EPT Berliin üritust rööviti
Collapse
X
-
Re: EPT Berliin üritust rööviti
eino kamoon kui ta juba selle venna rajalt maha võtab, siis maski võiks ikka eest ära kiskuda.Algselt postitas pkmarek Vaata postitustpole turva töö ega eesmärk
Comment
-
eino kamoon, mine sinna ja võitle mingite krt sa teab mis maniakkidega kes sind samal ajal relvast sihivad ja siis katsu veel meeles pidada, et "omg omg...siin on ju kaameraid palju, ma pean talt maski ära võtma"
retsept turvamehele ja bad luck et pätt minema sai.
ja selle Kravchenko jutu peale...imo kui ta nii rahulik oli, siis oli asjasse segatud:D
Comment
-
No siin pole ju midagi meeles pidada, see ju loogiline. Oletame, kui oleks selle turva asemel seal maas, siis esimene asi oleks selle maski ära tirimine. Tahad ju selle venna nägu näha ja ta pea on sinust paari cm kaugusel ja must mask on peas. Suht loogiline oleks kui ilme mõtlemata selle kallale asuks.Algselt postitas Tarmonator Vaata postitustja siis katsu veel meeles pidada, et "omg omg...siin on ju kaameraid palju, ma pean talt maski ära võtma"
Comment
-
suht loogiline oleks, et sina, mina ja veel 99% siinsest foorumi rahvast oleks samamoodi jooksnud ja laua alla pugenud, mitte seal võitlusesse asunud.
ma ei võtaks sõna inimese käitumise kohta kriisiolukorras. adrenaliin on laes ja mõistus ei tööta enam sama rada pidi mida me loogiliseks peame.
Comment
-
Sellises olukorras ei ole mitte miski sulle loogiline, megarespect sellele turvale, et ta üldse üksinda üritas midagi teha.Algselt postitas IamAllin Vaata postitustNo siin pole ju midagi meeles pidada, see ju loogiline. Oletame, kui oleks selle turva asemel seal maas, siis esimene asi oleks selle maski ära tirimine.
Seda ei maksa üldse ette kujutada,et sina või keegi teine seal olukorras kangelast mängiks, vaata parem filme edasi.
Comment
-
sa said natukene valesti aru minust...ma tean et 99% inimestest oleks jooksu pannud või laua alla pugenud vms, aga ma oletasin, et kui oleks selle turva situatsioonis olnud. Oled seal maas ja hoiad sellest vennast kinni, ikka tahaks näha kellega sa võitled, aga must mask on ees.
Tegelikult oli röövlitel kokkumäng selle turvaga. Keegi ei hakka seda turvat kahtlustama, kuigi tema võiski teha koostööd nende röövlitega. LOLLast edited by IamAllin; 07.03.10, 15:33.
Comment
-
Mis sulle arusaamatuks jäi?? Ma tean ju et enamus inimesi paneks jooksu k.a mina. AGA ma rääkisin, et kui OLEKS seal maas selle turva olukorras. Mis sul filmide vastu on? Filmid on suurepäraseks meelelahutuseks ning mul on väga kahju kui su vanemad on sulle filmide vaatamise ära keelanud, aga ära ela seda teiste peal välja.Algselt postitas rasmer Vaata postitustSellises olukorras ei ole mitte miski sulle loogiline, megarespect sellele turvale, et ta üldse üksinda üritas midagi teha.
Seda ei maksa üldse ette kujutada,et sina või keegi teine seal olukorras kangelast mängiks, vaata parem filme edasi.
Comment
-
Mis kuradi argument see on?Algselt postitas IamAllin Vaata postitustikka tahaks näha kellega sa võitled, aga must mask on ees.
Ainuke loogiline põhjus olekski, et suudad endale teadvustada "ahhaa, siin on kaamerad, tõmbaks maski maha igaks juhuks", aga "in the heat of the moment" lihtsalt tihtipeale ei saa nii kõrgel levelil mõelda.
Comment
-
Algselt postitas IamAllin Vaata postitustMis sulle arusaamatuks jäi?? Ma tean ju et enamus inimesi paneks jooksu k.a mina. AGA ma rääkisin, et kui OLEKS seal maas selle turva olukorras. Mis sul filmide vastu on? Filmid on suurepäraseks meelelahutuseks ning mul on väga kahju kui su vanemad on sulle filmide vaatamise ära keelanud, aga ära ela seda teiste peal välja.
should have, could have, would have
blablabla
99% tõenäosusega oleksid alla lasknud ja kogu moos. nthng personal.
