Sick grinder

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kardaanirist
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 3675

Re: Sick grinder

Algselt postitas lypsja Vaata postitust
    ma imestan et stars ei pane talle bänni peale, sisuliselt ta ei võida ju mängijatelt raha vaid võtab starsilt pappi ära... või saan ma millestki valesti aru?
    graafikult ei loe ma hetkel välja, et mitu sng'd ta mänginud on, aga tundub, et kuskil 800 000. iga 1$ DONi pealt võetakse ju 0.1c rake, right? (sorri ei viitsi hetkel kontrollima minna). kui nii, siis 800 000 x 0,1 = 80 000. ehk siis kui mu andmed on õiged, siis on ta rake genereerinud 80k väärtuses ja kasumis 26k (kui Fabolousi väide on õige), ehk siis ta ei võta Starsilt raha vaid geneb sitaks palju ühe mängija kohta.

Comment

• lypsja
      FPP Pro
      • Oct 2008
      • 270

ja kõrgemale ei ole mõtet ronida sest rake kukub ja teenistus väiksem :)

samas see kodus käimine on ka selline kaheldav kontroll... see päev või need päevad kui jälgiti võis jah ise grindida aga muul ajal laseb pooleks koos mingi buddyga :) üksi ikka kõik aeg nii lasta on haiglaselt ulmeline

Comment

• Priidix
        240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
        • Jun 2009
        • 2839

kutt on mingi paks õli nolifer , imestada pole midagi.

Comment

• miksnii
          Grinder
          • May 2009
          • 580

Mine tea, maailmas ikka igasuguseid inimesi olema, kui teenib las siis mängib ja kes
          viicib 1-seid done pressida on vähemalt tema vastu mängides eelis olemas.

Comment

• ment52
            Politseidokumendiga kusjuures!
            • Oct 2008
            • 1270

cool million

Comment

• variatsioon
              Pokkeritark
              • Nov 2008
              • 5849

imo pigem oleks human-bot kui töötaks kuskil litsimajas.

Algselt postitas Romka Vaata postitust
              Kindlasti on aga ma usun, et Pokerstarsi tiim oleks märganud 39t hiinlast kui nad sellel vennal külas käisid, et näha kuidas ta mängib.
              ei tea miks aga roflisin selle posti peale :D :D

Comment

• levis
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 1557

Tegin video rs03rs03 mängust, kus on näha, et ta foldib kahel laual täpselt ühel ajal.

Lisaks on näha, et tihti ta UTG pealt insta foldib mingi 0.1sekundiga.
                Teeb 4-5 otsust 0.4 sekundi sees. Ning ma jälgisin kõigest 20 lauda, aga ta mängib 120 lauda.

Ma tõesti ei saa aru, et mis toimub?!!!?!
                WTF see on?!!??!!!!!

Saatasin emaili pokerstarsi, sealt tuli 5 minutiga juba teada copy/paste vastus...
                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Ra0
                  Räme Fish
                  • Mar 2011
                  • 3

Tableninja perhaps?

Comment

• Madis Very
                    Bännitud
                    • Aug 2009
                    • 2951

lol, sa ei jõua foldida ka 120 lauda. rääkimata mõtlemisest :D

monster obv et see cheat, juba alguses kui see username välja tuli

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

2+2 on ju kirjas, et pokerstarsi töötajad külastasid teda irl ja jälgisid reaalselt ta mängu pealt.

See inimene eksisteerib.

Comment

• levis
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 1557

Algselt postitas Ra0 Vaata postitust
                        Tableninja perhaps?
                        Tableninja ei foldi ju sinu eest. Ühtki sellist programmi ei tohi kasutada, mis seda teeb.
                        Kõik otsused fold/check/call/raise peab mängija ise tegema. Pokerstarsi vastuses seisab ka, et:"The hotkeys require the player to enter every bet, raise, check, or fold manually"
                        Küll on võimalik panna linnuke, et käsi koheselt folditakse, aga siis ta teeb seda ka hoobilt. Antud juhul on näha, et enne foldi on ajaline paus, alumisel laual veidi pikem kui ülemisel.
                        Inimese reageerimise kiirus, et midagi näha ja nupule vajutada on umbes 0.2 sekundit.
                        Suure pingutuse korral ka veidi parem, eks loobi nooltega lambaid: http://www.youshock.com/skills/sheep_reaction_test/

Ma vaatasin rs03rs03 mängu 20 laual ja osad kohad olid täiesti ebareaalsed (nagu ka see fold/fold näide), inimene sedasi ei suuda otsuseid teha. Aga ta mängib tegelikult umbes 120 lauda korraga.

Ma panin 2p2 teemasse kah, aga peab tunnistama, et mu ing.keele kirjutamise oskus lonkab mõlemat jalga ning paistab, et inimestele meeldib seal eriti rünnata neid, kes asju kohmakalt väljendavad. Või on asi selles, et rs03rs03-st on võtnud puusliku staatuse ja kes torgib teemat, see saab kohe mitmest rauast.
                        http://forumserver.twoplustwo.com/54...2/index84.html

Siin ka imestati, et miks ma selle rs03rs03 teemaga üldse tegelen, et mis mul a'la viga on.
                        Nüüd oli nii, et ma tahtsin testida just seda table ninjat ja siis prooviks vaadata, et mitu 1$ STT-d ma suudan korraga teha ning plussi jääda... nagu for fun või nii. Ning siis muidugi vaatas igast lauast vastu see ****** bot rs03rs03 ja ühest küljest võiks asjaga leppida kui paratamatusega, aga samas miks ma peaksin mängima Pokerstarsis mingi boti vastu?! WTF, see ei ole normaalne ju! Mingit erilist eelist tema ees kah ei ole, eriti kui ise palju laudu mängid. Minraisele ta küll insta foldib, aga mäng ise on väga loose, seega selliseid varguse kohti suhteliselt vähe.
                        Last edited by levis; 27.04.11, 02:50.

Comment

• Spewmonkey
                          Seina Augustaja
                          • Oct 2008
                          • 2293

Oot kuidas ta 120 lauda mängida saab? Starsis ei ole enam SNG'del piiranguid?

Comment

• levis
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1557

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                            Oot kuidas ta 120 lauda mängida saab? Starsis ei ole enam SNG'del piiranguid?
                            SnG piirangutest ma ei tea midagi, cashis on 24 lauda.
                            Pokerstarsi support on ise tunnistanud, et ta mängib ligemale 120 lauda ja see on ka üsna kindel, sest http://www.pokerprolabs.com/ saab vaadata, et mis kell mängud on lõppenud.

Comment

• Spewmonkey
                              Seina Augustaja
                              • Oct 2008
                              • 2293

Kui see ei oleks hiinlane, siis oleks kindel, et on bot. Hiinlased ongi pooleldi robotid, seega 100% kindel ei saa olla imo.
                              Seda reaktsiooniaja keskmist 0.2 sekundit ei ole mõtet nii väga arvestada. See ei ole kokkusattumus, et asiaadid domineerivad starcrafti ja ping-pongi.
                              Last edited by Spewmonkey; 27.04.11, 03:12.

Comment

• levis
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 1557

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                                Kui see ei oleks hiinlane, siis oleks kindel, et on bot. Hiinlased ongi pooleldi robotid, seega 100% kindel ei saa olla imo.
                                Asukoht on märgitud Saksamaa, mängija rahvust ja küborgi staatust ma ei tea.
                                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                                Last edited by levis; 27.04.11, 03:14.

Comment

Working...