PokkeriProd.com logoga pusad
Collapse
X
-
-
Re: PokkeriProd.com logoga pusad
okei okei ... jätame selle offtopicu enne kui sa banni saad.Algselt postitas hotcocacola Vaata postitustei, see on õllelihas:D
Pärast su ema helistab mulle ja küsib, et kas ta poeg on jälle halvasti käitunud :)
Comment
-
Keegi ei saa bänni kui üksteist solvate isiklikul tasemel. Ma seda HCC-d vihkan kogu südames, rämedalt higine pekimagu on, kes joob radikatest jahutusvedelikku ning tantsib nii, et puravik on peas ja higised sääred kaetud lehmade seemenduslimaga :P :P :P
Tegelt tahtsin öelda, et kui keegi Tallinnasse tuleb siis mul on miski hunnik pusasid ja põhimõtteliselt minu juures saab kindlasti proovida (S, M ja L suurused). Nii saate numbreid täpsustada ja raha maha viskamist vältida.
Comment
-
Need S-d ja M-d tartusse ei jõua kunagi?Algselt postitas ranka Vaata postitust
Tegelt tahtsin öelda, et kui keegi Tallinnasse tuleb siis mul on miski hunnik pusasid ja põhimõtteliselt minu juures saab kindlasti proovida (S, M ja L suurused). Nii saate numbreid täpsustada ja raha maha viskamist vältida.
Comment
-
Kui miski HCC sugune lihamägi või peokunni sugune väikemees ei ole siis M ja L lähevad ilusti. M ostaks siis kui ei ole õllekõhtu ning L'i kui õllekas ees. Mul juba õllekas ees ja mõlemad istuvad ilusti.Algselt postitas low-flowKui Tartus ka kunagi proovimise variant tuleb, anna kindlasti märku. Tahaks kindlasti osta, aga ei kipu riietuseset ilma proovimiseta soetama.
PS! Pusad on ikkagi pusad ja suht raske on mööda ostma. Siis pead küll vähemalt 2 numbrit suurema/väiksema osta, et see sulle enam selga ei sobiks.
Comment
-
Siis peab ikka L ära võtma - vähim, mis üks endast lugupidav foorumiliige peaks tegema tänuavaldusena selle tasuta kuldse info eest, mida siit saab.Algselt postitas ranka Vaata postitustKui miski HCC sugune lihamägi või peokunni sugune väikemees ei ole siis M ja L lähevad ilusti. M ostaks siis kui ei ole õllekõhtu ning L'i kui õllekas ees. Mul juba õllekas ees ja mõlemad istuvad ilusti.
PS! Pusad on ikkagi pusad ja suht raske on mööda ostma. Siis pead küll vähemalt 2 numbrit suurema/väiksema osta, et see sulle enam selga ei sobiks.
Comment
-
Kui oled otsustanud siis PM mulle enne 1. aprilli.Algselt postitas low-flow Vaata postitustSiis peab ikka L ära võtma - vähim, mis üks endast lugupidav foorumiliige peaks tegema tänuavaldusena selle tasuta kuldse info eest, mida siit saab.
Comment
-
Panin antud teema esimesele lehele teise postitusse kirja tellijad, valitud suuruse ja kellel on makstud, siis saate live-s üle vaadata. Hetkeseis on selline:
(Panen üles ka tellijad, pusa suuruse ja kellel on makstud, et oleks live ülevaade ja minupoolne kinnitus)
Tellijate list:
1. Kollane M - MAKSTUD
2. Kuco XXL MAKSTUD
3. Rage XL MAKSTUD
4. Skyline L
5. Pikk28 XL
6. Hotcocacola XL MAKSTUD
7. olavike XL MAKSTUD
8. Cypher0 XL MAKSTUD
9. Mr XXX M MAKSTUD
10. Mr XXX XL
11. rohelinekonn XL MAKSTUD
12. Owner85 L MAKSTUD
13. low-flow L MAKSTUD
14. Forell XL MAKSTUD
15. Atsetoon S
16. Camu L
17. Masterpuppet L
Saatke palun PM kui soovite osta ja maksmise soovi korral samuti PM.Last edited by Pumper; 27.03.10, 18:12.
Comment
TC
Comment