PokerStarsis avastati tõenäoliselt programmeeritud mängijad

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: PokerStarsis avastati tõenäoliselt programmeeritud mängijad

Jeffilt post 2p2-sse:
    I regret that it looks like I won't be able to post an update until Monday afternoon, PokerStars server time, at the earliest. It is the currently weekend, and management is waiting for additional input from people who will not be in the office until Monday morning.

Thanks for your patience. We haven't been ignoring this issue at all.

Best Regards,

Jeff
    PokerStars Game Security

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

moned pokkeriliigid ongi juba surnud. Mis seal vahet, kas seda m2ngib bot v reaalne inimene tabeli j2rgi.
      shortstackerite,sng,full ring mtt m2ngud on surnud.

Comment

• ment52
        Politseidokumendiga kusjuures!
        • Oct 2008
        • 1270

MTT-d on pika puuga kõige softim pokkeriliik, "surnud" on vb weekly 1k-d ja 215+R-id.

Comment

• Kloonike
          Grinder
          • Nov 2008
          • 898

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          MG (TrioBeti) securityt ma usaldan seetõttu, kuna Taivo ja Burget ajavad seda äri Eesti poolel ning kahtluste korral tõenäoliselt sellist hägu Burget ajama ei hakkaks.

On olemas ka kogemusi, kus olen saatnud Burgetile kirja kokkumängu kahtlusega ning vastus olen alati saanud vähem kui nädalaga. IPokkeri kohta kohta ma ei oska midagi öelda, puudub kogemus OO klienditoega ning tolle võrguga.
          Ära ole naiivne. Kui MG-s midagi metsa (loe:*****) läheb ja inimestele raha ei taheta anda, siis ei saa sind Taivo ega Burget mitte kuidagi aidata. Vähemalt Stars on turuliider ning see tekitab usaldust ja turvatunnet. Mul isiklikult pole bottide vastu mitte midagi, parem mängin nendega kui võitvate regularidega. Reaalsus on karm, kuid me ei saa unustada, et mängime internetipokkerit ja oma vastase kohta ei saa me kindlalt väita mitte midagi. Kas tuleb meelde kuidas Isildur1 tühjaks tõmmati team Cardrunnersi poolt? Tuleb lihtsalt adjustida areneva mängukeskkonnaga, ei ole midagi parata...

Comment

• Svenza
            Svetlana aka Buldooser
            • Oct 2008
            • 3591

Irwww, mul ka 1 käsi bakabariga
            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Hmmm, ja 7evenovi vastu ka 1 käsi. Huivtav mis mu note ta kohta oli, või olin ise tiltis, KJ PF allin is gooooooooooood against bot

Selles käes abusitakse toorelt craizerit. Kellegil oli see ammu teada ja easy rahakott

Praegu vaatasin kõik käed üle. Ühes kohas panen AQ nuppe, TT callib ja bot callib veel omakorda 88ga allini. Veic sitasti progetud või mis? Ja siin veel selline käsi Daergy vastu.

Last edited by Svenza; 19.07.10, 09:17.

Comment

• variatsioon
              Pokkeritark
              • Nov 2008
              • 5849

ei tea kas stars saadab mängijatele raha tagasi kes botidele kaotasid :D?

Comment

• Svenza
                Svetlana aka Buldooser
                • Oct 2008
                • 3591

irwww, ma just mõtlesin sama asja, et kaotatud hand historyd saadan neile, võitvaid mitte :D

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
                  irwww, ma just mõtlesin sama asja, et kaotatud hand historyd saadan neile, võitvaid mitte :D
                  Pane limiidiks 5KNL ja stäkkidest 1000BB. Kindlalt usuvad su HH-sid ning maksavad raha tagasi!

Rahalauas rahade tagasi maksmine on vist tunduvalt keerulisem protsess kui turnadel, kus on fixeeritud sisseost + auhinnad.

Comment

• kilu6
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1305

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
                    Veic sitasti progetud või mis?
                    Tõesti vaadates neid käsi, siis on kas olnud laisk progeja või tal pole pokkerist erilist aimu.

Comment

• kilu6
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1305

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
                      ei tea kas stars saadab mängijatele raha tagasi kes botidele kaotasid :D?
                      Ma arvan ka, et starsi avalikustamine seisab mitte selle taga, et kas neil on piisavalt tõendust nende kontode kohta, vaid et juristid mõtlevad välja, mis nende kahjunõuetega teha.

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

mul on kysimus...mis siis kui bot duubeldab staki...l2heb lauast v2lja?

Comment

• variatsioon
                          Pokkeritark
                          • Nov 2008
                          • 5849

Algselt postitas kilu6 Vaata postitust
                          Tõesti vaadates neid käsi, siis on kas olnud laisk progeja või tal pole pokkerist erilist aimu.
                          sa ei kujuta ette kui raske on hea boti progremine.

Comment

• qbj0hn
                            Auk on auk. FAKT!
                            • Nov 2008
                            • 7091

Decent detektiivid on seal 2+2 ikka

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas kilu6 Vaata postitust
                              Ma arvan ka, et starsi avalikustamine seisab mitte selle taga, et kas neil on piisavalt tõendust nende kontode kohta, vaid et juristid mõtlevad välja, mis nende kahjunõuetega teha.
                              Ja lasevad kontodel edasi eksisteerida, samal ajal neil cashoutida jne?

PS! Bot ei mängiks edasi kui ei lastaks teha CO-d.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Ning nüüd nähakse botte igalpool:

http://forumserver.twoplustwo.com/sh...&postcount=914

Algselt postitas cygenius
                                How about these two "guys"? Can anyone say something to the significance of the numbers?

Something more strange about the two players besides the sick volume is that according to PTR their sessions are nonstop for up to 16 hours daily. They have basically the same sessions lengths and playing times.

Can this be indeed only be chinese "gold farmers" follwing their charts precisely?

Comment

Working...