pokkeripildid orkutis

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: pokkeripildid orkutis

Kümne aasta pärast kohtud täis jamasi, kus lapsed kaebavad vanemaid privaatsuse rikkumise eest kohtusse, kuna vanemad toppisid palja perssega beebi pilte üles haha

Comment

• kilu6
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1305

Algselt postitas ranka
      + pokkeri populariseerimine ja inimestele mõista andmine, et pokker ei ole see, mis nad arvavad.

Nüüd kaks aastat hiljem kõik mu tuttavad mõistavad just tänu sellistele propagandadele aru saanud, et see ei ole õnne - vaid hasartmäng ning mõneski on tekkinud huvi mängu vastu.
      Sul on küll siis hästi korda läinud lahti seletada pokkeri omapära :D

Comment

• leits
        Hundinui
        • Apr 2009
        • 9562

hasartmäng = rulli tampinine enamusele ... nii et v2ga vahet pole

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Algselt postitas ranka
          + pokkeri populariseerimine ja inimestele mõista andmine, et pokker ei ole see, mis nad arvavad.

Mul nii või naa enamus tuttavaid teadsid, et pokkerit mängin ja sellele ei vaadatud algul hästi. Nüüd kaks aastat hiljem kõik mu tuttavad mõistavad just tänu sellistele propagandadele (olen visanud orksi turka tulemusi, siis tihti miljoni projekti kajastused jne) aru saanud, et see ei ole õnne - vaid hasartmäng ning mõneski on tekkinud huvi mängu vastu. Mulle lihtsalt ei meeldi valetada inimestele, et "ah tegelen ka mõne väikse projektiga" või siis elada "kivi all" ning varjata oma "ametit" ja hobi, et ma ei tea pokkerist mitte midagi jne. Ise toksin tegelt 5 tundi päevas. Kolmas põhjus see, et nii saan muidugi PokkeriProd.com lehele tasuta reklaami.

Isiklikult ei näe üleüldse turniiri tulemuste või jaotuste screenshottide postitamises (kus rekord potid mängija jaoks) mitte midagi halba. Samamoodi nagu kalamees postitab oma suure haugi pildi, rallisõitja karikate pilte ning pere-ema laste pilte, siis miks ma ei võiks oma tulemusi teistele näidata? Teiseks pokkeri tulemused on alati suht erakordsed -- lapsi või suure kala võib saada igaüks, $10,000 panka/turniiri tulemust ainult parimad.

Ainult? :o

Comment

• wedoit
            Õpihimuline Mängur
            • Nov 2008
            • 458

Algselt postitas ranka

Mul nii või naa enamus tuttavaid teadsid, et pokkerit mängin ja sellele ei vaadatud algul hästi. Nüüd kaks aastat hiljem kõik mu tuttavad mõistavad just tänu sellistele propagandadele (olen visanud orksi turka tulemusi, siis tihti miljoni projekti kajastused jne) aru saanud, et see ei ole õnne - vaid hasartmäng ning mõneski on tekkinud huvi mängu vastu. Mulle lihtsalt ei meeldi valetada inimestele, et "ah tegelen ka mõne väikse projektiga" või siis elada "kivi all" ning varjata oma "ametit" ja hobi, et ma ei tea pokkerist mitte midagi jne. Ise toksin tegelt 5 tundi päevas. Kolmas põhjus see, et nii saan muidugi PokkeriProd.com lehele tasuta reklaami.

Isiklikult ei näe üleüldse turniiri tulemuste või jaotuste screenshottide postitamises (kus rekord potid mängija jaoks) mitte midagi halba. Samamoodi nagu kalamees postitab oma suure haugi pildi, rallisõitja karikate pilte ning pere-ema laste pilte, siis miks ma ei võiks oma tulemusi teistele näidata? Teiseks pokkeri tulemused on alati suht erakordsed -- lapsi või suure kala võib saada igaüks, $10,000 panka/turniiri tulemust ainult parimad.

aitäh kommentaari eest, nüüd on see teguviis oluliselt selgem. ja selles valguses tundub isegi loogiline. lõppkokkuvõttes siiski subjektiivne. mis puutub nö "selgitustöösse", siis ma pole seda viitsinud/tahtnud ette võtta.

Comment

• SamGold
              Õpihimuline Mängur
              • Mar 2009
              • 302

Võiks siis juba küsida, miks koledad inimesed endast koledaid pilte üles panevad?
              Õnneks on ju võimalus ise valida kelle kontosid või pilte vaadata :D
              Ma arvan, et imelike asju panevad lihtsalt imelikud inimesed. Kui nad pokkeri asemel maaklerid oleks, paneks tõenäoliselt kinnisvarapilte...
              Ma ise vaataks päris huviga mõne sõbra graafikuid vahel.
              Mul endal ka pokkeripildid orkutis (kuigi ükski pole tabel ega graafik või tulemus... ja need o nsheeritud ainult asja puutuva seltskonnaga)

Comment

• Codecci
                Luuramas Naisteturniire
                • Nov 2008
                • 7574

