Kõige fishisem pokkerituba

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ristijeesus
    Klubi Liige
    • Oct 2009
    • 2533

Re: Kõige fishisem pokkerituba

Wolferk, see mida sina mängid pole pokker, aga kusagil kindlasti on veel inimesi kes mängivad samasugust mängu. Otsi mõni üles, tehke oma foorum ja arutage seal omi asju.
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• 7om
      Julm Donk
      • Dec 2009
      • 32

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
      80 % vs 20 % sul on 80 % ja villainil on 20% ja te lähete all in pre flop. Sina võidad 4 korda tema 1 korra vastu. Võta nüüd 1000 korda sama asi (oletame, et see on AA, kuigi see equity veidi erineb aga lihtsuse mõttes ma ümardasin, näite jaoks), siis see teeb kuskil 1000x220=220 000 kätt (iga 220-s käsi peaks AA olema või +-1) selle jooksul sa peaksid võitma 800 jaotust ja kaotama 200!! jaotust. 200 jaotust on juba tõsine number ja seda on päris palju tegelikult. Muidugi see jooks võib sul juhtuda juhuslikkuse tõttu nii, et saad oma 20% kaotusi kätte näiteks väga lühikese aja jooksul 100K käsi nt. Võib ka juhtuda, et sul ei tule tüki aja jooksul väga tihedalt 20% kaotust taluda ja siis jooksed hästi. Variatsioon võib ka täiesti kõva matemaatika tausta ja variatsiooni mõistva inimese ajuga mindfucki teha, sest inimese aju on lihtsalt nii loodud, et selliseid suuri numbrite vahemikke nagu sajad tuhanded ja miljonid käed ja kõik mis selle jooksul toimub, on ajul väga keeruline mõista.
      Aga pmst hea ja halb jooks ja see kuidas juhuslikkuse alusel need võitude (streakid) ja kaotuste kogumid käivad on nagu pilved, kogumid, mis üksteisega kattuvad, osad on täiesti eraldi teineteisest, osad kattuvad täielikult, osad hulgad, kogumid on osaliselt kattunud. See on nagu universum oma planeetide, tähesüsteemide, galaktikate ja sealt edasi galaktika kogumitega, klastritega- sul võib olla tühja maad ehk kosmost mitu valgusaastat ja siis äkki on paar valgusaastat elamiskõlblikku tähesüsteemi, mille äärealadelt sa läbi seilad oma kosmoselaevaga ja naudid sealset head elu (head kaardijooksu). Ehk siis sul võib olla ju kuskil mingi tähesüsteem koos elamiskõlbliku elukeskkonnaga, kuid kui sa ei saa ise oma liikumise suunda valida (juhuslikkus kaardimängus), siis sa ei saagi tuimalt kogu aega parima kliimaga planeedil resideeruda ja ässadega omada kogu aeg, vaid pead kohanema vastavalt sellele, kuhu saatus sind läbi portaali saadab.

Comment

• timz0333
        Pokkeritark
        • Mar 2009
        • 6322

Kahju natukene,et jhon oma posti kustutas, aga samas arusaadav. Olukord on enam kui lootusetu wolfrek kui sa ise ei taha ennast harida
        siis pole midagi teha. Nagu ütles mu algklassi õeptaja. Ega tarkust saa kulbiga pähe panna.

Comment

• qbj0hn
          Auk on auk. FAKT!
          • Nov 2008
          • 7091

Mitte mõnituseks, aga ma arvan, et tegemist on vaimselt haige inimesega.
          Miks ennast jõuluannetuses vabatahtlikuks ei pakkunud, hakkab kahju kohe sinust. (for real)

Kahjuks antud postituste põhjal ei piisa vist andu SNE plekist ka, et neid uuringuid teha ja mõistus korda timmida.
          Last edited by qbj0hn; 15.01.13, 12:14.

Comment

• TaistoJ
            Grinder
            • Aug 2010
            • 787

Milleks kalduda "Kõige fishisem pokkerituba" teemast kõrvale?

IMO kõige fishisem tuba on http://www.miniclip.com/games/governor-of-poker/en/
            GL&HF

Comment

• ninasarvik
              Jube Noob
              • May 2011
              • 124

Mõned aastad tagais oli ühel raplamaa jaanitulel ka miski paks vant kes terve õhta leierdas kuidas ta iga päev võidab 4 ja 6 tonni jne rahalaudades. Jutt oli umbes sama loll nagu sellel siin.
              Kas tegu on sama inimesega?

Comment

• overbet
                Pokkerihai
                • Sep 2010
                • 1620

Pane oma triobeti screenname ka, tunduksid tore vastane olevat.

Comment

• peete82
                  Vana Tegija
                  • Jan 2010
                  • 1310

ma usun, et ranka trollib siin, et foorumit elustada.
                  Sihukest venda ei saa olemas olla.

Comment

• overbet
                    Pokkerihai
                    • Sep 2010
                    • 1620

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
                    Ma küll usun, et pole troll, laudades üksjagu braindead indiviide, eks nende mõttekäigud reaalselt sellised ongi. Muidu polekski pokkeris raha.

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas overbet Vaata postitust
                      Ma küll usun, et pole troll, laudades üksjagu braindead indiviide, eks nende mõttekäigud reaalselt sellised ongi. Muidu polekski pokkeris raha.
                      Umbes nii jah.

Comment

• C-3PO
                        Jube Noob
                        • Mar 2012
                        • 101

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
                        Ma mõtlesin sama.

Comment

Working...