TrioBet Open 2011

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • MeelisV
    Vana Tegija
    • Apr 2010
    • 1300

Re: TrioBet Open 2011

See lõunapausi lvl kestis ju 1h30min. Päris jõhker! Aga tegelikult korraldus tundub väga ok olevat. Kui kohale jõudsin mingi 10.45, siis arvasin, et pean hakkama passima, et regada saaks, aga pidin vaid ootama sabas nii 5 minutit ja juba sain valmis. Toiduportsion oli ka päris suur ning kõhu sai ilusti täis. Ning kõik üleüldiselt laabus korralikult.

Comment

• vilkar
      Klubi Liige
      • Jul 2009
      • 1290

Algselt postitas MeelisV Vaata postitust
      See lõunapausi lvl kestis ju 1h30min. Päris jõhker! Aga tegelikult korraldus tundub väga ok olevat. Kui kohale jõudsin mingi 10.45, siis arvasin, et pean hakkama passima, et regada saaks, aga pidin vaid ootama sabas nii 5 minutit ja juba sain valmis. Toiduportsion oli ka päris suur ning kõhu sai ilusti täis. Ning kõik üleüldiselt laabus korralikult.
      Toit oli pask ....asualt... see mis seal pildil oli mingi kana ja salat ... oli kaugel sellest mis tegelikult pakuti... oleks teadnud poleks ever never võtnud seda üle keedetud makarone lihapallidega... :D

Comment

• RudiTurbo
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 4167

Kõige suurem tilt oli see muusika, wtf. Tahaks vaikuses lauas istuda ja kuulata, mida teised räägivad, mitte nagu kuskil ööklubis diilerile karjuda RAISE THREE FIDDY!
        Olex mu luckbox mind teise päevani viinud, oleks kindlalt hiigelsuured kõrvaklapid pähe toppinud järgmiseks päevaks.

Comment

• Poke
          Grinder
          • Mar 2010
          • 995

Algselt postitas vilkar Vaata postitust
          Toit oli pask ....asualt... see mis seal pildil oli mingi kana ja salat ... oli kaugel sellest mis tegelikult pakuti... oleks teadnud poleks ever never võtnud seda üle keedetud makarone lihapallidega... :D
          x2:D
          haledad makaronid, mingi väike leheke rohelist ja viil tomatit ja mingid haledad lihapallikesed serveeritud papist taldrikule ja GG 5eur:D -EV täiesti.

enamus diilerid olid haledalt kobad, tüübid ei tee purjus peaga kodumängudel ka niipalju vigu, kui osad seal tegid pm iga käe tagant diiler eksis.

muidu oli chill, lauad olid imevaiksed tho, arvasin algul, et 1100 inimest, et karm läll ja kisa ja hõiskeid täis koguag, aga suht vaikne istumine.

endal turniiri teine jaotus oli TT VS KK flop T79 turn T river J . sain kohe mingi 12000peale, aga sealt edasi läks kõik ainult allamäge.
          ükski kaart ei tabanud, paar korda oli seal veel QQ ja 99, aga flop alati Axx jne, igat möödaläinud floppi mida c-bettisin sain 3beti otsa. lõpuks oli stacki suht vähe, üks short shoves A9-ga ma reshovesin QQ-ga sb pealt, aga minu kahjuks leidis BB KK ja olingi out. miski 7xx-s koht.
          ilm kiskus ka kohe vihmale kui langesin:D, siis polnudki muud, kui tagasi Viljandi.

Comment

• vilkar
            Klubi Liige
            • Jul 2009
            • 1290

Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitust
            Kõige suurem tilt oli see muusika, wtf. Tahaks vaikuses lauas istuda ja kuulata, mida teised räägivad, mitte nagu kuskil ööklubis diilerile karjuda RAISE THREE FIDDY!
            Olex mu luckbox mind teise päevani viinud, oleks kindlalt hiigelsuured kõrvaklapid pähe toppinud järgmiseks päevaks.
            nõustun , endalgi siimaani kõrvad undavad .... aga rumm parandab seda viga :D

Comment

• MeelisV
              Vana Tegija
              • Apr 2010
              • 1300

Söök oli sellessuhtes ok, et tühja kõhu täitis ilusti ning iga1 sai vastavalt oma maitsele asju lisada kui soovis. Endal oli ka nii, et kui välja kukkusin, siis autosse ja läbi vihmasaju Pärnu poole ajama :) Rummi ei saanud pruukida, sest muidu praegu kodus poleks. Plaan Tallinnas kluppi minna läks ka kahjuks nurja ja tegelikult suht väsinud ka..

