uued mängijad

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Fabulous
    Pokkerihai
    • Jan 2010
    • 2674

Re: uued mängijad

Minu arvates on kõik need strateegiaartiklid ja videod suurel määral ülehinnatud. Ma olen neid elu jooksul läbi lugenud ja vaadanud nii palju, et need saaks kahe käe sõrmedel üles lugeda. Kui ma hakkasin poolteist kuud tagasi pokkerit tõsisemalt õppima, tampisin ma pähe Ranka kirjutatud hand charti ja rohkem pole mul midagi vaja olnud. Kogu edasine õppimine ja olukordade analüüs on toimunud läbi praktika. Tänu sellele praktikale suudan hästi joosta NL10's ja 3$ 45-man SNG'des. Need pole küll mingid eriti suured limiidid, aga nagu ma juba enne ütlesin, siis hakkasin pokkerit tõsisemalt võtma selle aasta jaanuari alguses. Ma julgen väita, et mu tulemused poleks paremad, kui nad praegu on, kui ma vaataksin päevad läbi videosid ja loeksin artikleid.

Jutt sai küll väheke segane, aga point on see, et parimad tulemused tulevad minu arvates siiski läbi praktikalise õppe.

Comment

• paradigmlost
      Õpihimuline Mängur
      • Oct 2008
      • 421

ma olen ühe korra mängind 3 vastasega homegame´i kus need 3 mängijat olid sellel tasemel et teadsid kergelt reegleid.... aga kõik olid ühe halva näite põhjal kindlal veendumusel, et niimoodi joomise kõrvale 100eek bi-ga homegame on veel ok, aga netis ja suuremate rahade peale on 100% õnnemäng ja hasartmängurlus jne.. see oli üsna huvitav mäng mu jaoks kuna see pani mind mõistma kuivõrd skillimäng just pokker on...inspireeris pokkerit edasi õppima ja tegelema jne..
      ja eile mängisin ühte 1 euro sng-d ühega, kes mängis ka niimoodi limp limp fold... kergesti foldis... ja 66ga tahtis lvl1 allin bluffida kui potis oli 45:D ma üritasin kõrvalt õpetada ja rääkida pokkerist kui oskusmängust aga vastuseks tuli et ta mängib lõbupärast ainult ja tal on päriselt ka lõbus ja huvitav ... siis ma olin a la et wtf lbu son kaotada? jne aga see oli kasulik kogemus kasulik tead akuidas mõtlevad ja mängivad donkid-...

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Ostku mingi algajate raamat kui eesmärk live home-game beatida. Mõni kodumaine ajab asja ära küll vast.

Comment

• Tarq666
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 814

Mult samuti tahetakse coachingut, kuigi olen vaid väikses plussis mängija micro limiitidel. Iseenesest ma mõtlen, et oleks hea alustada Poker Academy ja ranka pre-flop õpetusega. Poker Academys mängivad AI mängijad piisavalt hästi, et sealt midagi õppida, kätelt saad kiiresti edasi minna ja ka mängida vastaste kaartid nähtaval. Ja seal siis ranka õpetuse järgi harjutada. Oleks see Teie arvates mõistlik lahendus?

Comment

• camu
            Super Moderaator
            • Jan 2009
            • 3411

Algajad mängivadki minu arust lõbu pärast. Et äge kui võidame, aga mitte midagi ei juhtu ka kui ei võida. Seepärast ei viitsitagi õppida ja süveneda. Pmt peaks ikkagi sadu tuhandeid käsi läbi mängima, et erinevaid situatsioone praktikas näha saaks.
            Olen üritanud venda mängima õpetada. Mängimine toimub ka enamus ajast ühe silmaga telekat vaadates ja kui pokkeris igav hakkab siis hakatakse lollusi tegema lauas. Veits raha ära kaotades vaja kõrgemal tagasi teenima hakata jne. Ega pokker ei ole selles suhtes nii põnev, et seda õppida huvitav oleks. Ja minu arust on seda suhteliselt võimatu ka siiski paari päeva (nädalaga) selgeks õpetada. Need kes tahavad õppida, õpivad niikuinii...

