EPT Berliin üritust rööviti

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pkmarek
    Jube Noob
    • Oct 2008
    • 193

Re: EPT Berliin üritust rööviti

Algselt postitas runnar Vaata postitust
    miks turva talt maski eest ei võtnud?
    pole turva töö ega eesmärk

Comment

• IamAllin
      Pokkerihai
      • Aug 2009
      • 1653

Algselt postitas pkmarek Vaata postitust
      pole turva töö ega eesmärk
      eino kamoon kui ta juba selle venna rajalt maha võtab, siis maski võiks ikka eest ära kiskuda.

Comment

• Tarmonator
        Lingiparandaja
        • Oct 2008
        • 3274

eino kamoon, mine sinna ja võitle mingite krt sa teab mis maniakkidega kes sind samal ajal relvast sihivad ja siis katsu veel meeles pidada, et "omg omg...siin on ju kaameraid palju, ma pean talt maski ära võtma"

retsept turvamehele ja bad luck et pätt minema sai.

ja selle Kravchenko jutu peale...imo kui ta nii rahulik oli, siis oli asjasse segatud:D

Comment

• IamAllin
          Pokkerihai
          • Aug 2009
          • 1653

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
          ja siis katsu veel meeles pidada, et "omg omg...siin on ju kaameraid palju, ma pean talt maski ära võtma"

No siin pole ju midagi meeles pidada, see ju loogiline. Oletame, kui oleks selle turva asemel seal maas, siis esimene asi oleks selle maski ära tirimine. Tahad ju selle venna nägu näha ja ta pea on sinust paari cm kaugusel ja must mask on peas. Suht loogiline oleks kui ilme mõtlemata selle kallale asuks.

Comment

• Tarmonator
            Lingiparandaja
            • Oct 2008
            • 3274

suht loogiline oleks, et sina, mina ja veel 99% siinsest foorumi rahvast oleks samamoodi jooksnud ja laua alla pugenud, mitte seal võitlusesse asunud.

ma ei võtaks sõna inimese käitumise kohta kriisiolukorras. adrenaliin on laes ja mõistus ei tööta enam sama rada pidi mida me loogiliseks peame.

Comment

• rasmer
              Vana Tegija
              • Oct 2009
              • 1306

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
              No siin pole ju midagi meeles pidada, see ju loogiline. Oletame, kui oleks selle turva asemel seal maas, siis esimene asi oleks selle maski ära tirimine.
              Sellises olukorras ei ole mitte miski sulle loogiline, megarespect sellele turvale, et ta üldse üksinda üritas midagi teha.

Seda ei maksa üldse ette kujutada,et sina või keegi teine seal olukorras kangelast mängiks, vaata parem filme edasi.

Comment

• IamAllin
                Pokkerihai
                • Aug 2009
                • 1653

sa said natukene valesti aru minust...ma tean et 99% inimestest oleks jooksu pannud või laua alla pugenud vms, aga ma oletasin, et kui oleks selle turva situatsioonis olnud. Oled seal maas ja hoiad sellest vennast kinni, ikka tahaks näha kellega sa võitled, aga must mask on ees.

Tegelikult oli röövlitel kokkumäng selle turvaga. Keegi ei hakka seda turvat kahtlustama, kuigi tema võiski teha koostööd nende röövlitega. LOL
                Last edited by IamAllin; 07.03.10, 15:33.

Comment

• IamAllin
                  Pokkerihai
                  • Aug 2009
                  • 1653

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
                  Sellises olukorras ei ole mitte miski sulle loogiline, megarespect sellele turvale, et ta üldse üksinda üritas midagi teha.

Seda ei maksa üldse ette kujutada,et sina või keegi teine seal olukorras kangelast mängiks, vaata parem filme edasi.
                  Mis sulle arusaamatuks jäi?? Ma tean ju et enamus inimesi paneks jooksu k.a mina. AGA ma rääkisin, et kui OLEKS seal maas selle turva olukorras. Mis sul filmide vastu on? Filmid on suurepäraseks meelelahutuseks ning mul on väga kahju kui su vanemad on sulle filmide vaatamise ära keelanud, aga ära ela seda teiste peal välja.

Comment

• lenC
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 6440

ikka tahaks näha kellega sa võitled, aga must mask on ees.
                    Mis kuradi argument see on?

Ainuke loogiline põhjus olekski, et suudad endale teadvustada "ahhaa, siin on kaamerad, tõmbaks maski maha igaks juhuks", aga "in the heat of the moment" lihtsalt tihtipeale ei saa nii kõrgel levelil mõelda.

Comment

• Godspeed_EJ
                      Klubi Liige
                      • Nov 2009
                      • 3049

Mis sulle arusaamatuks jäi?? Ma tean ju et enamus inimesi paneks jooksu k.a mina. AGA ma rääkisin, et kui OLEKS seal maas selle turva olukorras. Mis sul filmide vastu on? Filmid on suurepäraseks meelelahutuseks ning mul on väga kahju kui su vanemad on sulle filmide vaatamise ära keelanud, aga ära ela seda teiste peal välja.

should have, could have, would have

blablabla

99% tõenäosusega oleksid alla lasknud ja kogu moos. nthng personal.

