*** ? LIVEFESTIVALID - JA TURNIIRID: Livefestivalid, turniirid, üritused jms. siia ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: *** ? POKKERIFESTIVALID: Üldisemad pokkerifestivalid (netis ja lives) teemad siia ***

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    No see live on nagu veidi teistsugune mäng, nagu uus formaat oleks. Ise lauas oled vs mis streamis näed on öö ja päev :D Kuigi kaardid ju samad nagu netis..
    Mul oli sama tunne ,kui esimest korda toodzerit mängisin. Nagu oleks paralleeluniversumisse sattunud. Ma prognoosin hävida 2-3x enne kui adjustin sellele mis toimub
    Eks täna olen teiselpool lauda ,proovin mõttega kaasas olla -kuidaa adjustiks jne
    Last edited by Söönlusikast; 29.03.25, 12:51.

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Re: *** ? POKKERIFESTIVALID: Üldisemad pokkerifestivalid (netis ja lives) teemad siia ***

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      Mul oli sama tunne ,kui esimest korda toodzerit mängisin. Nagu oleks paralleeluniversumisse sattunud. Ma prognoosin hävida 2-3x enne kui adjustin sellele mis toimub
      Eks täna olen teiselpool lauda ,proovin mõttega kaasas olla -kuidaa adjustiks jne
      Mulle meeldib regularidega rohkem mängida 500sel kui winTVl fishidega, lihtsalt ühega on põnev ja teisega ootad paremaid käsi

Comment

• Kakahirmutis
        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

Algselt postitas donkament Vaata postitust
        Seda muidugi mitte, see on lihtsalt meelelahutus. Heal juhul saad EV eest tasuta juua ja taksoga sõita.
        Mängid täna ka v?

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

donkidega kindlasti suurem plusev, aga igav. Nad maksavad kõik välja, aga kui oled carddead on lihtsalt igav. ja foldid Regude vastu veidi huvitavam, et saab ka surve alla panna kaardita

Comment

• donkament
            Pokkerihai
            • Apr 2009
            • 1945

Jep mul oli täna ka võimalik. Late reg sai läbi just. Väike overlay tuli isegi.edit: ei saanud ka veel, paus tehti pikemaks. Nii et vbolla ei tule overlayd.
            Last edited by donkament; 29.03.25, 17:12.

Comment

• privador
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3951

no siis on si ju käima läinud. Eks neils ee hirm ju koguaeg oli, et äkki maksvad 500euri turnle peale. Samas pole probleemi Bombys 200k juurde maksta...Chester500 pandi ju augud kinni.Sommidele tehti hotellid välja Tegelt ma tahaks, et nad hindaks ka eesti regulari, kes paneb a)lauad käima b)tapab overlay ära.Ehk kriitilise massi tekitajaks
              Last edited by privador; 29.03.25, 18:12.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
                no siis on si ju käima läinud. Eks neils ee hirm ju koguaeg oli, et äkki maksvad 500euri turnle peale. Samas pole probleemi Bombys 200k juurde maksta...Chester500 pandi ju augud kinni.Sommidele tehti hotellid välja Tegelt ma tahaks, et nad hindaks ka eesti regulari, kes paneb a)lauad käima b)tapab overlay ära.Ehk kriitilise massi tekitajaks
                Ma ennustasin aasta tagasi,vb varem,et üks päev näeme uudist-et kapo ametnikud puistavad yolo gruppi kontoreid jms

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Diamond Poker Series toob Tallinnasse PLO tippmängijad ja 4,5M garantii

PLO Grand Slam Tallinn toimub 4.–13. aprillini Chesterfieldi pokkeriklubis - vaata kogu turniiride ajakava.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Oleks teadnud,et siin väikses pommiaugus nimega tartu siuke highroller tuleb,poleks downswingi läinudki.

Arvestades ,et promo pigem olematu peaks ruttu kasvõi "majamängijad" kirja saama. Muidu tuleb 12 mängijaga sng

Suht pussu vibes gtd mitte lisada kasvõi 5k vms
                    Last edited by Söönlusikast; 16.04.25, 07:28.

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Need specialid seal ju alati hästi rahvast meelitanud.

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                        Need specialid seal ju alati hästi rahvast meelitanud.
                        No equador ajab terve viljandi kohale,kui palk üle tulnud. Specialid jh on ajalooliselt toiminud,kuigi see juba krõbedam

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Kui mõni lurker siin käib,siis iga kolmap freebuy satelliit ka unl. reentry/dbl add on 10 rutsi.

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

Viimasel ajal tundub, et on tagasi tulnud selline haige add--on formaat. Antud juhul veel Buy in 200, rebuy 100. Mul tundub, et see on korraldajate "nutikas" plaan teha auhinnafond kunstlikult suureks-rohkem gamblimist jne
                            Kus on kadunud lihtne ja loogiline reentry formaat, mis on mullle hakanud meelidma.

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
                              Viimasel ajal tundub, et on tagasi tulnud selline haige add--on formaat. Antud juhul veel Buy in 200, rebuy 100. Mul tundub, et see on korraldajate "nutikas" plaan teha auhinnafond kunstlikult suureks-rohkem gamblimist jne
                              Kus on kadunud lihtne ja loogiline reentry formaat, mis on mullle hakanud meelidma.
                              Kuhu on kadunud klassikaline freezout.

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

Korraldajale ma pakuks veel ideid. Teed 5 rebuyd v reentry saad 1 tasuta!

Comment

Working...