suurelt. Kui table selectid võid multitableda kuni max limiitendi välja aga siis leiad vist päevas pooleks tunniks 1KNL laua ning $200/$400 limiiti saad mängida aastas korra või nii.

Su kommentaari juurde tagasi minnes - mega kõva point. Mul endal blogis OLI (tegelikult on) projekt, kus tahaks ilma HUD'ita mängida AGA kuna ma ei viitsi mass multitableda siis see projekt jääb poolikuks. Mass multitabledes ei ole aega HUD'i uurida.

Aga mida ma ise teen viimasel ajal. Mängin ainult ühte lauda. Kõige enne lasen PTR'ist kõik mängijad üle ja tähistan laua 100%-liselt. Siis ku käsil läbi võtan lahti HH ja vaatan selle äe veelkord läbi ning teen märkmeid.

Mingil hetkel on mõnel mängijal päris räige "eepos" kirjas ja siis selle töötan uuesti üle, lühendan ja mõtlen kuidas abuseda. Mngin aeg on laua dünaamika olemas ja suhteliselt mõnus mängida.

Plussiks on, et samal ajal võid isegi muuga tegeleda! :) Seda siis seepärast, et saad läbi vaadata eelnevaid käsi. PM nagu Live mäng aga Lives pead kogu aeg jälgima, sest instant hand history puudub.

Long run effekti ei tea aga graafik on sujuvam ning tunnnen, et olen saanud palju paremaks.

Suureks plussiks on, et nii mängides piisab tõenäoliselt 20BI reegel.

PS! HUDi hoian nii töös, kuna siis kätt mängides + notesid kasutades suudan infot põhjaliumalt kasutada.

Comment

• Godspeed_EJ
      Klubi Liige
      • Nov 2009
      • 3049

Algselt postitas JUNKER Vaata postitust
      Kuidas algaja kõige kiiremini areneks? Algajale vist kõige parem oleks täiega volüümi näidata, kuna "A" game või sellist asja vist eriti ei eksisteeri. On sitt mäng ja veel sitem mäng. Lugeda raamatuid? Millega alustada, kust alustada? Siiamaani olen läbi tõmmanud 3-4 nädalaga 3 raamatut. See eestlaste välja antud raamat, Easy Game vol1 ja Treat your poker like a business.
      Paljud raamatud on tänaseks juba aegunud - saad mõned põhitõed aga edasi on vaja siiski ise mõelda. Mäng areneb kiiresti, kuna üha rohkem tekib mõtlevaid mängijaid ja raha on raskem kätte saada, kui seda oli varem.

Miks NL10s ei peaks näitama A-game? A-game peaksid üritama näidata igas limiidis. Mida kvaliteetsem su mäng on, seda suurem on ka profit. Ma ise lasin ka alguses NL10t kuni 16 laua peal ja tekitasin volüümi. Praegu kirun end selle tõttu. Oleks võinud mängida näiteks 6maxi 4 lauaga ja sellest oleks olnud kordades rohkem kasu.

Loe näiteks Aadu ja Supsti päevikut - parim näide siin foorumis, kuidas oma mängu arendada.

Edu!
      Last edited by Godspeed_EJ; 21.09.10, 10:44. Põhjus: typo

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Kuidas algaja kõige kiiremini areneks? Algajale vist kõige parem oleks täiega volüümi näidata, kuna "A" game või sellist asja vist eriti ei eksisteeri. On sitt mäng ja veel sitem mäng. Lugeda raamatuid? Millega alustada, kust alustada? Siiamaani olen läbi tõmmanud 3-4 nädalaga 3 raamatut. See eestlaste välja antud raamat, Easy Game vol1 ja Treat your poker like a business.
        Issand. A mäng ei tähenda, et sa teed maailma parimat mängu vaid teed mängu, mis on antud sinu oskuste juures parim! Olgu see kasvõi maailma parima mängija jaoks Z-game :)

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Ma korra mõtlesin, et võiks teha miski A-mängu teema ala, et nädal aega kõik osalejad peavad tegema A-game aga seda ei saa mitte kuidagi kontrollida :(

PT2-ega saaks, kui paneks tingmuseks, et üle ühe laua ei tohi olla aga HEM ei näita seda :(

Comment

• JUNKER
            Julm Donk
            • Sep 2010
            • 29

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
            Paljud raamatud on tänaseks juba aegunud - saad mõned põhitõed aga edasi on vaja siiski ise mõelda. Mäng areneb kiiresti, kuna üha rohkem tekib mõtlevaid mängijaid ja raha on raskem kätte saada, kui seda oli varem.