Comment

• vilkar
                Klubi Liige
                • Jul 2009
                • 1290

Söök oli sellessuhtes ok, et tühja kõhu täitis ilusti ning iga1 sai vastavalt oma maitsele asju lisada kui soovis. Endal oli ka nii, et kui välja kukkusin, siis autosse ja läbi vihmasaju Pärnu poole ajama :) Rummi ei saanud pruukida, sest muidu praegu kodus poleks. Plaan Tallinnas kluppi minna läks ka kahjuks nurja ja tegelikult suht väsinud ka..
                no sai aga ikkagi sõjaväes sain ka paremat toitu..... ffs selle koha pealt sai kyll tynga

Comment

• kardpleier
                  Grinder
                  • Jul 2009
                  • 699

Algselt postitas vilkar Vaata postitust
                  villu, telli endale koju kananuggitsaid ja kokakoolat. Need mis pakuti täitsid kõhu ära ja see oligi idee. korrladus oli minu arvates väga hea ning kõik need kes esinesid olid väga head ja huvitavad kuulata/vaadata mängu kõrvale.

rudi: tee üritusel ja üritusel vahet. kui ei meeldi selline teema siis jää koju ja graindi nahk pepusse kinni. 40 eur osalus ja 1100 inimest lives juba peaks ütlema, et tuleb lõbus flippament mitte standard grind.Ja Hiigelklapid ning sealt teistele kuuldav oma muusika ei ole äge! ausalt

5+ korraldajatele imo, jah mõni diiler ei olnud eriti pädev oma vallas, kuid see on andestatav nii väikses keskonnas sellise turniiri korraldamiseks. gg

Comment

• MrD
                    Räme Fish
                    • Jun 2011
                    • 1

Näiteks kohe esimeses lauas diileril kogu aeg käed värisesid. Päris naljakas oli vaadata :D
                    Well, Meelis, mina olin see diiler lauas nr. 9 Võin sulle ja teistele insighti jagada - käed värisevad mul juba lapsest. Kellassepa karjääri olen maha kandnud

Teiseks närv on ikkagi alguses sees, tee mida tahad. See kui kõik sind kalanäoga põrnitsevad, ei tee elu lihtsamaks. Palju lõbusam on diilida jutukates laudades - mängijatel on pinged maas ja diileril ka kuidagi vabam olemine.

Enamus tunduvad mõtlevat, et no mis see diilimine siis ära ei ole, segad ainult kaarte ja mässad chippidega - iga purjus ahv saab hakkama. Ei tea, miks Andres siis meid 7 päeva koolitas? Seal punasel toolil istumine on omajagu keerulisem, kui esialgu arvata võiks. Teinekord võin ma teha ka tühise apsu, mida keegi isegi tähele ei pannud, kuid kuna iga minu liigutust laual jälgivad 10 silmapaari siis ikka natuke põen. Uskuge, mina ja kõik teised diilerid tahame enda tööd hästi teha ja tagada kiire ja sujuva mängu. Kui me juhtume ka eksima siis konstruktiivne kriitika ei jää tähelepanuta.

Loodan, et ma peale käte värina millegi muuga silma ei hakanud ja diilimisega (mida ma sinna tegema ju läksin) normaalselt toime tulin? Esimese tunni kohta lugesin ma ise kokku 30 jaotust (ja 0 misdeali).

Kajamehe kombel soovin veel sees olevatele ja SNGsid sihtivatele mängijatele homseks sooja pakki ja head pidutuju õhtuks hollikasse. Tegelikult on inimesed laudades olnud super. Aitäh!

Lõpetuseks lisaksin sellise issameie moodi rea: "Ja andke meile andeks meie misdealid nii nagu meie anname teile andeks teie foldimised."

P.S. Kes viimasest lausest aru ei saanud siis diileri jaoks on kõige ahastamapanevam üksinda HUd diilida, kus kaks tighti mängijat üksteise võidu foldivad. Mängija pool sekundit mõtlemist otsustamaks foldida tähendab diilerile 15-20 sekki kaartidega mässamist ja mõtlemist "Kas ma tõesti jagan nii halbu kaarte?"

