Millist tuba valida?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Pahvak
    Pastilaa?? Ei!
    • Dec 2008
    • 4431

Re: Millist tuba valida?

Aga tagasi saab ka SEBi (wire transferiga)?
    Fullstacks have more fun.

Comment

• camu
      Super Moderaator
      • Jan 2009
      • 3411

Everest pakub mingit rakebacki ka?
      Kaua 1k boonuse vabastamiseks aega on ja kaua seda nl50s (6max) vabastab?

Comment

• r3o
        FPP Pro
        • Apr 2009
        • 260

umkaudu pakun et 40k kätt nl50 6 maxis.
        Mul oli aega 2 kuud.

Comment

• Luusercs
          Räme Fish
          • Mar 2009
          • 13

mul selline probleem, et peale windows xp pro (sp3) uut installi ei hakka 24hpokker enam tööle ??? On kellelgi sama probleem olnud ja kuidas lahendasid ? Installib ilusti ära ühtki veateadet ei ütle aga käima ei lähe :'(

Comment

• whataf
            Räme Fish
            • Sep 2009
            • 12

mängin triobetis nl20, olen maksnud 25 päevaga 1000 daala rakei - kas see tähendab, et samamoodi nl20 grindides suudaksin lahti mängida everesti 500$ boonuse, kus vaja 750-1000$ reiki maksta 30 päeva jooksul?!

Comment

• antnx
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3102

Põhimõtteliselt küll.

Comment

• whataf
                Räme Fish
                • Sep 2009
                • 12

okei, aga mõtlesin siin, et väike vahe tuleks vist sellest, et mängin euro laudades ja reigi majandus on dollarites..

Comment

• melole
                  Julm Donk
                  • Aug 2009
                  • 40

Täiesti v****s kui rõvedad need shortstackerid FTP,
                  NL2/4 ei ole beatable.

Comment

• whataf
                    Räme Fish
                    • Sep 2009
                    • 12

probleem järgmine Everesti pokkeritoas, kus vaja sisestada boonus kood. ei võta vastu ning tuleb teadis: We're sorry; the new bonus was not added because: Your account is not eligible for this bonus.

EDIT: sain hakkama.

Comment

• nikitheone
                      Mr. Puujalg
                      • Aug 2009
                      • 6446

Algselt postitas melole
                      Täiesti v****s kui rõvedad need shortstackerid FTP,
                      NL2/4 ei ole beatable.
                      vali deep laudu.
                      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• melole
                        Julm Donk
                        • Aug 2009
                        • 40

Nonii ja busto ma olengi, üritasin valida võimalikult loose laudu, kus keskmine pott ja h/hr suur.
                        NL4 ei ole beatable, proovisin erinevaid lähenemisi, ala übertight ranka tabel ja natuke loosim,
                        vaadata rohkem floppi. Keegi mu raise ei callind, kõige parem asi mille sain olid coinflipid.
                        Oli ka üksikuid loose mängijaid, aga kohe kui lauas koht vaba oli, tuli juurde keegi übernit
                        oma vpip 5< ning lühikese ajaga moodustasid nad lauas enamuse.

Peaks vist turnade või antede peale üle minema, seal on mu stiil veidi sobivam.
                        Ausalt öeldes ei oodanud, et sellises limiidis beati võib saada.
                        Samas kas asi võib olla selles, et ma mängisin 4s aknas korraga,
                        mis toore grindimise jaoks ei pruugi piisav olla.
                        Alles on veel 200FTP, teab keegi öelda, mis päeval ma rakebacki tagasi saan või kanti see mulle kohe peale lauast lahkumist?
                        Kui ma oma FTPd ära kulutan siis rakeback ära ei kao? Mille peale seda 200 kulutada kõige parem oleks?

Ahja, teab keegi nimetada mõnda mõttetut tuba, kus pole mõtet mängida?
                        Tahaks omale HEMi tasuta teha läbi mingi saidi, aga see tähendab ka rakebacki kaotamist.

Comment

• rrrr
                          Grinder
                          • Nov 2008
                          • 904

Noh mina vaatan küll laudu kus flopi vaatamise % on suur ja hands/hr VÄIKE, mitte suur. Ranka tabel on hea küll aga mäletan väga hästi, et selle järgi lendasin ma ikka väga sügavale bustosse. Postflop mäng on see, mis loeb. Seal on mustmiljon asja. Peamine on olla agressiivne ilma endale oluliselt kahju tegemata kui sul kätt pole ja vastane alla ei anna. See on sihuke väike balansseerimise oskus, mis tihti kipub kergelt kaduma.

Ja tihti tundub nii, et minu AA ei saa actionit ja kui saab, siis on alati parem käsi vastas. See lihtsalt tundub või oled liiga vähe mänginud või paned marginaalsetele kätele liialt palju rõhku.

200FTP eest saab satikaid teha. See HEMi 55 taala võib alguses suur raha tunduda aga soovitan see lihtsalt ABC pokkeri mänguga kokku koguda ja siis osta.

Comment

• melole
                            Julm Donk
                            • Aug 2009
                            • 40

Algselt postitas rrrr
                            Noh mina vaatan küll laudu kus flopi vaatamise % on suur ja hands/hr VÄIKE, mitte suur. Ranka tabel on hea küll aga mäletan väga hästi, et selle järgi lendasin ma ikka väga sügavale bustosse. Postflop mäng on see, mis loeb. Seal on mustmiljon asja. Peamine on olla agressiivne ilma endale oluliselt kahju tegemata kui sul kätt pole ja vastane alla ei anna. See on sihuke väike balansseerimise oskus, mis tihti kipub kergelt kaduma.

Ja tihti tundub nii, et minu AA ei saa actionit ja kui saab, siis on alati parem käsi vastas. See lihtsalt tundub või oled liiga vähe mänginud või paned marginaalsetele kätele liialt palju rõhku.

200FTP eest saab satikaid teha. See HEMi 55 taala võib alguses suur raha tunduda aga soovitan see lihtsalt ABC pokkeri mänguga kokku koguda ja siis osta.
                            Ok, tänud nõuande eest :), miks hands/hr väike? Ma vist ostangi selle HEMi odavama versiooni ja mängin väiksema rolliga, ilma tundub juba väga pimesi. Praegu on üsna mugav, kui peale 50 kätt on VPIP, kellelgil 40+
                            siis üritan floppi vaadata ning hittides agrolt mängida.

Comment

• lenC
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 6440

Algselt postitas rrrr
                              ja hands/hr VÄIKE, mitte suur
                              lolwat? Et saaks kõikide masstableritega ühes lauas istuda?

Comment

• variatsioon
                                Pokkeritark
                                • Nov 2008
                                • 5849

Algselt postitas lenC
                                lolwat? Et saaks kõikide masstableritega ühes lauas istuda?
                                imo 1tablerid mängivad aeglasemini kui multitablerid.

Comment

Working...