*** ? LIVEFESTIVALID - JA TURNIIRID: Livefestivalid, turniirid, üritused jms. siia ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** ? POKKERIFESTIVALID: Üldisemad pokkerifestivalid (netis ja lives) teemad siia ***

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Re: *** ? POKKERIFESTIVALID: Üldisemad pokkerifestivalid (netis ja lives) teemad siia ***

Rahvaturniiridel edasipääsenute nimekiri: https://www.pokkeriprod.com/emv-2025...nute-nimekiri/
      ---
      Kuna ametlik info (taaskord) puudub, siis info eest ei vastuta, sest olen seda nimekirja oma vabast tahtest pidanud.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Ma ei saa midagi halba öelda ka etpf-i suunas,kuna mulle väga hingel ntx päästjate palk-riigi seisukoht missioonitunne(seda ei reklaamita välja muidugi nii). Sama on ka etpf-missioonitunne,lihtsalt rahaliselt diil sitem. Peapesu saab aga rohkem. Kas ma toetaks meeletut palgafondi tekitamist etpf-is.. arvatavasti mitte,kuna see õhkõrn jää,et lõpuks tekiks ka etpf-is ekvivalentne "ametnikele". Kindlasti toetan mõtet,et vähemalt üks inimene saaks täispalka TL alustel olenemata juhatuse koosseisust,kes lihtsalt teeks kõik töö ära. Lisagu üritusi,pangu etpf striimerid tööle jne.... eesmärk ju pokkeri edendamine:käigu ajaga kaasas. Ja ma üldse pole liige ja võiks vait olla... või ma pole liige,sest ma näen,et asju ei aeta väga hästi (ma hui oskaks paremini muide-pole mul ei ettevõtja,juristi,müügimehe jms kogemust,ainult talupoja mõistus)

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          Rahvaturniiridel edasipääsenute nimekiri: https://www.pokkeriprod.com/emv-2025...nute-nimekiri/
          ---
          Kuna ametlik info (taaskord) puudub, siis info eest ei vastuta, sest olen seda nimekirja oma vabast tahtest pidanud.
          Selle coolbeti 9 edasipääsnuga oleks kindlasti pokkerielu24.ee huugamas,õnneks sellist ajakirja pole

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
            Ma ei saa midagi halba öelda ka etpf-i suunas,kuna mulle väga hingel ntx päästjate palk-riigi seisukoht missioonitunne(seda ei reklaamita välja muidugi nii). Sama on ka etpf-missioonitunne,lihtsalt rahaliselt diil sitem. Peapesu saab aga rohkem. Kas ma toetaks meeletut palgafondi tekitamist etpf-is.. arvatavasti mitte,kuna see õhkõrn jää,et lõpuks tekiks ka etpf-is ekvivalentne "ametnikele". Kindlasti toetan mõtet,et vähemalt üks inimene saaks täispalka TL alustel olenemata juhatuse koosseisust,kes lihtsalt teeks kõik töö ära. Lisagu üritusi,pangu etpf striimerid tööle jne.... eesmärk ju pokkeri edendamine:käigu ajaga kaasas. Ja ma üldse pole liige ja võiks vait olla... või ma pole liige,sest ma näen,et asju ei aeta väga hästi (ma hui oskaks paremini muide-pole mul ei ettevõtja,juristi,müügimehe jms kogemust,ainult talupoja mõistus)
            ETPF on alates 2010. aastast ehk 15 aastat.

See on minu arvates piisavalt pikk aeg, et saaks küsida küsimuse, mis oleks teisiti, paremini või halvemini ilma ETPF-ita või ETPF-iga?

Kas oskab keegi mõne näite tuua? Siis saaks rääkida ka palgast või missioonitundest.

Ma muideks võiksin koheselt öelda, mis on halvemini, kuid paraku ei oska midagi öelda, mis on parem või mis muutusi on ETPF toonud (paremuse) poole pokkeris.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

ETPF on alates 2010. aastast ehk 15 aastat.

See on minu arvates piisavalt pikk aeg, et saaks küsida küsimuse, mis oleks teisiti, paremini või halvemini ilma ETPF-ita või ETPF-iga?

Kas oskab keegi mõne näite tuua? Siis saaks rääkida ka palgast või missioonitundest.

