Pokker ja vabaaeg?.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Karikakar
    Vana Tegija
    • Jul 2009
    • 1235

Re: Pokker ja vabaaeg?.

Algselt postitas Rage Vaata postitust
    mhm.. eesmärk pole korvpallis paremaks saada või parem olla oma vennast või naabripoisist?

p.s. olen ka niisama chipide peale kodus sõpradega mänginud.. aga probleem on sarnane onlines play money peale mängimises.. selles pole mingit põnevust või väljakutset... umbes sama huvitav kui sul malet mängida tüübiga kes lambist tõstab ettureid muudkui edasi ja söödab nuppe ette..
    Ma ei ütleks, et minu puhul on korvpalliga tegelemise eesmärgiks teistest parem olla. See on pigem tulemus kui eesmärk. Minu puhul on eesmärgiks iga kord endast parim anda, näiteks kui keegi Peeter tahaks 1v1 teha.

Muidugi pokkeri puhul on samuti nii minul kui ma arvan paljudel selle foorumi tegelastel eesmärgiks endast parim anda, aga siiski tuleb siin juba jällegi mängu see rahaline kasu, mis selle tegevusega kaasneb. Heaks näiteks on see Juuni graafikute/Juuli eesmärkide teema, kus paljud seavad endale eesmärgiks teha võimalikult $$$ rohke kuu. Eesmärgiks on raha. Paljud neist oleks kuuga rahul, kui nad on koguaeg andnud endast parima, aga tulemus on kopsakas miinus?

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

Algselt postitas Karikakar Vaata postitust
      Ma ei ütleks, et minu puhul on korvpalliga tegelemise eesmärgiks teistest parem olla. See on pigem tulemus kui eesmärk. Minu puhul on eesmärgiks iga kord endast parim anda, näiteks kui keegi Peeter tahaks 1v1 teha.

Muidugi pokkeri puhul on samuti nii minul kui ma arvan paljudel selle foorumi tegelastel eesmärgiks endast parim anda, aga siiski tuleb siin juba jällegi mängu see rahaline kasu, mis selle tegevusega kaasneb. Heaks näiteks on see Juuni graafikute/Juuli eesmärkide teema, kus paljud seavad endale eesmärgiks teha võimalikult $$$ rohke kuu. Eesmärgiks on raha. Paljud neist oleks kuuga rahul, kui nad on koguaeg andnud endast parima, aga tulemus on kopsakas miinus?
      ikkagi arvan, et oled liiga results orientated... kuidas sa muidu pokkeris edukust mõõdad? ikka ju rahas.. korvpallis korvide arvu vms.. ja üldse.. imo on päris tihti eesmärkideks hoopis mingi konkreetse winratega biitimises.. ja raha võitmine on ka selles mõttes oluline, et saaks edasi järgmisesse tasemesse liikuda.. võta seda kui valikturniirina korvpallis vms..

ühesõnaga... eesmärk=raha=paha=pole hobi?

Comment

• nikitheone
        Mr. Puujalg
        • Aug 2009
        • 6446

sa ütsid, et male on sport. imo on pokker samapalju sport kui male, seega see väide ei ole väga tõene. see, et kunagi poliitika tulemusel määratleti male spordiks, ei mõjuta hetkel sinu väiteid imo.
        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Karikakar
          Vana Tegija
          • Jul 2009
          • 1235

ikkagi arvan, et oled liiga results orientated... kuidas sa muidu pokkeris edukust mõõdad? ikka ju rahas.. korvpallis korvide arvu vms.. ja üldse.. imo on päris tihti eesmärkideks hoopis mingi konkreetse winratega biitimises.. ja raha võitmine on ka selles mõttes oluline, et saaks edasi järgmisesse tasemesse liikuda.. võta seda kui valikturniirina korvpallis vms..

ühesõnaga... eesmärk=raha=paha=pole hobi?
          Edukuse mõõtmiseks on erinevaid võimalusi, pokkeris on raha kõikidel juhtudel koguaeg mängus. Võtame näiteks HU mängijad, kes tahavad omavahel selgitada parima mängija. Seda tehakse ikka kas mingis kindlas limiidis või mingi raha peale. Hobikorras korvpalliga tegeledes saan ma selgitada naabripoisiga välja kumb meist parem on, ilma et me peaks midagi vahele panema. See eristab pokkerit kõigest muust.

