Mina arvan, et pro on ka tyyp, kes REGULAARSELT mängib võitmiseks. St teeb käivet ja tema toimingutes on SISU
Parim definitsioon imo.
Kui Keiss grindib iga päev NL20 Triobetis ja see ta peamine sissetulekuallikas, siis ta on pro. Kui Bill Gates hitib live turnadelt keskmiselt 100K$ kuus, aga see on kommiraha tema jaoks, siis ta ei ole pro.
Samas ei ole ka nt. Howard Lederer enam pro kui ma ei eksi? Vaevalt ta raha teenimiseks pokkerit mängib.
Kui Keiss grindib iga päev NL20 Triobetis ja see ta peamine sissetulekuallikas, siis ta on pro. Kui Bill Gates hitib live turnadelt keskmiselt 100K$ kuus, aga see on kommiraha tema jaoks, siis ta ei ole pro.
Samas ei ole ka nt. Howard Lederer enam pro kui ma ei eksi? Vaevalt ta raha teenimiseks pokkerit mängib.
Krt huvitav teema. Kui ma tööl ei käi, olen BE rakebackist elatuv inimene ja sellest ka oma pere ära toidan, kas ma kvalifitseerun ka siis pokkeriproks?
Krt huvitav teema. Kui ma tööl ei käi, olen BE rakebackist elatuv inimene ja sellest ka oma pere ära toidan, kas ma kvalifitseerun ka siis pokkeriproks?
Enamus maailmanimedest ei elatu pokkerimängust. Sellesama Ledereri aga ka näiteks Hellmuthi, Brunsoni, Tony G jt. jaoks on laudades teenitud papp kommiraha võrreldes sellega, mis tuleb mujalt. Nad peavad lihtsalt püsima areenil, sest see on kasulik nende äridele, kuid neil ei ole otsest eesmärki pokkerimänguga igapäevast elatist teenida. Samas miks ei võiks neid nimetada pokkeriproffideks? Anna Kurnikova oli ju ka tenniseproff, mis sellest et raha teenis ta reklaamist mitte turniirivõitudest.
"True gambler" ning kahtlusteta elukutseline kaardimängija oli näiteks Stu Ungar, kes teenis terve elu jooksul "ausalt" vaid mõnisada dollarit, mis talle maksti 1981. aastal kuskil teleshow's käimise eest.
P.S. Ja rakeback-pro (kes tööl ei käi või mingit äri ei aja) on muiudgi pro, sest tema teenistus tuleb otseselt pokkerimängust. Vahet ju pole, kas mänguga või rakeback'i näol
imo jap, sest raha tuleb ikkagi pokkerist =)
naljakas on mõelda....
prod
semi-prod rakeback-prod :D
aga nagu ülevalpool juba öeldi, siis ilmselgelt peab regulaarselt tegelema pokkeriga, ehk genema raket =)
Päris kindlasti on ka raceback-pro pro nimega. Muidugi, nende peale vaadatakse ülevalt alla, sest nad ei biidi mängu, vaid saavad sisuliselt tubadelt palka rake genemise eest. Aga see on jälle ebaoluline - kui peamine sissetulek tuleb pokkerist, siis on pro.
Ja see hellmuth, tony g jnejutt: näiteks Tiger Woods on reklaamidiilidega teeninud jõhkralt rohkem kui auhinnarahadega (nagu enamik spordisuperstaare - Jordan, Schumacher, Kurnikova, just name it), aga need muud diilid ongi tulnud sellepärast, kes nad on ehk oma ala superhästi biitivad prod. Part of business.
Comment