Esimene sissemakse 09.2009 kui läks 10$ Starsi. Bustosse u nädalaga FL mängides :) Teine sissemakse 10$ läks nädalaga sama teed.
Kolmas tuli juba buddytransferiga 27$ ja sellest on hetkeks saanud NL2/NL5 mängudes ligi 90$ - seega natuke üle 2 kuu mänginud ja omadega vähemalt plussis.
Ehk siis august 2005. Partysse 50 USDi. Uurisin google'st reeglite kohta ja võtsin kohe NL25-NL50 lauad ette. Raha jätkus vist paariks nädalaks, s.h. paar cashouti 50-100 USDi. Kuivõrd hasartmängudesse suhtusin kerge ettevaatusega, siis juba esimese depo ajal mõtlesin enda jaoks selgeks, et kui ma sellega ei võida või ei saa väga selget pilti, kuidas kindlapeale võitma hakata, siis rohkem ei kanna sisse. Tegin endale erandi, et cashoutide ulatuses võin raha juurde kanda, aga paraku osutusid järgmised paar 50 USD depot ka ebapiisavaks, et NL50-NL100 ellu jääda :) Järgmised paar aastat ei mänginud üldse. Tõenäoliselt üks halvemaid ja kallemaid otsuseid, mida teinud olen. 2005-2007 ajastu pokkeris enam ei kordu kahjuks.
Ma arvan, et sealsamas viskas Kiivramehel endal ka kopa. Et tema peab umbes paarkümmend korda väiksema raha eest teise mehe edust kirjutama. Sama artiklit mainiti vist Ekspressi artiklis ka kunagi.
Ehk siis august 2005. Partysse 50 USDi. Uurisin google'st reeglite kohta ja võtsin kohe NL25-NL50 lauad ette. Raha jätkus vist paariks nädalaks, s.h. paar cashouti 50-100 USDi. Kuivõrd hasartmängudesse suhtusin kerge ettevaatusega, siis juba esimese depo ajal mõtlesin enda jaoks selgeks, et kui ma sellega ei võida või ei saa väga selget pilti, kuidas kindlapeale võitma hakata, siis rohkem ei kanna sisse. Tegin endale erandi, et cashoutide ulatuses võin raha juurde kanda, aga paraku osutusid järgmised paar 50 USD depot ka ebapiisavaks, et NL50-NL100 ellu jääda :) Järgmised paar aastat ei mänginud üldse. Tõenäoliselt üks halvemaid ja kallemaid otsuseid, mida teinud olen. 2005-2007 ajastu pokkeris enam ei kordu kahjuks.
Irw, vaadake pilti kuidas 2005 aastal teeniti 100K kuus - 1-tabledes 17" CRT monitoril :D
Selle teema võiks "Üldiselt pokkerist ja muust" ümber tõsta, sobib sinna rohkem ja siis ei peaks ainult selle teema pärast koguaeg "Netipokkeri" alafoorumit kontrollima :D
Selle teema võiks "Üldiselt pokkerist ja muust" ümber tõsta, sobib sinna rohkem ja siis ei peaks ainult selle teema pärast koguaeg "Netipokkeri" alafoorumit kontrollima :D
siin on mingid alafoorumid ja värgid? ma tean ainult "Show unread posts since last visit." nuppu
Esimene deposit oli FTP-sse 28.08. 2008. ja see oli 100$. Ei suutnud 100% boonust läbi mängida ja rolli all-time low oli mäletan 16$, kuid bustoks pole siiamaani läinud. Ja see 100$ tuli kõik T6poker ja LegatoPoker freerollidest (2007 lõpp, 2008 algus oli tõeline freeroll hunter ja õnnestus väga ilus roll ehitada 0-ist).
Comment