Comment

• Karikakar
            Vana Tegija
            • Jul 2009
            • 1235

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
            sa ütsid, et male on sport. imo on pokker samapalju sport kui male, seega see väide ei ole väga tõene. see, et kunagi poliitika tulemusel määratleti male spordiks, ei mõjuta hetkel sinu väiteid imo.
            Siiski, males puudub tavainimese jaoks selge õnnefaktor.

Miks on üks asi sport ja teine asi mitte? Pokkeris võib HU-s durrrrr minu käest saada 1-2 mängu pähe, aga longrunis biidib ta mind pika puuga, aga näiteks males ma ei saa teha Kasparovile pähe, ükskõik mida ma ka ei teeks. (no obv kui ta ennast matti mängiks, aga see on sama ulmeline kui jutt, et ma võin Usain Boltile 100m pähe teha kui ta komistab).

Comment

• nikitheone
              Mr. Puujalg
              • Aug 2009
              • 6446

obv, et õnnefaktor on väiksem, aga mida tasavägisemad vastased, seda suurem see faktor on.
              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• HU grinder
                Vana Tegija
                • Feb 2010
                • 1002

Pokkeris võib HU-s durrrrr minu käest saada 1-2 mängu pähe
                prop bets?

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

Edukuse mõõtmiseks on erinevaid võimalusi, pokkeris on raha kõikidel juhtudel koguaeg mängus.
                  nii et ikkagi.. niipea kui on raha mängus.. siis enam ei ole hobi?

maitea.. vabalt saaks HU turna ka karika peale teha.. ja kui see oleks WSOPi pracelet.. kindlasti oleks rahvas ka motiveeritud sellise eesmärgi nimel pingutama..

Comment

• inward
                    Klubi Liige
                    • Sep 2009
                    • 6275

maitea.. vabalt saaks HU turna ka karika peale teha.. ja kui see oleks WSOPi bracelet.. kindlasti oleks rahvas ka motiveeritud sellise eesmärgi nimel pingutama..

FYP

I had to :)

Comment

• Karikakar
                      Vana Tegija
                      • Jul 2009
                      • 1235

maitea.. vabalt saaks HU turna ka karika peale teha.. ja kui see oleks WSOPi pracelet.. kindlasti oleks rahvas ka motiveeritud sellise eesmärgi nimel pingutama..
                      Minu jaoks küll. Võid mulle veel mõne näite tuua hobist kus inimene saab enda tegevusega otseselt raha. Ma ei mõtle meisterdamist vms. kus inimene saaks selle asja maha müüa, sest see pole meisterdamise puhul eesmärgiks.

Sa võid teha turna vms. jah karika peale, aga see oleks siiski mööduv nähtus. Pealegi oleks see mäng ikka täiesti teistsugune kui tegemist oleks freerolliga.
                      Last edited by Karikakar; 01.07.10, 20:04.

Comment

• Karikakar
                        Vana Tegija
                        • Jul 2009
                        • 1235

Algselt postitas HU grinder Vaata postitust
                        prop bets?
                        No aga mõtle, kui me teeks 20 mängu ja ma iga ta suurema raise peale shoveks. Isegi ässade vastu võidan ma 1/5 (väga drastiline näide, aga saad mu poindist aru.. isegi taga olles saan ma teha suckoudi, mis 10-20 mängu jooksul on väga loogiline.

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

minu poolest mängi pokkerit või korvpalli kasvõi tammetõrude peale :-D

sa oled kuidagi väga kinni jäänud oma maailmavaatesse, aga pole mõtet edasi vaielda, tõele lähemale me ei jõua.

Comment

• macroTilt
                            seoses blogi sulgemisega loobus MacroTilt oma kasutajanimest
                            • May 2010
                            • 629

No aga mõtle, kui me teeks 20 mängu ja ma iga ta suurema raise peale shoveks. Isegi ässade vastu võidan ma 1/5 (väga drastiline näide, aga saad mu poindist aru.. isegi taga olles saan ma teha suckoudi, mis 10-20 mängu jooksul on väga loogiline.
                            sul on paris terav huumorimeel

teoreetiline kysimus sulle. A mis see pokker yldse on?

Comment

• Provoker
                              Pokkerihai
                              • Jan 2009
                              • 3067

õnnemäng obv

Comment

• Karikakar
                                Vana Tegija
                                • Jul 2009
                                • 1235

Algselt postitas macroTilt Vaata postitust
                                sul on paris terav huumorimeel

teoreetiline kysimus sulle. A mis see pokker yldse on?
                                Hasartmäng mis muud

Comment

Working...