***Märtsi Graafikud/Aprilli Eesmärgid ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Aristotep
    Grinder
    • Oct 2008
    • 605

Re: ***Märtsi Graafikud/Aprilli Eesmärgid ***

Ühe sessi jooksul on lahti 12 lauda. Ütleme, et mingi 6-7 tundi. Ei ole kunagi kella vaadanud ausalt öeldes. :)

Comment

• amagan
      Jube Noob
      • Oct 2008
      • 135

Märtsis oli plaan mitte mängida
      Aprill:?

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Aristotep
        Ühe sessi jooksul on lahti 12 lauda. Ütleme, et mingi 6-7 tundi. Ei ole kunagi kella vaadanud ausalt öeldes. :)
        Tra sa oled ikka tõsine vend, sa oled nagu mina kunagi ja tõenäoliselt jõuad väga kaugele. Respekt män ja müts maha.

Muideks, selliste tundide juures elatud sellest? Ära nüüd tule rääkima, et peale seda sul veel 8 tundi tööd ka + pere ja lapsed ning käid veel ülikoolis ning 3 korda nädalas jalgpalli trennnis ka :)

Comment

• lebovend
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2420

Algselt postitas ranka
          Mitu tundi see on?
          Hmm, noh, arvutame, umbes 20 päevaga mängisin umbes 2000 SNGd ning
          tunnid kokku on pildil

Comment

• Aristotep
            Grinder
            • Oct 2008
            • 605

Algselt postitas ranka
            Tra sa oled ikka tõsine vend, sa oled nagu mina kunagi ja tõenäoliselt jõuad väga kaugele. Respekt män ja müts maha.

Muideks, selliste tundide juures elatud sellest? Ära nüüd tule rääkima, et peale seda sul veel 8 tundi tööd ka + pere ja lapsed ning käid veel ülikoolis ning 3 korda nädalas jalgpalli trennnis ka :)
            Tööl käin küll. Mitte küll 8-5ni, kuid normtunnid teeb ikka täis. Tööl pean veetma 24 tundi jutti. :)

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

Märtsi eesmärgid:
              * ei tohi lõpetada miinuses obv <-- Great success (Y) kokku siis $537 kasumit
              * saada kätte Pacific Hand Grabberi ja HEMi litsentsid <-- nii ja naa, hand grabberite litsentsid käes, HEMi litsentsi saamiseks VPPsid 260/400'st tehtud
              * LuckyAces ennast kasumisse mängida tagasi kui HEM on tööle saadud <-- success LuckyAce BR hetkel $378
              * mängida 15k käsi vähemalt <-- success kokku käsi mängitud 27k+
              krt.. ilgelt tahtsin muidu saada kokku 600 taala kasumit, vahepeal oligi rohkem, aga suutsin maha donkata.. eelviimasel päeval kiskus viltu tegin -40 taala.. siis kuu viimasel päev oli vaja saada kokku +64 taala selle eesmärgi ületamiseks.. vahepeal oli mingi 9 taala puudu.. siis crackiti kahel korral mu setid NL10s ära.. ja NL25 lendasin fullstackiga AQ vs AK vastu.. ehk siis see ettevõtmine jäi katki..

rahul ei ole nende break-even perioodidega.. alla EV joone jooksin harva.. ikka kui mingi miinuspäev tuli, siis enda süül... viimane päev näitas, et kui ma täiega keskendun, siis pole probleemi teha stabiilset plussi NL10/NL25 laudades.. ainult tõesti paar paha laksu tõmbasid päeva nulli.. aga muud ajad.. ikka nii et vaikselt ronin graafikuga üles.. ja siis kukun lätaki alla.. kui olen overpairiga hulluks läinud või mingi donki vastu bluffides enamuse stackist sisse lükanud...

graafik:

statid:

üleüldine graafik:

Aprilli eesmärgid:
              * ei tohi lõpetada miinuses obv
              * fold to 3bet stat saada mõistlikumaks
              * HEMi litsentsi jaoks LuckyAces VPP'd ära teha ja kaaluda sealt nahhui tõmbamist
              * mängida vähemalt 15k käsi
              * BR saada nii kaugele, et Samsungi 24'' kuvar kuu lõpus ära tellida.

ja üldiselt siis jätkan NL10-NL25 tasemetel.

Comment

• runnar
                Grinder
                • Oct 2008
                • 740

Algselt postitas runnar
                Märtsi kõige olulisem eesmärk on Austrias Pokernews Cupi main evendil korralikult mängida ja soovitavalt rahakohani jõuda. Muudel live turniiridel tuleb ka plusspoolele jääda ja turniirivõit või paar oleks tore. Onlines vaatan kuidas Unibetis minema hakkab ja siis vaatan kui tõsiselt bankrolli väljakutsega tegelen.
                Tehtud! PNC ME-l teine koht ja muud live turniirid väikses plussis. Unibetiga ei tegelenud peaaegu üldse ja FT-s tuli cashis ainult u7k kätt, mis käisid üles-alla nagu ameerika raudtee ja kokkuvõttes jäid pisut plussi.
                Aprillis võiks väheke viisakama käte arvu (noh 20-25k, et oleks konkreetne eesmärk) cashis läbi mängida, WSOP ME paketi hittida ja üle pika aja jooksma minna.

