***Official "asdais#da8usPjSaks" thread***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • bounce
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 865

Re: ***Official "asdais#da8usPjSaks" thread***

krt mäng pole vist päris korras kui nl2-hes iga päev graafik näeb välja nagu südamemonitor

Comment

• leits

Kui integraalsummadel leiduvad protsessis n→∞ piirväärtused, mis ei sõltu kaare AB osadeks jaotamise viisist ja punkti Pi valikust neis osades, siis öeldakse, et funktsioon w = f(x,y) on kaarel AB integreeruv ja integraalsummade piirväärtusi nimetatakse vastavalt: esimest ja teist liiki joonintegraaliks.

Anaal II on ju tore, eks ju :)

Comment

• ESTPatrick
        Olümpsi Mägi Aivar
        • Nov 2008
        • 5572

sellist elementaarset asja antakse teile õppida, imelik. Seda teavad ju enamus inimesi tänavaltki peast.

Comment

• hotcocacola
          HTCCACLA
          • Oct 2008
          • 14473

Algselt postitas leits
          Kui integraalsummadel leiduvad protsessis n→∞ piirväärtused, mis ei sõltu kaare AB osadeks jaotamise viisist ja punkti Pi valikust neis osades, siis öeldakse, et funktsioon w = f(x,y) on kaarel AB integreeruv ja integraalsummade piirväärtusi nimetatakse vastavalt: esimest ja teist liiki joonintegraaliks.

Anaal II on ju tore, eks ju :)

sellist jama on ikka äärmiselt keeruline kommenteerida;D

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

Algselt postitas hotcocacola

sellist jama on ikka äärmiselt keeruline kommenteerida;D
            TTÜ.. Ivar Tammeraid

Comment

• leits

ilmselge et homme see eksam ära ei tule ... kui just lakbox ära ei too

Comment

• Oliverk
                Moderaator
                • Nov 2008
                • 3016

Algselt postitas fishh
                Mulle ka anaal II meeldis ja seetõttu tegin kohe mitu korda seda ainet :D
                Mulle ei meeldinud ja otsustasin mõlemad esimese korraga ära teha kuna teist korda ei oleks viitsinud :D

Comment

• vsiu100
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4253

Algselt postitas fishh
                  Mulle ka anaal II meeldis ja seetõttu tegin kohe mitu korda seda ainet :D
                  tõmbasin kõiksugu matad,füüsika ja muud säärase reaaljura alused esimese korraga alati puhtalt luckboxi peal läbi. tõesti teadmised olid nulli lähedased ja needki vaid 9min seisid peas. kusjuused mõnes aines oli esimese korraga sooritajate % ca 18-20.
                  nii et tuurid ülesse ja küll ära tuleb.

Comment

• leits

n2idake mulle aju, mis suudab lihtsalt mingi 20 A4 mingit teoreetilist mate paska enale sõna sõnalt p2he ajada, ma ei näe mis mõte asjal on.

Mina näen asju nii: eksamil võiks pigem ül olla mitte faking teooria või siis pooleks vms ...

Comment

• -andres-
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4546

Nu ma ei tea. Suht sama seis, aga Kõrgem mata ja I kursus. Kellegil on selline tore õppejõud nagu Mati väljas :D? Avastasin paar päeva enne eksamit, mis toimub homme, sellise toreda instruktsiooni teooria kohta.

Info Mati Väljaselt:

1) nö eksamipiletisse tuleb 2 teooriapunkti, mis on esitatud teemade kujul. Nt: ellips, kompleksravu algebraline kuju, kompleksarvu trigonomeetrilne kuju, jne, millede kohta tuleks kirjutada kõik, mis oskate.
                      2) Näiteülesanded pole teooriapunktides iseeneset kohustuslikud, kuid soovi korral, et materjali rikastada, võib need esitada.
                      3) Kõik tõestused, mis on loengus esitatud, tulevad eksamisse! (MV rääkis veel, et ka need, mille kohta ta mainis, et ta ise ei tõesta, aga 'suurepärase' saamiseks on Teil vaja neid osata, tulevad samuti!)

Comment

• CTXrix
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 689

Ma olen esimesest klassist alates matas ainult suckoute teinud õpsidele, täielik hitnrunner noh - mitte midagi ei jaga, aga kuidagi hittisin alati runner-runneri ära.

Läbi ja lõhki humanitaar...pokkerimängijana pole see eriti hea, aga annab ju protsente jms ka lihtsalt pähe õppida. Lihtsaid oddside arvutusi jne saab ka 5. klassi tasemega tehtud.

Comment

• Oliverk
                          Moderaator
                          • Nov 2008
                          • 3016

Algselt postitas -andres-
                          Nu ma ei tea. Suht sama seis, aga Kõrgem mata ja I kursus. Kellegil on selline tore õppejõud nagu Mati väljas :D? Avastasin paar päeva enne eksamit, mis toimub homme, sellise toreda instruktsiooni teooria kohta.

Info Mati Väljaselt:

1) nö eksamipiletisse tuleb 2 teooriapunkti, mis on esitatud teemade kujul. Nt: ellips, kompleksravu algebraline kuju, kompleksarvu trigonomeetrilne kuju, jne, millede kohta tuleks kirjutada kõik, mis oskate.
                          2) Näiteülesanded pole teooriapunktides iseeneset kohustuslikud, kuid soovi korral, et materjali rikastada, võib need esitada.
                          3) Kõik tõestused, mis on loengus esitatud, tulevad eksamisse! (MV rääkis veel, et ka need, mille kohta ta mainis, et ta ise ei tõesta, aga 'suurepärase' saamiseks on Teil vaja neid osata, tulevad samuti!)
                          Väljas andis mulle Lineaaralgebrat. Tundub sama aine. See oli küll lõdva sain 3 isegi kuna teooriat ei osanud üldse ül tegin puhtalt.

Comment

• leits

nojah õnneks on see mat faking viimane semster .. tyra see kes selle sita kunagi v2lja mõtles on kyll kergelt pooletoobine :d

Comment

• -andres-
                              Moderaator
                              • Oct 2008
                              • 4546

Algselt postitas Oliverk
                              Väljas andis mulle Lineaaralgebrat. Tundub sama aine. See oli küll lõdva sain 3 isegi kuna teooriat ei osanud üldse ül tegin puhtalt.
                              Mul tuleb sama saatus, ülesanded üritaks toredalt läbida ja teooria totaalne null.

Comment

• Lutzky
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 1829

Algselt postitas leits
                                n2idake mulle aju, mis suudab lihtsalt mingi 20 A4 mingit teoreetilist mate paska enale sõna sõnalt p2he ajada, ma ei näe mis mõte asjal on.
                                õpi põhimõte selgeks. BTW, see on minu magistriõppe loosung olnud. siiamaani on töötanud.

l.

Comment

Working...