*** ? LIVEFESTIVALID - JA TURNIIRID: Livefestivalid, turniirid, üritused jms. siia ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: *** ? POKKERIFESTIVALID: Üldisemad pokkerifestivalid (netis ja lives) teemad siia ***

Kas opemi rahvaturniir 2024 vs 2023 olid ka sellised käärid ? . Ikka see jaanuari üllatus oligi vist päriselt üllatus. Kellegil ei isuta ainuüksi puhkust välja võtta vs märts/aprill -mis juba täitsa tore. Elatakse taararahadest ja lakutakse haavu chesteri 2x5€ticketi freerollidel. Ainukesed keda ei huvita aasta läbi kuna emv toimuks ongi profid/elukutselised ja vb veel mingi grupp keda ei oska nimetada-aga kui suur % neid eestis on(rääkimata ,et mõned ei viitsigi laivis käia)

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: *** ? POKKERIFESTIVALID: Üldisemad pokkerifestivalid (netis ja lives) teemad siia ***

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      Kas opemi rahvaturniir 2024 vs 2023 olid ka sellised käärid ? . Ikka see jaanuari üllatus oligi vist päriselt üllatus. Kellegil ei isuta ainuüksi puhkust välja võtta vs märts/aprill -mis juba täitsa tore. Elatakse taararahadest ja lakutakse haavu chesteri 2x5€ticketi freerollidel. Ainukesed keda ei huvita aasta läbi kuna emv toimuks ongi profid/elukutselised ja vb veel mingi grupp keda ei oska nimetada-aga kui suur % neid eestis on(rääkimata ,et mõned ei viitsigi laivis käia)
      2023. aasta ja 2024. aasta online-pokkeri Eesti meistrivõistluste (OPEM) rahvaturniire ei saa võrrelda.

OPEM 2023 rahvaturniir mängiti traditsioonilise 1-päevase turniiriformaadis. OPEM 2024 rahvaturniir aga viie avapäevaga Mystery Bounty formaadis. Mis muideks oli ka suurepärane edulugu.

2023. aastal oli osalustasu 33 eurot ja osales 211 mängijat. 2024. aastal oli osalustasu 22 eurot ja osales 720 mängijat (osalusi, sest osaleda sai korduvalt).

---

Karmi tõena pean ütlema muidugi seda, et 2024. aasta OPEM-il oli kommunikatsioon ja kordineerimine enam kui sitt, tegelikult ka juba 2023 kuid 2024 eriti hull ja lõpus suht andsin alla.

Sama on ka praegu EMV-l: pressikaid mitte ühtegi ei saadeta, ometi nad neid kirjutavad, kuid samas nende peale loota ei saa või õigemini puudub kommunikatsioon.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Täna kell 20 toimub Coolbetis ka EMV põhiturniiri sitakas, millele 5 x €500 piletit garanteeritud. Sitaka osalustasu €22 ja mängitakse rebuy / addon formaadis. Hiline regamine on avatud 1h 30 minutit. Võib tulla mahe overlay ja hilise regamise sitakastrateegia võib sel juhul isegi päris hea olla.

E: Lisaks Optibetis kell 20 algab Win TV kolmevõistlus ja 20.30 Win TV live sitakas, kuhu 10 x €100 GTD.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Rahvaturniiril hetkel 58 osalust, sitakal 50.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Rahvaturniiri online etapile tuli 81 osalejat (74 unikaalset) ja kui õigesti aru saan, siis 9 pääseb edasi.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              Rahvaturniiri online etapile tuli 81 osalejat (74 unikaalset) ja kui õigesti aru saan, siis 9 pääseb edasi.
              8 pole või,kuidas ma aru sain?
              Kui oleks 85 saaks 9?

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                8 pole või,kuidas ma aru sain?
                Kui oleks 85 saaks 9?
                See Coolbeti lobby.

21 mängijat alles ja tekst on: "This tournament wil end when 12 players drop out or after level 30".

E: Ja vist ümardavad ülespoole.

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

See Coolbeti lobby.

21 mängijat alles ja tekst on: "This tournament wil end when 12 players drop out or after level 30".

E: Ja vist ümardavad ülespoole.
                  Ma küsisin just üle ka,ma ei eksi. Kui sa mingit reentryt ei jäta 2 silma vahele ,siis peab olema 8
                  Ma ei viitsi coolbeti avada ,see pole minu töö(loe kui ,etpf-i hingekirjas ma pole)
                  Õigemini veel hullem ,kui ma eksin ja laiv oleks mängitud nende teadmistega (ala 21 oleks tartus tulnud ja 2 oleks edasi saanud.... 3s okeks olnud mv ja ermo kose võtnud palgale)

Edit: teglt see suht sürr kala,kuna see natuke satika hõnguline, +1 või -1 kõikumine mängib meeletut rolli ...
                  Last edited by Söönlusikast; 19.01.25, 20:42.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

10 mängijat hetkel alles ja lobby järgi saan aru, et kui 1 kukub, on turniir läbi. 81 entries - 74 mängijat, 7 re-entries.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Jokker.ee lehel:

NB! Edasisaajad ümmardatakse ülespoole ja re-entry´d lähevad ka arvesse.

Ehk näitena kui unikaalseid mängijaid 40, millele lisaks 14 re-entryt (kokku 54 sisseostu), siis saab 5 mängijat edasi. Kui aga 40 mängijat ja 15 re-entry´t (kokku 55 sisseostu), siis pääseb finaali 6 mängijat.

EDIT: Ee selle loogika järgi peaks ikka ju 8 edasi saama, mitte 9.

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Jep,kala. 1 mängija saab liiga palju. Või väga mugavalt saab prg laveerida,kuna siiani olnud 0,5+ mida ümardada matemaatilises keeles .Aga tartus oli reklaamitud läbi terve turka,et kuni 24 k.a on 2 edasipääsejat(seal sees reentryd)

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Loe mu viimast kommi. Ka jokker.ee lehel näide kinnitab, et edasi peaks saama 8, mitte üheksa. Neil isegi ekstra näide toodud.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Paari minuti pikkune kokkuvõte toimuvast EMVst.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Loe mu viimast kommi. Ka jokker.ee lehel näide kinnitab, et edasi peaks saama 8, mitte üheksa. Neil isegi ekstra näide toodud.
                                Õnneks etpf-i juhatuses ka juurasõber,et see ei oma tähtsust,küll leiab lahenduse. Ja ka mängijaid suures plaanis ei huvita arvatavasti,mul lihtsalt tõmbab silma tõmblema .... meenutades vana regular aaret(ei mäleta perekonnanime ja vb teda pole enam meie seas) ütles ta mulle kuldsed sõnad,mis siiani mul kuklas: tähtis pole kiirus,vaid korrektsus. Ma proovin igapäev leida võimalusi elada selle mantra järgi(see pole iroonia muideks)

Comment

Working...