Idee - Eesti/Baltikumi high-stakes televised cash.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: Idee - Eesti/Baltikumi high-stakes televised cash.

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
    Aga tõenäoliselt jääb kogu see asi enamjaolt hirmkalli ettevõtmise taha. Seda on kinnitanud mulle Klamber, Paju ja Maheaatom. See ei käi päris nii, et Klamber võtab oma Canoniga stuudiomöla lindile ning Mahe käib lauaall ringi kirjutades ülesse mängijate kaarte
    No kui sa hakkad siin ise midagi kokku klopsima siis küll, aga kui NAGUNII korraldatakse nagu FullTilt Baltic Challenge ja Unibeti saade, siis miks ei võiks turboturna formaadi asemel seda formaati kasutada? Kuidas suureneksid kulud see cash vs turboturnaformaat? Nagu ma aru saan, siis nende pokkeritubade eesmärk kes saateid teevad on võimalikult palju vaatajaid saada mitte selgitada turniiri võitja ja reklaami saab ju samamoodi, juhul kui see formaat tooks rohkem vaatajaid on ju samade kuludega võidetud vaatajaid juurde.

Comment

• Maheaatom
      Grinder
      • Oct 2008
      • 958

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
      No kui sa hakkad siin ise midagi kokku klopsima siis küll, aga kui NAGUNII korraldatakse nagu FullTilt Baltic Challenge ja Unibeti saade, siis miks ei võiks turboturna formaadi asemel seda formaati kasutada? Kuidas suureneksid kulud see cash vs turboturnaformaat? Nagu ma aru saan, siis nende pokkeritubade eesmärk kes saateid teevad on võimalikult palju vaatajaid saada mitte selgitada turniiri võitja ja reklaami saab ju samamoodi, juhul kui see formaat tooks rohkem vaatajaid on ju samade kuludega võidetud vaatajaid juurde.
      Vahe on selles, et turniirile võib pääseda igaüks (ka freeroller), kuid cashgame lauda sisenemine eeldaks üsnagi kobeda bankrolli olemasolu. Viimane lähenemine ei too aga uusi mängijaid ega reiki, keda saadakse peamiselt sel viisil, et võimaldatakse neil endil saatesse pääseda ning nii avataksegi selles lootuses suur hulk kontosid inimeste poolt, kellest hiljem võivad kujuneda püsimängijad.

Imo suudaks sellist asja raha poolest Eestis/Baltikumis teha tänasel päeval vast ainult PokerStars. Kuid ma ei oleks väga kindel, et nemad ise või nende kohalikud PR-mehed sooviksid näidata rikkureid omavahel cashi lahmimas, kuna see loob pokkerist pisut vildaka kuvandi ega too ka uusi kliente. Ja ma tunistan päris ausalt, et näiteks mind jätaks selline "action" ka täiesti külmaks. Kui Codecci ja Omadjoped paneks omavahel kasvõi €1/€2 blindidega HU, oleks see pokkerimängijate jaoks palju harivam ja põnevam, kuid vaevalt jälle huvitaks pokkerikaugeid inimesi.

Kõik eelpool esitatud väited põhinevad mõistagi sellel, et on olemas piisav hulk mängijad, kes ise sooviksid show's esineda, kuid minu arvates on esimeseks probleemiks just nende puudus.

P.S. Kui vaadata teisi tegijaid, siis Unibet katsus küll teha hea PR-projekti, kuid seda oli ette näha, et tegemist ei olnud majanduslikult hea investeeringuga. Eriti kahjulikuks projektiks muutis ettevõtmise aga hilisem suutmatus Eesti litsentsi välja ajada. Full Tildist on lihtsam aru saada, sest minu hinnagul on tegemist Baltikumi nr. 2 pokkeritoaga, kes ründamas väga aktiivselt Ida-Euroopa turgu.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
        Kulud suurenevad seepärast, et lauas olevad mängijad tahavad ka pidevalt palka saada. Turniiril on fikseeritud auhinnafond, mille nimel mängijad võistlevad. Mängijate poole pealt mind küll suva "dongid" ei huvita, kes turkal 10 flippi võidavad, pigem ikka paremate mängijate käekäik. Cashi lauas oleks see paremik esindatud.

EDIT: ja harrastajatele/algajatele (muidugi ka prodele) meeldiks ikka vaadata kui keegi võidab potiga $10k+, mitte saab turnal duubli.

To maheaatom: www.cardrunners.com või www.deucescracked.com. Saad seal mitmeid kümneid tunde $30-$40 eest vaadata sellist actionit. Harib ka + seletused juures. Omasid mehi ei ole aga ei muudaks pointi anyway.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Lisaks laua saaks "kokku klopsida" ju erinevate riikide prodest. Näiteks 3 eestist, 3 lätist, 3 leedust. Kogu üritust saaks turustada tervele baltikumile, mitte enam Eestile.

Comment

• siga
            FPP Pro
            • Dec 2010
            • 251

Pigem 2 + 2 + 2 ja anted. Nitiringi võid online mängida, kedagi ei huvita see nitaction.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Arvan, et live mängus ja kaamerate ees full-ring on väga kaugel nitringist ja tõenäoliselt kõige huvitavam mängu formaat. Nii või naa otsitakse välja ju huvitavamad käed.

Comment

• yolpa
                Pokkerihai
                • Jun 2009
                • 2669

baltikumi peale saab kindlasti rahva kokku, eriti leedust

Comment

Working...