Comment

• RudiTurbo
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 4167

No pain no gain sobib hästi siia

Ehk siis, soovitaks lihtsalt lampi onlines õppida mängu ja mingi mängu tunnetus kätte saada, alles siis hakkaks mingit õppematerjali jagama nõuandeid.

Ise olin ka ligi aasta fish ja ligi 700$ olin deposiitinud ja auku ajanud enne kui tuli pähe mõistus ja natuke BRM'i kohta uurida

Aga see fishina mängitud aeg tuleb hetkel kasux imo, ma mõistan fishide hingeelu ning oskan neilt raha võtta !

Comment

• variatsioon
                Pokkeritark
                • Nov 2008
                • 5849

mäletan kui kunagi deposin 100$ triobeti et hakata kõvasi rahasi kokku grindima..
                läksin siis NL25 ja sain 3x AA pre AI pähe + veel üks beat ja olingi busto.
                mõtlesin ikka mitu päeva et kuidas kurat on üldse võimalik pokkeriga teenida kui beate saades lähed bustoks.
                oleksin olnud väga väga tänulik kui keegi oleks BRM artikli saatnud :P

Comment

• Pahvak
                  Pastilaa?? Ei!
                  • Dec 2008
                  • 4431

Siit algajale soovitus: vähemalt 700$ tuleb auku ajada, et fishi hingeelu mõista.
                  Fullstacks have more fun.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Ma ei ole mitte kunagi nii sügavas miinuses olnud.... Üle $250 kaotada tähendab, et inimene peab küll juhmakas olema ja pokker ei ole tema jaoks.

Comment

• variatsioon
                      Pokkeritark
                      • Nov 2008
                      • 5849

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Ma ei ole mitte kunagi nii sügavas miinuses olnud.... Üle $250 kaotada tähendab, et inimene peab küll juhmakas olema ja pokker ei ole tema jaoks.
                      -1

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Ütle mulle üks põhjus miks ma peaksin deponeerima rohkem kui sada dollarit ja mu eesmärk on võita raha, mitte lõbutseda?

EDIT: eeldades, et ma olen täiesti algaja ja teen oma esmase deposiidi.

Comment

• variatsioon
                          Pokkeritark
                          • Nov 2008
                          • 5849

Ütle mulle üks põhjus miks ma peaksin deponeerima rohkem kui sada dollarit ja mu eesmärk on võita raha, mitte lõbutseda?

kui sa oled algaja siis sa ei mõtle mingist krdima bankroll man ega sellest et vastased võivad sust paremad olla..
                          vaatad et kontol 1000kr vaba raha ja depodki selle triobeti. võtad NL50 laua lahti ja hakkad grindima.
                          ja niimoodi 4korda.
                          siis hakkad veits õppima ja BRM jälgima aga ikka ei viitsi NL2s nitida.
                          depod jälle 100$ ja lähed rahulikult NL10sse. ja nii 6x korda. vahepeal lihtsalt jooksed sitasti, vahepeal jooksed hästi ja arvad et beatid NL25 ning siis lähed seal bustoks, + tiltis peaga bustid end jnejne.

ja solid 10 000kr ongi läinud poole aastaga.

Comment

• Godspeed_EJ
                            Klubi Liige
                            • Nov 2009
                            • 3049

Te olete kõik fishid!

Zephendrix (http://www.pokertableratings.com/sta...rch/zephendrix) käib tööl, koolis, tal on naine ja eelmine aasta tegi veel Supernova Eliteks.
                            Career valley -559$

Lootust on!

Comment

• variatsioon
                              Pokkeritark
                              • Nov 2008
                              • 5849

to edit:
                              ja esimest depot tehes on tavaliselt inimestel põhi eesmärk lõbutseda.
                              sellepärast mõned praegused eesti prod ongi sinna 100k+ sisse pannud ja maha gamblinud.. alles hiljem, paari aasta pärast tuleb mõte et võiks hakata tõsisemalt mängima ja raha teenima.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                                Career valley -559$

Lootust on!
                                WUT? Ma räägin lifetime miinusest.

Comment

Working...