Re: Millal lahkuda?
Kes tuleb pokkerilauda kaotama? Mitte keegi, kõik tulevad mängima, et oleks fun ja äkki võidab. Seega mina loen selle lause vääraks - praktikas õige, teoorias vale.
Mul endal sama probleem, kui on ikka VÄGA hea päev. 100NL mängides hakkas hirm tulema, kui võitsin päevas 10+ buy-ini, nüüd hakkab hirmuke tulema 5 buy-ini juuures (+$3k). Aga selliseid päevi on väga-väga vähe ning pika peale see hirmu piir ja tunnetus suureneb. Ja ei ole otsest hirmu, et ma enam ei julgeks mängida vaid lihtsalt ei tahaks kaotada oma head päeva ära. Siin tuleb aru anda, et ei oma tähtsust aeg, sest pokker on elupikkune sessioon.
Arvan, et võidu eesmärk on halb aga kaotuse puhul võiks panna limiidi peale. Kui olete kaotanud 3 buy-ini, siis mõelda, et äkki oleks parem lauast lahkuda? Endal kaotuste puhul enam mitte mingisugust hirmu ei teki, 5 buy-ini kaotada ei mõjuta mind enam, 10 buy-inile kaotus kindlasti paneks enda peale vihastama.
Seega mängides ärge pange omale limiitide võidu ja käte arvuga. Seostage mängimise limiite kaotuste ja mindsetiga, kui täna tunnete, et ei tee head mängu peale 100-ndat kätt, siis tehke paus ja proovige hiljem uuesti. Kui teinekord olete 4000 kätt mänginud, saanud täis oma võidunormi aga tunnete, et teete head mängu, siis mängige kindlat edasi.
Algselt postitas BuildUp
Algselt postitas BuildUp
Algselt postitas virx747
Seega mängides ärge pange omale limiitide võidu ja käte arvuga. Seostage mängimise limiite kaotuste ja mindsetiga, kui täna tunnete, et ei tee head mängu peale 100-ndat kätt, siis tehke paus ja proovige hiljem uuesti. Kui teinekord olete 4000 kätt mänginud, saanud täis oma võidunormi aga tunnete, et teete head mängu, siis mängige kindlat edasi.
Comment