Miks NL10s ei peaks näitama A-game? A-game peaksid üritama näidata igas limiidis. Mida kvaliteetsem su mäng on, seda suurem on ka profit. Ma ise lasin ka alguses NL10t kuni 16 laua peal ja tekitasin volüümi. Praegu kirun end selle tõttu. Oleks võinud mängida näiteks 6maxi 4 lauaga ja sellest oleks olnud kordades rohkem kasu.
            NL2, õppida viitsin aga seda ÕIGET materjali raske leida. Mingit advanced playd on törts mõttetu lugeda veel, right? Olen üleüldse __VÄGA__ competetive isik online ja mind rõvedalt kannustab soov saada paremaks ja olla teistest üle skilliga. Videod video videod, mis saite soovitate? Raamatutega sama teema, nagu tohuijaa e-booke on aga igast turna omad mis vapsjee ei tõmba. Soov oleks siiski õppida cashi mängima.
            Aga muidu NL2 FR, HUDi ei kasuta(ei oska veel sealt kasulikku kraami maha lugeda, oma laiskus) aga HEM olemas ja jälgin sealt oma mängu natuke. Leake on muidugi kuhjaga, aga ei oma kogemust ja ei tea kuidas nendega töötada :(

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

NL2, õppida viitsin aga seda ÕIGET materjali raske leida. Mingit advanced playd on törts mõttetu lugeda veel, right? Olen üleüldse __VÄGA__ competetive isik online ja mind rõvedalt kannustab soov saada paremaks ja olla teistest üle skilliga. Videod video videod, mis saite soovitate? Raamatutega sama teema, nagu tohuijaa e-booke on aga igast turna omad mis vapsjee ei tõmba. Soov oleks siiski õppida cashi mängima.
              Aga muidu NL2 FR, HUDi ei kasuta(ei oska veel sealt kasulikku kraami maha lugeda, oma laiskus) aga HEM olemas ja jälgin sealt oma mängu natuke. Leake on muidugi kuhjaga, aga ei oma kogemust ja ei tea kuidas nendega töötada :(
              Miks full ring? 6-max tänapäeval palju populaarsem ja alates mingist tasemest poel enam eriti laudu full ringis.

Kui raha palju pole, siis www.deucescracked.com - tasuta saab 7 päeva proovida, laadi selle ajaga kõik videod alla mille vastu huvi on ja saad ilma rahata videod :)
              Muidu see ka kallis pole, $29 kuu.

Comment

• JUNKER
                Julm Donk
                • Sep 2010
                • 29

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                Miks full ring? 6-max tänapäeval palju populaarsem ja alates mingist tasemest poel enam eriti laudu full ringis.

Kui raha palju pole, siis www.deucescracked.com - tasuta saab 7 päeva proovida, laadi selle ajaga kõik videod alla mille vastu huvi on ja saad ilma rahata videod :)
                No FR pidi NL2s rohkem toitma. Aga jah ma liigun kohe siis 6maxi peale üle ja tänud soovituse eest. Koju reede lähen siis tõmban neti kooma. Ja 29$ kuus enda mängu arendamise peale pole tõesti suur, mis siis et see on pool mu praegust BRi :D

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

loll, meenuvad need kurikuulsad nupud "Laadi alla nüüd" :D

/endOT

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

No FR pidi NL2s rohkem toitma. Aga jah ma liigun kohe siis 6maxi peale üle ja tänud soovituse eest. Koju reede lähen siis tõmban neti kooma. Ja 29$ kuus enda mängu arendamise peale pole tõesti suur, mis siis et see on pool mu praegust BRi :D
                    need videod on sama "advanced" avõi isegi veel "advancemad" kui sinu netiaritklid/raamatud. Seega kulutad 3 sotti, et kuu aega näha super-advanced värki aga tasuta artikleid ei võta?

mõistan ka inimesi, kes ei viitsi õppida. videot on lihtsam vaadata kui ühe artikli läbi lugemine aga paraku kasu ei ole kumbagist või kasu on minimaalne.

45 minutiline video tuleb vaadata läbi mõttega. Enne igat otsust paned pausi peale ja mõtled äbi, mida sa teeks. Siis paned video tööle ja vaatada, mida video tegija tegi ning kuulad ta põhjendust. Nii võib 45 minutilisest videost saada 8 tunnine video, millest tõesti on kasu.

Täpselt sama ka artikliga -- pead selle läbi töötama,selgeks tegema. Miinuseks see, et ei saa pärast enda oskusi ise kontrollida.

Comment

• Supsti
                      Grinder
                      • Dec 2008
                      • 863

Soovitaksin ka kohe alustada 6maxi mängimist. Natuke kahetsen hetkel, et kunagi sai fr spetsialiseerutud ja ei suuda mitte mingit moodi 6maxi mängima hakata, kuigi peaks, sest kõrgemal on laudu vägagi vähe.

