EPT Berliin üritust rööviti
Collapse
X
-
Re: EPT Berliin üritust rööviti
leidsin su pildi netistAlgselt postitas IamAllin Vaata postitustma lseks su täis pigem
Comment
-
targem ehk mina annab järele. peaceAlgselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitustleidsin su pildi netist

olen ka tähele pannud, et igas teemas valitakse 1-2 venda kelle arvamust kambakesi maha tehakseAlgselt postitas oitarvi Vaata postitustKüllaltki standard siin foorumis jah, et läheb leveldamiseks ja ärapanemiseks. Kahjuks.
Comment
-
Turva olukorras olles seal selle pätiga oleksin ma selle venna Vaikselt ja jõuliselt ära väänanud ja võimalusel käe(d) jala ära murdnud... ning see järel vaadanud kas annab ka teiste poistega miskit sellist ette võtta. Üldiselt olen rahul ja respecteerin turva käitumist kuid see karjumine ja endale tähelepanu tõmbamine oli seal väga vale...
Comment
-
Naljakas on väita mis on õige ja mis vale. Arvuti kuvari eest lihtne asju kommenteerida, aga nagu eelnevalt on mainitud siis paanika olukorras mõistus töötab ikka teistmoodi ja loomulik on kedagi appi kutsuda endale, kui terve hunnik inimesi ümber.
Comment
-
miks see karjumine vale oli?! sellessuhtes ikka õige ju, et äratada tähelepanu ja abi saada imo.. üksinda 5-6 jorsi vastu vaikselt nurgas kakelda on ka nagu vähe rumal ju?!
Comment
-
Turva karjus hirmutamiseks....mis sa arvad, et nendel pättidel ei olnud närv püsti ja adre laes ?? Kui ikka tuleb selline 140 kilone vend karjused ja asju pildudes sinu poole, siis võtab ikka vaikselt põlve värisema küll ju...vangi ei taha ju keegi meist satutda.
Comment
-
elust ensest:Algselt postitas IamAllin Vaata postitustolen ka tähele pannud, et igas teemas valitakse 1-2 venda kelle arvamust kambakesi maha tehakse
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)[YOUTUBE]yUSoW-LHuj8[/YOUTUBE]
Comment
Comment