Comment

• RudiTurbo
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 4167

Algselt postitas kardpleier Vaata postitust
                      villu, telli endale koju kananuggitsaid ja kokakoolat. Need mis pakuti täitsid kõhu ära ja see oligi idee. korrladus oli minu arvates väga hea ning kõik need kes esinesid olid väga head ja huvitavad kuulata/vaadata mängu kõrvale.

rudi: tee üritusel ja üritusel vahet. kui ei meeldi selline teema siis jää koju ja graindi nahk pepusse kinni. 40 eur osalus ja 1100 inimest lives juba peaks ütlema, et tuleb lõbus flippament mitte standard grind.Ja Hiigelklapid ning sealt teistele kuuldav oma muusika ei ole äge! ausalt

5+ korraldajatele imo, jah mõni diiler ei olnud eriti pädev oma vallas, kuid see on andestatav nii väikses keskonnas sellise turniiri korraldamiseks. gg
                      Sinu jaox ei ole suured klapid ägedad, minu jaox ei ole selline pealesurutud lambimuusika turniiri ajal äge, mis pärsib lauas inimeste vahelist suhtlust ja meeldivamat turniiri õhkkonda.
                      Ei ole vaja kohe pepugrinde soovitama hakata, lihtsalt minupoolne kriitika, mis võix edaspidi rohkem läbimõeldud olla, kasvõi siis raadiost muusikat lasta, kus vahelduv muusika ja enamustele inimestele peale läheb.

Kui veel väga norima hakata, siis olin mina ntx mindseti poolest ebaausas seisus turniiril võrreldes nende vähestega, kelle muusika zanrit seal lasti :D:D

Diilerite poolest oli mul algusepoole päris pro Eesti keelt mitte kõnelev naisdiiler, ülikiiresti kaardid lendasid kõigile ette ja mäng oli sujuv ja kiire :)
                      Last edited by RudiTurbo; 18.06.11, 00:46.

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Teadmata (salapärastel) asjaoludel pidi turniirilt lahkuma Kelly Limonova. - Ups, my bad :) Käsi oli umbes selline, et mul oli mingi 11k ja olin big blind. Kellyl oli nõks rohkem. Vist oli mingi lvl 75/150 või 100/200. Kuna olin alles sinna lauda tulnud, siis ei saanud alguses aru, et tegu oli Kelly Limonovaga. Ta oli CO või BTN, ei mäleta täpselt. Ta avas, mul KK ning 3bet, siis ta 4betis, ma hollywoodisin minuti ning shovesin. Ta pm snappis ja näitas AJ. Ta abi ei saanud ning lendas mingi 5bb peale. Järgmine käsi ta shoves vaikselt, aga ma seda ei pannud tähele ja üritasin BBd röövida J7ga. Kui aru sain, et Kelly oli shovenud, siis callisin
                        Kelly ikka eristub kõigist naismängijatest oma hüperagro stiili poolest. No fear at all igatahes mulle see meeldib..on karakterit, kui nn nitimasinatena istuvad blondiinid

turnast ka veidi

esimene laud osutus üllatavalt raskeks. Laud tundmatuid noori kutte täis, kes said aru mida nad teevad. isegi kõige tuntum mängija Laur võis lauast koige dongim olla.
                        ala case suht asjalik noor kutt paneb utg sdraddle 300 1 mp calli sibold bb callib
                        flop a52. Kutt betib sibold call. Turn 7vms sibold vist ch callib. river 5
                        kutt barreladab kolmanda bulleti ja nüüd olen mina ka juba kindel et tal 5 Sibold teeb minraise! a3o
                        kutt obv suure stakiga callib j5o vms
                        siis viidi mind naxeri ja ta naiste lauda:) seal läks kohe lõbusamat sest suutsin staki üles saada
                        teise päeva 50k stakiga...loodetavasti flipid peavad...
                        Last edited by privador; 18.06.11, 01:03.

Comment

• Romka
                          Pokkerihai
                          • Mar 2009
                          • 1544

Algselt postitas MrD Vaata postitust
                          Well, Meelis, mina olin see diiler lauas nr. 9 Võin sulle ja teistele insighti jagada - käed värisevad mul juba lapsest. Kellassepa karjääri olen maha kandnud

Teiseks närv on ikkagi alguses sees, tee mida tahad. See kui kõik sind kalanäoga põrnitsevad, ei tee elu lihtsamaks. Palju lõbusam on diilida jutukates laudades - mängijatel on pinged maas ja diileril ka kuidagi vabam olemine.

