pokkeripildid orkutis

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • wedoit
    Õpihimuline Mängur
    • Nov 2008
    • 458

pokkeripildid orkutis

Mul siis olude sunnil on Orkutis sõbrad teatud härrased pokkerimängijad ja küsin teilt kõigilt korraga: nahhui te panete neid pokkerikäsi ja võite sinna Orkuti üles?!?!

Kui pokker on teie töö, siis see on teie enda asi ju. Pange foorumisse, blogisse või saatke msn'is, kui peate jagama rõõmu. See ei koti peale pokkerimängijate ju mitte kedagi mis käsi te võitnud olete (isegi neid ei koti). Või on see siis naiste jaoks numbrite riputamine, et "tänase päeva seisuga" olen väärt nii palju? või ma ei saagi aru selle mõttest... Miks on pokkerimängijad sellised eputrillad? Sõbrad advokaadid ei pane pätipilte, ei riputa üles kohtuotsuseid. Sõbrad maaklerid ei riputa vahendatud majade pilte. Sõbrad aktsiaturu haid ei riputa graafikuid. Sõbrad lotovõitjad ei jaga tänast võitvat Bingo piletit.

See on sama nõme kui mingi blondiin sõbranna paneb geelküünte pilte üles, albumite kaupa. Kujaga. suhkru ja moosiga. Või nagu sõbrad lapsevanemad riputavad pilte ühe kuusega ja siis kahe kuusega. Sõltuvalt palju neid kuuski koguneb siis ajapikku.

Lihtsalt selline tähelepanek. Mitte ülimalt isiklukult võtta. Ja lõppkokkuvõttes mind tegelikult absoluutselt ei koti mitu senti teie erinevatel arvetel on, eks... Samas mul on hea meel kui siiski teil hästi on ja laenu lunima ei tulda. :)

PS. Ma saan aru, et inimeste pildid, lõbus laivpokkeri pidu vms, aga ... graafikud.. internetipokkeri jaotused... wtf?
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: pokkeripildid orkutis

Aga miks see sind torgib? Kui ei meeldi sellised isikud kes nii teevad siis võta nad sõbralistist maha. Endal sellist kommet ei ole, aga ei sega ka mind - täiesti enda asi mis pildi keegi oma kontole üles riputab, kui talle meeldib oma sissetulekuid teistega jagada, miks mitte. Ma usun, et paljudele pakub huvi.

Sportlased riputavad ka pilte üles kui nad kuskil 1. koha saanud jne.

Comment

• wedoit
      Õpihimuline Mängur
      • Nov 2008
      • 458

Algselt postitas Codecci
      Kui ei meeldi sellised isikud kes nii teevad siis võta nad sõbralistist maha.
      Orkutis ei saa sõprasid maha võtta. Samas see küsimus, et miks häirib? Ma ei teagi, ega ta väljakannatamatu nüüd ka ei ole. Aga ma ei näe nagu eriti suurt pointi ka sellel. Või siis tõesti ongi elu ainult pokker ja midagi muud head ei toimu?

Comment

• -andres-
        Moderaator
        • Oct 2008
        • 4546

Algselt postitas wedoit
        Orkutis ei saa sõprasid maha võtta.
        Mis mõttes? Kustutad ära lihtalt ju :/. Või olen millestki väga valel arusaamal.

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Algselt postitas wedoit
          Orkutis ei saa sõprasid maha võtta. Samas see küsimus, et miks häirib? Ma ei teagi, ega ta väljakannatamatu nüüd ka ei ole. Aga ma ei näe nagu eriti suurt pointi ka sellel. Või siis tõesti ongi elu ainult pokker ja midagi muud head ei toimu?
          Sellele küsiks vastu, et elu ongi ainult Orkut, kõik mis sinna pannakse on elulise tähtsusega?

