Väga haige graafik tüübil ikka :D
teenib rakebackiga nii palju kasumit, et ei peagi enam võitma :D
Geniaalne. Lihtsalt fold fold fold ja cashi ikka tuleb! :D
Kui 35% supernova rackeback ka otsa arvestada, siis on ta 26k$ plussis. Kui juurde arvestada ka rahaks tehtud fpp'd siis on summa tõenäoliselt veel suurem.
ei tea kui huvitav selline "töö" küll on. imelik tho, et graafik alguses läheb taevasse ja peale Starsi külaskäimist liigub totaalselt kuristikku. oh well.
ma imestan et stars ei pane talle bänni peale, sisuliselt ta ei võida ju mängijatelt raha vaid võtab starsilt pappi ära... või saan ma millestki valesti aru?
ma imestan et stars ei pane talle bänni peale, sisuliselt ta ei võida ju mängijatelt raha vaid võtab starsilt pappi ära... või saan ma millestki valesti aru?
?
Pmtl nii nagu ma aru saan, siis tal on see ROI üsna vähe miinuses, nii et lihtsalt rb kompenseerib kogu mänguliselt kaotatud raha (massive volüüm ju tal).
ok panen segast... siis võiks ju samahästi õelda et võitvad mängijad, kes rakebacki savad võtavad samuti starsilt mitte mängijatelt... ja kaudselt iga kaotatud taala pealt mis teiste mängijate kukrusse läheb ja mida edasi keerutatakse läbi nende softi toodab nagunii raha juurde... ehk win-win
tehniliselt on võimalik ka niimoodi mängida, et ühe arvuti taha on 20 kuvarit lükatud ja igale kuvarile paarkümmend layda panna. iga kuvar oma hiirega. see on üks variant. 40 hiinlast grindivad. 10h üks vahetus ja 10 teine.
tehniliselt on võimalik ka niimoodi mängida, et ühe arvuti taha on 20 kuvarit lükatud ja igale kuvarile paarkümmend layda panna. iga kuvar oma hiirega. see on üks variant. 40 hiinlast grindivad. 10h üks vahetus ja 10 teine.
Comment