Comment
-
Liiga vähe oled elus adrenaliinikeskses olukorras olnud. Tuhat mõtet käib peast läbi ja siin kahtluse alla seada kellegi loogikat on naeruväärne. Veel magedam on nalja visata teemal alaaa turvamees tegi kokkumängu.Algselt postitas IamAllin Vaata postitustMis sulle arusaamatuks jäi?? Ma tean ju et enamus inimesi paneks jooksu k.a mina. AGA ma rääkisin, et kui OLEKS seal maas selle turva olukorras. Mis sul filmide vastu on? Filmid on suurepäraseks meelelahutuseks ning mul on väga kahju kui su vanemad on sulle filmide vaatamise ära keelanud, aga ära ela seda teiste peal välja.
Comment
-
ei ütlegi, et olen samasugust olukorda läbi elanud, aga adrenaliinikeskseid olukordi on omajagu olnud, isegi röövitud on noa ähvardusel. Aga ma lihtsalt avaldasin oma arvamust ja võibolla tõesti ei käinud turval kordagi peast läbi seda maski ära tõmmata, aga liht videolt vaadates on näha, et mingi 10 sekundit hoiab ta teda seal maas kinni ja minu arvates võiks selle peale tulla küll.Algselt postitas Tarq666 Vaata postitustLiiga vähe oled elus adrenaliinikeskses olukorras olnud. Tuhat mõtet käib peast läbi ja siin kahtluse alla seada kellegi loogikat on naeruväärne. Veel magedam on nalja visata teemal alaaa turvamees tegi kokkumängu.
Nagu ma juba 2 korda olen öelnud, siis jah 99% tõenäosusega oleks ma jooksu panud, täpselt nagu sinagi.Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitustshould have, could have, would have
blablabla
99% tõenäosusega oleksid alla lasknud ja kogu moos. nthng personal.Last edited by IamAllin; 07.03.10, 15:59.
Comment
-
Liiga palju Zorrot vaadanud? Mul küll selline asi pähe ei tuleks, kui ma päti kätte saan siis võin talt 2h pärast ka selle maski peast ära võtta, hui arvan, et teised vennad tagasi teda päästma tulevad. Ja ega see pätt mingi 120cm pikk 12a polnud, et vasaku käe nimetissõrmega hoiad teda kinni ja pöidlaga võtad maski peast, 2 käega tuleb ikka kinni hoida.Algselt postitas IamAllin Vaata postitustNo siin pole ju midagi meeles pidada, see ju loogiline. Oletame, kui oleks selle turva asemel seal maas, siis esimene asi oleks selle maski ära tirimine. Tahad ju selle venna nägu näha ja ta pea on sinust paari cm kaugusel ja must mask on peas. Suht loogiline oleks kui ilme mõtlemata selle kallale asuks.
Comment
-
ei ma ei viitsi siin enam vaielda, see on nagu peaga vastu posti jooksmine. Võimatu on oma arvamust öelda, sest kõik hakkavad mingit 99%, filmi, zorro kohta rääkima. Mõni isegi räägib et ta laseb 99% tõenäosusega püksi. Ma lihtaslt ütlesin OMA ARVAMUSTAlgselt postitas Codecci Vaata postitustLiiga palju Zorrot vaadanud? Mul küll selline asi pähe ei tuleks, kui ma päti kätte saan siis võin talt 2h pärast ka selle maski peast ära võtta, hui arvan, et teised vennad tagasi teda päästma tulevad. Ja ega see pätt mingi 120cm pikk 12a polnud, et vasaku käe nimetissõrmega hoiad teda kinni ja pöidlaga võtad maski peast, 2 käega tuleb ikka kinni hoida.
Ja tõesti sul on õigus, et ta polnud 12a ja 120 cm ja 12kg või mida iganes. Mis mõttega sa ütled seda mulle, ma tean seda ise ka väga hästi ja ütlen veelkord, et see oli minu arvamus peale video nägemist, kus nad lihtsalt 10 sekundit olid seal maas.
Comment
-
ma ütlesin, et sina laseksid 99% tõenäosusega püksi. endast ei kirjutanud midagiAlgselt postitas IamAllin Vaata postitustei ma ei viitsi siin enam vaielda, see on nagu peaga vastu posti jooksmine. Võimatu on oma arvamust öelda, sest kõik hakkavad mingit 99%, filmi, zorro kohta rääkima. Mõni isegi räägib et ta laseb 99% tõenäosusega püksi. Ma lihtaslt ütlesin OMA ARVAMUST
Ja tõesti sul on õigus, et ta polnud 12a ja 120 cm ja 12kg või mida iganes. Mis mõttega sa ütled seda mulle, ma tean seda ise ka väga hästi ja ütlen veelkord, et see oli minu arvamus peale video nägemist, kus nad lihtsalt 10 sekundit olid seal maas.
Comment
Comment