Comment

• Tarq666
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 814

Liiga vähe oled elus adrenaliinikeskses olukorras olnud. Tuhat mõtet käib peast läbi ja siin kahtluse alla seada kellegi loogikat on naeruväärne. Veel magedam on nalja visata teemal alaaa turvamees tegi kokkumängu.

Comment

• IamAllin
                          Pokkerihai
                          • Aug 2009
                          • 1653

Algselt postitas Tarq666 Vaata postitust
                          Liiga vähe oled elus adrenaliinikeskses olukorras olnud. Tuhat mõtet käib peast läbi ja siin kahtluse alla seada kellegi loogikat on naeruväärne. Veel magedam on nalja visata teemal alaaa turvamees tegi kokkumängu.
                          ei ütlegi, et olen samasugust olukorda läbi elanud, aga adrenaliinikeskseid olukordi on omajagu olnud, isegi röövitud on noa ähvardusel. Aga ma lihtsalt avaldasin oma arvamust ja võibolla tõesti ei käinud turval kordagi peast läbi seda maski ära tõmmata, aga liht videolt vaadates on näha, et mingi 10 sekundit hoiab ta teda seal maas kinni ja minu arvates võiks selle peale tulla küll.

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                          should have, could have, would have

blablabla

99% tõenäosusega oleksid alla lasknud ja kogu moos. nthng personal.
                          Nagu ma juba 2 korda olen öelnud, siis jah 99% tõenäosusega oleks ma jooksu panud, täpselt nagu sinagi.
                          Last edited by IamAllin; 07.03.10, 15:59.

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

No siin pole ju midagi meeles pidada, see ju loogiline. Oletame, kui oleks selle turva asemel seal maas, siis esimene asi oleks selle maski ära tirimine. Tahad ju selle venna nägu näha ja ta pea on sinust paari cm kaugusel ja must mask on peas. Suht loogiline oleks kui ilme mõtlemata selle kallale asuks.
                            Liiga palju Zorrot vaadanud? Mul küll selline asi pähe ei tuleks, kui ma päti kätte saan siis võin talt 2h pärast ka selle maski peast ära võtta, hui arvan, et teised vennad tagasi teda päästma tulevad. Ja ega see pätt mingi 120cm pikk 12a polnud, et vasaku käe nimetissõrmega hoiad teda kinni ja pöidlaga võtad maski peast, 2 käega tuleb ikka kinni hoida.

Comment

• IamAllin
                              Pokkerihai
                              • Aug 2009
                              • 1653

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                              Liiga palju Zorrot vaadanud? Mul küll selline asi pähe ei tuleks, kui ma päti kätte saan siis võin talt 2h pärast ka selle maski peast ära võtta, hui arvan, et teised vennad tagasi teda päästma tulevad. Ja ega see pätt mingi 120cm pikk 12a polnud, et vasaku käe nimetissõrmega hoiad teda kinni ja pöidlaga võtad maski peast, 2 käega tuleb ikka kinni hoida.
                              ei ma ei viitsi siin enam vaielda, see on nagu peaga vastu posti jooksmine. Võimatu on oma arvamust öelda, sest kõik hakkavad mingit 99%, filmi, zorro kohta rääkima. Mõni isegi räägib et ta laseb 99% tõenäosusega püksi. Ma lihtaslt ütlesin OMA ARVAMUST Ja tõesti sul on õigus, et ta polnud 12a ja 120 cm ja 12kg või mida iganes. Mis mõttega sa ütled seda mulle, ma tean seda ise ka väga hästi ja ütlen veelkord, et see oli minu arvamus peale video nägemist, kus nad lihtsalt 10 sekundit olid seal maas.

Comment

• Godspeed_EJ
                                Klubi Liige
                                • Nov 2009
                                • 3049

ei ma ei viitsi siin enam vaielda, see on nagu peaga vastu posti jooksmine. Võimatu on oma arvamust öelda, sest kõik hakkavad mingit 99%, filmi, zorro kohta rääkima. Mõni isegi räägib et ta laseb 99% tõenäosusega püksi. Ma lihtaslt ütlesin OMA ARVAMUST Ja tõesti sul on õigus, et ta polnud 12a ja 120 cm ja 12kg või mida iganes. Mis mõttega sa ütled seda mulle, ma tean seda ise ka väga hästi ja ütlen veelkord, et see oli minu arvamus peale video nägemist, kus nad lihtsalt 10 sekundit olid seal maas.
                                ma ütlesin, et sina laseksid 99% tõenäosusega püksi. endast ei kirjutanud midagi

Comment

Working...