Ma muideks võiksin koheselt öelda, mis on halvemini.
              Midagi. Pole piisavalt kanda kinnitatud. Võimalusel viiks eraettevõtluse alla. Alguses oleks mängijatele ja tubadele hea ja lõpuks nagu amaya starsis-tehtaks nätaki,kui piisav positsioon saavutatud.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Või siis veel lihtsam küsimus. Kui ETPF otsustab asjad kokku pakkida, siis kas päriselt midagi muutuks ja kas pokker kui selline kaotaks palju, vähe või üldse ja kui kaotaks, siis mida?

Need küsimused ma arvan vastavadki sellele, kas praegusel kujul organisatsioonil on tegelikult ka mõtet või ta eksisteerib lihtsalt eksisteerimise pärast, et lihtsalt on nii vaja.

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Või siis veel lihtsam küsimus. Kui ETPF otsustab asjad kokku pakkida, siis kas päriselt midagi muutuks ja kas pokker kui selline kaotaks palju, vähe või üldse ja kui kaotaks, siis mida?

Need küsimused ma arvan vastavadki sellele, kas praegusel kujul organisatsioonil on tegelikult ka mõtet või ta eksisteerib lihtsalt eksisteerimise pärast, et lihtsalt on nii vaja.
                  Isegi pokernews oli ägedam kui etpf. Pljaa kus nende lisaväärtuse pealt sai õlut juua kunagi. Vastuseks:sellisel kujul nagu praegu pole ta absoluudselt vajalik.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Lisaks veel niipalju, et kui EMV-l ei oleks ETPF-i liikmelisuse nõue, siis palju oleks ETPF-il päriselt liikmeid? Sisuliselt null. Ainuüksi see näitab, kas organisatsioonil on mõttekus või tegelikult elatakse varjusurmas.

Selle liikmelisuse nõudega lihtsalt näidatakse nagu oleks mingid inimesed hingekirjas. Tegelikult on sund, sisuliselt fiktiivsus. Hea number ette näidata, kuid sisu pole.

Klubiline tegevus kui selline on olematu. See toimiks ja toimuks nii ETPF-ita ja ETPF-iga, sest klubid pole koos ETPF-i pärast. Sama EMV-ga - toimus ilma, ja toimuks ka ilma.

Pokkeritubadest on jäänud ainult tuumik, kes nii või naa omab muid huvisid või on mingil määral seotud.

EMV-d enam esinduskasiinos ei toimi, mis on avatud ööpäevaringselt ja 24/7, mitte K kuni L. Miks ei toimu? Põhjuseid ei viitsi lahatagi - kõik teame, et miks ei toimu. Ei imesta, kui eelmise aasta juhatusest osade taandumine samal põhjusel oli. Lihtsalt minu lamp huup-pakkumine - tõde mitte otsida.

Ah üldiselt ei viitsi. Iga-aastane jutt. Paraku nii käitudes, õnneks või kahjuks, oma silmust ise pingutavad. Kõike ikka pokkerimängijate huvides. Mää.

E: Aa ja tegelt mul on sügavalt pohhui. Täiesti pohhui. Hoian eemale. Teen oma uudised ära, kuid üldjoontes mina söön popkorni ja vaatan ning irvitan, kuidas üks pügatav pool teeb mää, ja teine pool vaatab ühte kotti. Seda kotti, kust võetakse neid asju välja - neid võlupabereid.. Noh, mida Räpinas sai ka võetud.

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Mää vihakõne, samas ma lugesin ntx tartu vanglas korvpalliväljak,suhkrupakke saad ka rinnalt suruda.
                      Raamatuid saad lugeda. Pokkeris ka vast edge kui suitsu vaja,uusim meta vabaduses jõuab kiiremini sinuni??mää siiski perspektiivne/subjektiivne mõiste(nii kui üks osapool ei nõustu teisega on mää/sõjad/canceldamised-kusjuures ei oma tähtsust su politiiline vaade,vastaspool vaja suruda maha.Ma pean end natuke paremale kaldu,aga kardan eesti versioon paremale on väga ekstreemne. Ja ei oska "" anda,keegi ütles,et probleem pole vasak,või parem vaid mõlema äärmus

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Edit eraldi : ma söön lusikast