Mind ajab kõige rohkem närvi see kui eided vesipiibu pilte panevad... JESS ME SITAKS KÕVAD EIDED TEEME VESIPIIPU TÜRA KUI LAHE JAHH

need eided jätavad insta wannabe laheda/peoinimese mulje

Comment

• SamGold
                  Õpihimuline Mängur
                  • Mar 2009
                  • 302

otseselt närvi just ei aja aga naema ajavad tüdrukud, kes iga pildi peal täpselt samas poosis ja samasuguse kindla ilmega. Eriti vinge veel kui enamus pilte on ise endast tehtud :P

Comment

• Pahvak
                    Pastilaa?? Ei!
                    • Dec 2008
                    • 4431

See on ka kole kui tsikid teevad koos pilti ja ajavad huuled prunti nagu pardinokad. Mingi rõve rumalate bimbode teema, et ennast "seksikaks" teha.
                    Fullstacks have more fun.

Comment

• tolmuahv
                      Klubi Liige
                      • Feb 2009
                      • 2502

Ei ole küll ise eriline piltide uploadija, veel vähem pokkerikäte osas. Aga saan täiesti aru, miks seda tehakse. Pokkerimängijal tihti töö ja hobi ühtivad. Kui sa oled saekaatrimees ja mängid vabal ajal vutti, siis paned ka vutipildi üles, mitte 'Mina prussi lihvimas'. Selle inimese jaoks on see oluline ja ta väljendab end sellega. Las teevad.

Mind ennast ajab ka natuke tilti see imikute piltide eksponeerimine. Ja siis seal all kommentaarid 'nii ilus laps!'; 'täpselt isa/ema nägu'; 'nagu sinu suust kukkunud' jne. Tasakaalustamiseks võiks ju keegi vahel ka kirjutada, et 'what a monster, I feel for you?'; 'See on ju pruunide silmadega, aga sul ja isal on sinised. Käisid jälle külapeal ringi nikkumas?' jne.

Comment

• hotcocacola
                        HTCCACLA
                        • Oct 2008
                        • 14473

miks mina panen?

mina näitan rahvale, et sellega on võimalik kaugele jõuda.
                        ma ei pane kunagi mingisuguseid 300-400 daalaseid potte, sp et näidata et oo ma sain rahaliselt suure poti. Minu tutvusringkonnas teavad paljud et olen piisavalt edukas ja just neile ma näitangi...entertainmenti neile. Ka mulle meeldib teiste huvitavaid pokkeripilte vaadata...olgu see siis ranka nl100 lifegraph või kuidas mingi algaja donk on flopanud endale full housei (+ mulle meeldib kommentaare lugeda, eriti teiste piltide alt )

kas ma olen edev...jah vb, aga ausaltöelda ei koti :D

nt mul on orxis eraldi kaust, kus mitmed suuremad turnavõidud, royal flushi käsi jne. Kui ma tõesti paneks edevusest neid, siis tõenäoliselt peaksin peale igat HEMi sessi tegema suurtest pottidest screenika ja ned orxi uppima :P.

ning on olemas erinevad kontingendid
                        - kellele meeldib neid pilte vaadata (isegi kui mul oleks seal geelküünte pildid)
                        - kes ei vaata neid
                        - kellel niisama igav ja vaatavad igasuguseid pilte, vahet pole mis seal on

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

Algselt postitas hotcocacola
                          miks mina panen?

mina näitan rahvale, et sellega on võimalik kaugele jõuda.
                          ma ei pane kunagi mingisuguseid 300-400 daalaseid potte, sp et näidata et oo ma sain rahaliselt suure poti. Minu tutvusringkonnas teavad paljud et olen piisavalt edukas ja just neile ma näitangi...entertainmenti neile. Ka mulle meeldib teiste huvitavaid pokkeripilte vaadata...olgu see siis ranka nl100 lifegraph või kuidas mingi algaja donk on flopanud endale full housei (+ mulle meeldib kommentaare lugeda, eriti teiste piltide alt )

kas ma olen edev...jah vb, aga ausaltöelda ei koti :D

nt mul on orxis eraldi kaust, kus mitmed suuremad turnavõidud, royal flushi käsi jne. Kui ma tõesti paneks edevusest neid, siis tõenäoliselt peaksin peale igat HEMi sessi tegema suurtest pottidest screenika ja ned orxi uppima :P.

ning on olemas erinevad kontingendid
                          - kellele meeldib neid pilte vaadata (isegi kui mul oleks seal geelküünte pildid)
                          - kes ei vaata neid
                          - kellel niisama igav ja vaatavad igasuguseid pilte, vahet pole mis seal on
                          sa ei meeldi mulle

Comment

• hotcocacola
                            HTCCACLA
                            • Oct 2008
                            • 14473

nt leitsil on bemmi pilt orxis...see on samamoodi talle hobi/elu :D

Comment

• marxiku
                              Õpihimuline Mängur
                              • May 2009
                              • 471

põhi mõttetud: lapsepildid (võibolla naistele/sõbannadele läheb peale) ja need küünte pildid(igast vilede ja neooniga tuuning)

Comment

• Lutzky
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 1829

Mis see orkut on?

Comment

Working...