Enamus tunduvad mõtlevat, et no mis see diilimine siis ära ei ole, segad ainult kaarte ja mässad chippidega - iga purjus ahv saab hakkama. Ei tea, miks Andres siis meid 7 päeva koolitas? Seal punasel toolil istumine on omajagu keerulisem, kui esialgu arvata võiks. Teinekord võin ma teha ka tühise apsu, mida keegi isegi tähele ei pannud, kuid kuna iga minu liigutust laual jälgivad 10 silmapaari siis ikka natuke põen. Uskuge, mina ja kõik teised diilerid tahame enda tööd hästi teha ja tagada kiire ja sujuva mängu. Kui me juhtume ka eksima siis konstruktiivne kriitika ei jää tähelepanuta.

Loodan, et ma peale käte värina millegi muuga silma ei hakanud ja diilimisega (mida ma sinna tegema ju läksin) normaalselt toime tulin? Esimese tunni kohta lugesin ma ise kokku 30 jaotust (ja 0 misdeali).

Kajamehe kombel soovin veel sees olevatele ja SNGsid sihtivatele mängijatele homseks sooja pakki ja head pidutuju õhtuks hollikasse. Tegelikult on inimesed laudades olnud super. Aitäh!

Lõpetuseks lisaksin sellise issameie moodi rea: "Ja andke meile andeks meie misdealid nii nagu meie anname teile andeks teie foldimised."

P.S. Kes viimasest lausest aru ei saanud siis diileri jaoks on kõige ahastamapanevam üksinda HUd diilida, kus kaks tighti mängijat üksteise võidu foldivad. Mängija pool sekundit mõtlemist otsustamaks foldida tähendab diilerile 15-20 sekki kaartidega mässamist ja mõtlemist "Kas ma tõesti jagan nii halbu kaarte?"
                          Meil sai näiteks alati lauas algajatele diileritele öeldud, et pole vaja närvitseda ja me ei mõista hukka eksimise eest. Iga vähegi mõistlikum inimene saab aru, et sellisele üritusele ei ole kohe piisav kogus proffesionaale võtta ja iga inimene peab kuskilt alustama ju .

Aga no eks neid virisejaid kes millegiga rahul pole on alati igalpool, ei tasu välja teha imo.

Comment

• jrgn hell
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 3328

Need kolm tundi, mis ma suutsin vastu pidada, oli meil esimene diiler üks koolituse läbinud uutest imo. Ja see oli väga tore naine. Naeratus oli kogu aeg kõrvuni ja elas muusikale kaasa ja siis proovis kogu aeg tõsist nägu teha, sest ei tahtnud ebaviisakas olla, kui mingi sick käsi tuleb ja keegi chippe kaotab. Max 30 sekki pidas vastu, siis jälle suu kõrvuni. Rääksi lauaga aktiivselt juttu ja välgutas oma pikki ripsmeid. Vahetuses tuli üks olympsi diiler, kes oli juba täiesti standard tõsine diiler.

Comment

• MeelisV
                              Vana Tegija
                              • Apr 2010
                              • 1300

Algselt postitas MrD Vaata postitust
                              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                              No kui loomulikult käed värisevad, siis pole tõesti midagi teha :) Muidu sinu diilimise vastu küll mul mingeid pretensioone ei ole. Igati head tööd tegid! Tean, et diileri töö on raske ning kogemustnõudev, aga mängijana millegipärast ootan ikka, et vigu ei tehtaks. Võibolla on see tingitud sellest, et online pokker vigu ei tee ja siis ootan inimestelt samaväärset diilimist, mis ei saa küll reaalne olla, sest me kõik eksime.
                              Eks need algajate diilerite eksimused turniiril olid arusaadavad ja seda neile pahaks ei pane, sest sellise nädalase treeninguga ei olegi võimalik asja nii käppa saada. Vaja ikka rohkem vilumust selle jaoks. Ja edu uutele diileritele edaspidiseks ja ärge heituge kui vigu tegite.

Algselt postitas privador Vaata postitust
                              Kelly ikka eristub kõigist naismängijatest oma hüperagro stiili poolest. No fear at all igatahes mulle see meeldib..on karakterit, kui nn nitimasinatena istuvad blondiinid
                              Nägin jah Kellyt Pärnu turniiril ja kuulsin ta intervjuud Flop FMist ning teadsin, et ta väga agro mängija. Aga tol hetkel olin seal lauas istunud vast 10 minutit ning ei olnud ta isikut veel tuvastanud :)

Comment

• hotcocacola
                                HTCCACLA
                                • Oct 2008
                                • 14473

@ Pokernewsi liveülekandest:

Priva sai vist unistuste laua :D

Comment

Working...