Comment

• kuco
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 1910

NL2, õppida viitsin aga seda ÕIGET materjali raske leida.
                        Sellest peaks piisama.

http://forumserver.twoplustwo.com/78...micros-430637/

Fat value ja fold ei ole maailma kõige kohutavam liigutus

Comment

• JUNKER
                          Julm Donk
                          • Sep 2010
                          • 29

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                          need videod on sama "advanced" avõi isegi veel "advancemad" kui sinu netiaritklid/raamatud. Seega kulutad 3 sotti, et kuu aega näha super-advanced värki aga tasuta artikleid ei võta?

mõistan ka inimesi, kes ei viitsi õppida. videot on lihtsam vaadata kui ühe artikli läbi lugemine aga paraku kasu ei ole kumbagist või kasu on minimaalne.

45 minutiline video tuleb vaadata läbi mõttega. Enne igat otsust paned pausi peale ja mõtled äbi, mida sa teeks. Siis paned video tööle ja vaatada, mida video tegija tegi ning kuulad ta põhjendust. Nii võib 45 minutilisest videost saada 8 tunnine video, millest tõesti on kasu.

Täpselt sama ka artikliga -- pead selle läbi töötama,selgeks tegema. Miinuseks see, et ei saa pärast enda oskusi ise kontrollida.
                          Ma arvan, et minu puhul on hetkel sellised lood, et enamus artikleid jooksevad mööda selga maha kohe, kuna ei mängi/mõista mängu veel vajalikul tasemel.
                          Videotega nats kergem :D

Muidu kas oleks tark HEMi kasutamine esmajärgus ära õppida? Praegu pelan 4 lauda max kuna lähen lolliks rohkematega ja tunnen, et mängin sitasti muidu!

Algselt postitas kuco Vaata postitust
                          Sellest peaks piisama.

http://forumserver.twoplustwo.com/78...micros-430637/

Fat value ja fold ei ole maailma kõige kohutavam liigutus
                          Kullakene, ma olen seda threadi mitu korda läbi lugenud. Aga võtan ühe korra veel, peale igat sessi :D

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Ma arvan, et minu puhul on hetkel sellised lood, et enamus artikleid jooksevad mööda selga maha kohe, kuna ei mängi/mõista mängu veel vajalikul tasemel.
                            Videotega nats kergem :D
                            Jään enda juurde kindlaks:

videot on lihtsam vaadata kui ühe artikli läbi lugemine aga paraku kasu ei ole kumbagist või kasu on minimaalne.
                            Kui oled kogenud hai, enamus nippe selged siis piisab ainult vaatamisest, et leida mõni uus idee.

Comment

• JUNKER
                              Julm Donk
                              • Sep 2010
                              • 29

Jään enda juurde kindlaks:

Kui oled kogenud hai, enamus nippe selged siis piisab ainult vaatamisest, et leida mõni uus idee.
                              Et siis läbi vaatamine/lugemine lihtsalt ei aita? Videost ma täitsa saan aru, et üks asi on pilgu peale heitmine ja teine asjasse süvenemine. Raamatu/artikliga sama asi, et mõttega tuleb asja lugeda. Muidu 20 seki hiljem "what the f*** did I just read?" Eriti annab tunda kui mõte korraks mujale rändab. Hah, ühesõnaga, hindan seda feedbacki mis te siin annate :)

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Et siis läbi vaatamine/lugemine lihtsalt ei aita? Videost ma täitsa saan aru, et üks asi on pilgu peale heitmine ja teine asjasse süvenemine. Raamatu/artikliga sama asi, et mõttega tuleb asja lugeda. Muidu 20 seki hiljem "what the f*** did I just read?" Eriti annab tunda kui mõte korraks mujale rändab. Hah, ühesõnaga, hindan seda feedbacki mis te siin annate :)
                                Võtad ennast huvitava teose ja kõrvale vihiku. Loed läbi ühe peatüki mõttega, kui millestki aru ei saanud loed uusti läbi veelkrod mõttega, kui miski asi segane küsid foorumist. Samal ajal peale igat peatükki paned vihikuse kirja need punktid, mis sinu mängus tunduvad kõige rohkem lonkavat või üldse ei kasuta neid. Nii loed läbi terve teose ja peatüki asemekl võid kasutada ka lõike. See on minu õppimismeetod. Igal ühel on omad "kiiksud" kuidas paremini meelde jääb siis rakenda neid.

Pokker selles suhtes ei erine üldse tavalisest koolist. Kui koolis põrud eksamilt siis pokkeris põrud samamoodi lauas ning "eksami" uuesti tegemine maksab raha, aega, mida iganes.

Comment

Working...