OTSEÜLEKANNE: Tony G. vs Martin Müürsepa telelaua otseülekanne

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • camu
    Super Moderaator
    • Jan 2009
    • 3411

Re: OTSEÜLEKANNE: Tony G. vs Martin Müürsepa telelaua otseülekanne

Algselt postitas Poke Vaata postitust
    eks uus asi jne, ega nad selle eest mingit erilist raha ju ei saa, ning korralikud kaamerad ja streamimis tehnika on ime kallis, eks nad vaikselt arenevad ja timmivad oma tehnikat.
    See ei ole vabandus prahi tootmiseks. Kui pilt pole vaadatav, siis milleks üldse vaeva näha. Igasuguseid näiteid taolistest mõttetutest tegevustest võiks hordidena tuua.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas camu Vaata postitust
      See ei ole vabandus prahi tootmiseks. Kui pilt pole vaadatav, siis milleks üldse vaeva näha. Igasuguseid näiteid taolistest mõttetutest tegevustest võiks hordidena tuua.
      IMO see ei ole ka päris õige. Nemad on hetkel ainukesed, kes teevad Live ülekandeid sellisel kujul ja praegu ma parema meelega vaatan seda katkuvat pilti, kui mitte midagi. Kui oleks analoogseid projekte rohkem, kui üks siis ma oleksin nõus, et prahti ei ole mõtet toota.

Comment

• Maku
        Julm Donk
        • Jan 2010
        • 31

Need Viljandi poisid pole seda süsteemi ise progenud vaid ilmselt ostnud siit. Ca $1500 eest paneb laua "tööle", kusjuures RFID kaardipakk ise maksab $130.

Comment

• camu
          Super Moderaator
          • Jan 2009
          • 3411

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          I ja praegu ma parema meelega vaatan seda katkuvat pilti, kui mitte midagi.
          Minu arust pole see päris õige, et katkuvat pilti toodetakse. Sest olgem ausad, see pilt oli vaatamiseks ikka päris halb. Teiseks peaks ilmselt mõtlema võib-olla kommentaatori peale ja hea kommentaatori, sest lihtsalt taustamöla kuulata pole absoluutselt huvitav.
          Aga eks see ka nii, et kellele ema, kellele tütar.

Comment

• Ecuador13
            🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
            • Aug 2009
            • 730

100% nõus, ise ka vilkuvat pilti ei vaata, kuid asjalik kommentaator annaks tõesti asjale jumet..

Comment

• Poke
              Grinder
              • Mar 2010
              • 995

Algselt postitas camu Vaata postitust
              Minu arust pole see päris õige, et katkuvat pilti toodetakse. Sest olgem ausad, see pilt oli vaatamiseks ikka päris halb. Teiseks peaks ilmselt mõtlema võib-olla kommentaatori peale ja hea kommentaatori, sest lihtsalt taustamöla kuulata pole absoluutselt huvitav.
              Aga eks see ka nii, et kellele ema, kellele tütar.
              neil on ju seal kommentaatorid ja flop fm rahvas, Siboldid ja Klambrid värgid kommenteerivad ja räägivad seal kanadast vahele ja mida iganes.

Comment

Working...