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

Märts oli järjekordne perkeles fail

Aprillis tagasi NL25 ning eesmärgiks oleks 80% ajast, kui ma passin arvuti taga, ajada ennast laudadesse, mitte istuda niisama internetis ja käia sama tiiru päevläbi.

PRODUKTIIVSUST KURAT VÕTAKS! Ning tõmbaks selle BR'i üxkord piisavalt kõrgeks, et võiks vabalt päevas 200$ auku ajada kuskil SNG'des või tournides või whatever, ühesõnaga, et halb jooks ei tekitaks mul hirmu ja mängiksin vabalt edasi.

Ja palun palun palun PokkeriJumal, ONE TIME tahaks joosta üle EV nahui! ONE TIME!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• taavi
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 684

Märtsi eesmärgiks oli koguda unibetis vip punkte ja jõuda NL20 - fail.
                    Aprilli eesmärgiks on unibetis 10000 vip punkt koguda ja jõuda NL20.
                    [

Comment

• CTXrix
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 689

Algselt postitas taavi
                      Aprilli eesmärgiks on unibetis 10000 vip punkt koguda ja jõuda NL20.
                      Kas Unibetis on võimalik (normaalsuse piires) 10 000 vip punkti koguda NL10 ja NL20 mängides?

Comment

• volde
                        Klubi Liige
                        • Feb 2009
                        • 185

Variatsoon hävitatud, Aprilli eesmärk mängida vähemalt 60k kätt
                        Graaf siis:

Comment

• taavi
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 684

Algselt postitas CTXrix
                          Kas Unibetis on võimalik (normaalsuse piires) 10 000 vip punkti koguda NL10 ja NL20 mängides?
                          ei usu, aga proovin ikka

Comment

• CTXrix
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 689

Märtsis eesmärke polnud, sest plaan oli pokker terveks kuuks maha jätta. Nagu arvata oli - läks vastupidi. Pole veel kõiki käsi ära konvertinud PT-sse ja kes teab, millal seda kolme erineva arvuti pealt kokku viitsin miksida...hinnanguliselt ca 30k kätt vast ikka tuli.

Mängisin NL50-NL200, pärast kõiki tiltamisi ja elufrustratsiooni jäi lõppkasumiks ca 2k$.

Aprilli eesmärk:
                            1) mängida võimalikult vähe, aga kvaliteetselt. NL100 6max;
                            2) lugeda Poker Mindset läbi (uuesti);
                            3) kirjutada valmis magistritöö;
                            4) hävitada pokkeritilt ja elutilt.

Comment

• QKulgur
                              Õpihimuline Mängur
                              • Dec 2008
                              • 484

Olen siin foorumis veel uus liige ja postitan ka siis esimest korda graafiku.
                              Graafik on siis 19 märtsist alates, kuu alguses mängisin ainult mingi 1000 käe ringis.

Märtsi eesmärgid:
                              Märtsiks eesmärke ei seadnud. Mängisin kuu lõpus nii nagu jõudsin lihtsalt. Enamus ajast toksisin 10nl, viimased päevad olen 20nl mängind ja täna pulli pärast mõned
                              käed ka nl50 aga sealt ma lasen jalga kuna bankrolli pole ja liiga scared money tunne.

Aprilli eesmärgid
                              Aprilli eesmärgid oleks siis mängida vähemalt 75k kätt ja kasvatada bankrolli, et limiitides edasi liikuda.
                              Rohkem ei julge midagi lubada :)

Comment

• virx747
                                Grinder
                                • Nov 2008
                                • 751

Märts plärtsi läbi.
                                Eesmärgiks oli:
                                - tervis korda saada Tehtud
                                - teha lõpuks mängu, mille olen ära teeninud Tehtud
                                - kuu lõpuks jõuda NL50-sse Tehtud

Lisaks teenisin kuu kokkuvõttes koos boonustega umbes $1100, mis on teatavasti vist harju keskmine palk.
                                NL50-s tabas alguses muidugi kerge downswing, mille targa ületamisega olen eriti rahul :)
                                Ma ei saa endale meelde tuletamata jätta, et aasta alguses oli mu BR $34 ja olin karmilt kaotav mängija NL10-s.
                                Peab ütlema, et kõik on tulnud mu jaoks väga raskelt, aga hetkel olen jällegi väga rahul tehtud tööga.

Tõsise aprillikuu eesmärgid:
                                - hoida tervist kõige sinna juurde kuuluvaga
                                - kinnistada oma mäng NL50-s, õppida tundma regulare
                                - pöörata suurt tähelepanu kvaliteedile ja läbi selle tõsta BB/100

Comment

Working...