Comment

• wedoit
            Õpihimuline Mängur
            • Nov 2008
            • 458

Algselt postitas -andres-
            Mis mõttes? Kustutad ära lihtalt ju :/. Või olen millestki väga valel arusaamal.
            Assa raisk, ja nüüd saabki! Vau! No ma ei ole nii suhtlusportaalide kala siis veel vist. My bad. :)

Comment

• lenC
              Administraator
              • Oct 2008
              • 6440

Algselt postitas wedoit
              Sõbrad advokaadid ei pane pätipilte, ei riputa üles kohtuotsuseid. Sõbrad maaklerid ei riputa vahendatud majade pilte. Sõbrad aktsiaturu haid ei riputa graafikuid. Sõbrad lotovõitjad ei jaga tänast võitvat Bingo piletit.
              See, et sina suudad pokkerimängimist selliste ametitega võrrelda, ei tähenda, et tavafish suudaks.

Comment

• blizkaa
                Õpihimuline Mängur
                • Oct 2008
                • 389

Elukutselised sõbrad või?

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

Neile pildiriputajatele peaks just tänulik olema, et värsket verd pokkerisse toovad :)

Comment

• wedoit
                    Õpihimuline Mängur
                    • Nov 2008
                    • 458

Algselt postitas Kris
                    [ ]probleem

[ x ]päevad
                    ma väga vabandan, te saite must valesti aru. see ei ole probleem iseenesest. lihtsalt mul on raske aru saada miks sellist pilti üles riputatakse. selles suhtes ma saan aru, et kui algaja mängija saab esimest korda (masti)rea, siis see on ta jaoks suur asi ja vääribki üles riputamist. aga.. kui elukutseline pokkerimängija riputab üles pildi "ma sain rea", siis mul seda raske mõista. kas see on mingi ülipeen huumor? või mis selle mõte siis on?

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Algselt postitas wedoit
                      ma väga vabandan, te saite must valesti aru. see ei ole probleem iseenesest. lihtsalt mul on raske aru saada miks sellist pilti üles riputatakse. selles suhtes ma saan aru, et kui algaja mängija saab esimest korda (masti)rea, siis see on ta jaoks suur asi ja vääribki üles riputamist. aga.. kui elukutseline pokkerimängija riputab üles pildi "ma sain rea", siis mul seda raske mõista. kas see on mingi ülipeen huumor? või mis selle mõte siis on?
                      küsi talt

Comment

• wedoit
                        Õpihimuline Mängur
                        • Nov 2008
                        • 458

kui sa oled elukutseline, siis on ongi standard ju, et mängid teatud jaotuse käsi ja teenid teatud summad kuus. või kui mängid turniire, siis ikka aeg-ajalt mõnedkümned tuhanded pudenevad kuskilt. see on no big deal ju. iseenesest mõistetav. see ei ole ju mingi lotovõit, et "näe, mul joppas, nüüd sain" laiemas plaanis peaksid sellised asjad ikkagi foorumisse jääma imo. muidugi ma olen ise seda meelt kah, et igaühe "palk" on ikka igaühe enda asi ja sügavalt isiklik asi.

Comment

• ok2aa
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 1903

who cares, inimesed on imelikud.

mind huvitab hoopis, mis inimesed sinna oma väikeste laste pilte topivad? häiriv.

Comment

• wedoit
                            Õpihimuline Mängur
                            • Nov 2008
                            • 458

Algselt postitas ok2aa
                            mind huvitab hoopis, mis inimesed sinna oma väikeste laste pilte topivad? häiriv.
                            +1

Comment

• Codecci
                              Luuramas Naisteturniire
                              • Nov 2008
                              • 7574

Algselt postitas wedoit
                              kui sa oled elukutseline, siis on ongi standard ju, et mängid teatud jaotuse käsi ja teenid teatud summad kuus. või kui mängid turniire, siis ikka aeg-ajalt mõnedkümned tuhanded pudenevad kuskilt. see on no big deal ju. iseenesest mõistetav. see ei ole ju mingi lotovõit, et "näe, mul joppas, nüüd sain" laiemas plaanis peaksid sellised asjad ikkagi foorumisse jääma imo. muidugi ma olen ise seda meelt kah, et igaühe "palk" on ikka igaühe enda asi ja sügavalt isiklik asi.
                              See "igaühe palk on enda asi" kehtib ainult niipidi, et teiste käest uurida on imelik imo. Kui keegi tahab kuulutada palju ta teenib, no mis mul saab selle vastu olla.

Comment

Working...