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                          Mää vihakõne, samas ma lugesin ntx tartu vanglas korvpalliväljak,suhkrupakke saad ka rinnalt suruda.
                          Raamatuid saad lugeda. Pokkeris ka vast edge kui suitsu vaja,uusim meta vabaduses jõuab kiiremini sinuni??mää siiski perspektiivne/subjektiivne mõiste(nii kui üks osapool ei nõustu teisega on mää/sõjad/canceldamised-kusjuures ei oma tähtsust su politiiline vaade,vastaspool vaja suruda maha.Ma pean end natuke paremale kaldu,aga kardan eesti versioon paremale on väga ekstreemne. Ja ei oska "" anda,keegi ütles,et probleem pole vasak,või parem vaid mõlema äärmus
                          Noh, ma ei oska nagu muud mõistet kasutada. Võib-olla liiga üldistavalt, kuid proovin selgitada.

Kõige enne teatud turgudele on väga tugev nõudlus olemas. Toimugu või Tartu vanglas - leidub ikka keegi, kes tuleks ka vangla ukse taha nõudma. Saan sellest kõigest aru ja ma ei heida seda ette.

Küll, aga ma heidan ette, kui leidub inimesi, kes seda kõike õigustavad ja sellega mõjutavad ka teisi inimesi, kes omakorda kaudselt hakkavad ka teisi mõjutama, mis omakorda juba suuremaid masse.

(Muuseas - minu postil peaks olema vastupidine mõju - mõjutama mõtlema teises suunas)

Sellega luuaksegi üldine foon või maalitakse olukorras hoopis teistsugune pilt. Kui sellesse ei süveneta, siis võibki tunduda, et see ka nii on.

Seetõttu ma arvangi, et mu öeldu on päris õige, et kõike ei saa ega tohi puhta kullana võtta ja kui võetakse, siis paraku saadaksegi pügada ja nii, et isegi aru ei saa.

Teisisõnu lihtsalt tehakse kaasa mää, kuna kogu kari tegi määs ees. Tuleks olla natukenegi kriitilisem ja mõelda, et miks on nii.

See on umbes, et kui kuskil meeleavaldusel küsitakse suvalise käest, et miks sa siin oled või mille vastu protestid, siis võib juhtuda, et osaleja ei oskagi täpselt öelda, et miks ta meeleavaldusel on või mille vastu protesteerib.

Mää on negatiive varjendiga, aga mõte on selles, et väga kergelt, lihtsalt ja isegi mõeldamatult minnakse kaasa.

Kuid, kui küsida, et kas oskad ka põhjendada, siis ma ei ole saanud paraku ühtegi konkreetset ega kindlat vastust - olen saanud täpselt selle reaktsiooni, mis ma näitena tõin - ei osata vastata.

EDIT: Ja me kõik teame, millest ma siin räägin. Ütleme nii, et päris mõnusalt ära tinistatud ja seda teemat oleme ka enne siin puudutanud. Ja praegu on see teema ka aktuaalne.

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Ma teen ainult kodus mää. Naine ütleb ja mina teen mää. Muus osas kujuneb mu arvamus mulle kättesaadava info põhjal. Teadsin ntx vaxi tehes esimene kord,et peavoolumeedia soovitab(või pooleldi oli sund). Samuti väljaspool peavoolumeediat teadsin,et covidi vaxid ei läbinud tavapärast teekonda (ala 10+aastat) ja tegemist uue tehnoloogiaga. Lõpuks ütlesin po**ui pärast mõne kuulist vaagimist,kui kõigile oli kättesaadav,et keegi peab see katsejänes nagunii olema ja sellest võidavad meie lapsed ja lapselapsed jne. Täpselt nagu enne meid hunnik katsejäneseid olnud tänu millele keskmine /elukvaliteet/ravivõtted jms viinud keskmise eluea absurdi tasemele juba. Ja ma pole ka loll,suured ravimifirmad ka kühveldavad miljardeid sellest.

Comment

• Kakahirmutis
                              🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Mul on hea meel et ETPF, Chesterfield ja WinTV eksisteerivad. Korraldusega olen ka enamvähem rahul, turniire on rohkem kui mängida jõuan. Uudiseid nagunii eriti ei loe, ranka teeb siis põgusalt vaatan üle.

Maski teemal ei viitsi kaasa rääkida, sain tervise kahjustusi vaktsiinist(tõestada ei saa)

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Miks see vaktsiin ja mask siia puutub:D

Comment

Working...