Aeg kuu kokkuvõtteks. Swingid olid mehised - vahepeal sai ca 5k käega $5k tipust alla tuldud. Aga eks ta oli oma viga ka - keegi ei käse regidega HU laudades madistada. Ego ei lasknud quitida obv. :/ Polnud tegelikult plaanis nii palju volüümi lastagi, aga downer + kehvad ilmad sundisid mängima ikkagi. Kahele regile kaotasin HUs ~$3k, muidu oleks solid kuu olnud, kuigi ega praegu ka väga viga pole, arvestades seda, et ka 6maxis run midagi imelist ei olnud.
Re: *** Augusti graafikud - Septembri eesmärgid ***
Vist rekordvolume, millega olen ülirahul, kahjuks ei kujuta ette, et suudaks veel rohkem. Aga oleks hädasti vaja. Eks treenin mindsetti edasi.
Vahepeal oli räigelt üle EV, lõpuks jooksid jooned enamvähem kokku.
Seprtembri eesmärgid: ületada august.
Last edited by alaska; 02.09.12, 10:16.
Põhjus: Parandasin graafiku ära
Re: *** Augusti graafikud - Septembri eesmärgid ***
Augusti eesmärgid:
- kasum <-- FAIL!
- voluum <-- FAIL!
nagu ikka.. lihtsalt hjommikuti töö juures grindida ei suuda.. ikka vajun ära auku.. obv NL25 ei suuda ma foldi nuppu üles leida.. täiesti haigeid callimisi või shovesid suutsin teha.. ja siis leidsin ühe NL50 laua kus oli sinivaal mängimas.. aga kaart vedas alt ja sealt ka litaki poolteist BI miinust.. ja nii ta läks..
graafik BB'des ei ole hull.. ainult 1 BI miinust.. tegelt on pilt koledam...
Tööd tehes vahepeal viskasin Carbonis punktid mingite väikeste SNGdega rahaks ja siis vehkisin HUSNGsid teha, vahepeal oli BR 140 kandis, siis jälle tagasi nulli lähedal lõpuks jäi 40 kanti.. ST HUSNG'd mulle ei sobi, tavalised turbod on paremad.. reghidega väga palju ei tasu madistada.. teen neist ikka rohkem vigu..
Comment