[20NL FR] WowAwiAA kolib blogide alt päevikute juurde.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • IsandJoberst
    Õpihimuline Mängur
    • Dec 2008
    • 326

Re: WowAwiAA kolib blogide alt päevikute juurde.

Mängis ise ka 888s Nl20/NL30 peamiselt. Sindki viimastel päevadel seal palju näha. GL

Comment

• HerrJanks
      Pokkerihai
      • Jul 2011
      • 3769

Misasi see min4bet seal on?

Comment

• WowAwiAA
        Pokkerihai
        • Sep 2010
        • 2715

Pole minbet ju 2x tema 3bet total amount ju. Ning see on 1 fancy move mu arsenalis millega nihu läks.

Comment

• HerrJanks
          Pokkerihai
          • Jul 2011
          • 3769

Teed ka seda fancy move aind KK ja AA või suurema rangega, sest nagu ma aru sain teed seda regularide vastu?

Comment

• WowAwiAA
            Pokkerihai
            • Sep 2010
            • 2715

No see oli momendi ambitsioon, kus oli kahe loose regulari cold callitud dead money, poti avang kutilt kelle EP open 12 ning see oma suure sqz play protsendiga, leidsin et on shoti väärt.

Comment

• WowAwiAA
              Pokkerihai
              • Sep 2010
              • 2715

Nüüd paar viimast päeva enda kohta arvestatavat volüümi näidanud (Loe: 1k-1.5k käsi per päev) Nühin ikka even, tekitan ja fixin vastalt leake. Igatahes käsi ka neist tekitatuist ( mida aeg edasi, seda pelglikumaks lähen )

Vastane 17/9/1.6, call open 9/ 3bet 7.3, donkbet 11 ning 393 handi

Pacific No-Limit Hold'em, $0.20 BB (9 handed) - Pacific Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG ($12.57)
              UTG+1 ($20)
              MP1 ($16.89)
              MP2 ($20.11)
              MP3 ($20.30)
              CO ($29.48)
              Hero (Button) ($20.40)
              SB ($42.51)
              BB ($42.13)

Preflop: Hero is Button with K, K
              6 folds, Hero bets $0.60, SB calls $0.50, BB calls $0.40

Flop: ($1.80) 7, 8, 3 (3 players)
              SB checks, BB bets $1.35, Hero calls $1.35, 1 fold

Turn: ($4.50) Q (2 players)
              BB checks, Hero bets $3.20, BB calls $3.20

River: ($10.90) 3 (2 players)
              BB bets $8.17, Hero calls $8.17

Total pot: $27.24

Vastane 19/14/2.8

Pacific No-Limit Hold'em, $0.10 BB (9 handed) - Pacific Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP3 ($10.93)
              CO ($2)
              Hero (Button) ($10)
              SB ($10)
              BB ($11.69)
              UTG ($14.59)
              UTG+1 ($10.60)
              MP1 ($10)
              MP2 ($10.15)

Preflop: Hero is Button with Q, A
              1 fold, UTG+1 bets $0.30, 4 folds, Hero calls $0.30, 2 folds

Flop: ($0.75) Q, A, 3 (2 players)
              UTG+1 checks, Hero bets $0.47, UTG+1 calls $0.47

Turn: ($1.69) J (2 players)
              UTG+1 checks, Hero bets $1.26, UTG+1 raises $3.40, Hero calls $2.14

River: ($8.49) 8 (2 players)
              UTG+1 bets $6.43 (All-In), Hero calls $5.83 (All-In)

Total pot: $20.15

Et jah, argus, argus on see suur probleem. Ja muidu, mis on optimaalne 4bet size? kui arvestada, et keskmine 3bet läheb 12-15bb peale, siis olen ise kusagil 25bb peale teinud 4beti. Palju flatitakse( alati mu AK vastu ) Ise alati missin ja pean kusagil kohas alla andma, et on seda liiga vähe?

Comment

• pikk28
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 6695

esimene käsi on vastik koht for sure. pool potti calliksin aga 80% potist betile ilmselt annaks creditit ja foldiks, kuigi FD misses.
                teine käsi ma 3betin pre või foldin olenevalt vastasest. ei coldcalli AQo-ga. As played betid liiga väiksed IMO
                üldiselt 3-betin regside vastu IP 3 to 9bb ja OOP 3 to 10bb. ja 4betin 21-24bb. Fishide vastu teine teema.

Comment

• nikitheone
                  Mr. Puujalg
                  • Aug 2009
                  • 6446

imo on call ka ok teises käes, hoiab domineeritud käed sees.
                  &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Mrt1989
                    Grinder
                    • Mar 2010
                    • 999

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                    esimene käsi on vastik koht for sure. pool potti calliksin aga 80% potist betile ilmselt annaks creditit ja foldiks, kuigi FD misses.
                    teine käsi ma 3betin pre või foldin olenevalt vastasest. ei coldcalli AQo-ga. As played betid liiga väiksed IMO
                    üldiselt 3-betin regside vastu IP 3 to 9bb ja OOP 3 to 10bb. ja 4betin 21-24bb. Fishide vastu teine teema.
                    Ma 3bettida küll ei tahaks regi vastu , oleme IP ja flat on ok imo . Check call , check raise liini peale viskaks turnis käe mucki , ei näe midagi peale AJ millest ees oleks.

Comment

• HerrJanks
                      Pokkerihai
                      • Jul 2011
                      • 3769

See AQo'ga 3bet teeb sama välja mis J5s'ega seda teha, ära raiska sellist kätt 3betiks ja flati ning hoia domineeritud käed sees.

Comment

• WowAwiAA
                        Pokkerihai
                        • Sep 2010
                        • 2715

Hah pean kohe kirja panema :D Nii kuna ma Ongame istun natuke turnasi kah( praegu näiteks) siis sealse rolliga mõtlesin natuke nl10 hu ka ikka tiksuda kõrvale turnale. Okei sai 2 tk tühjaks tehtud, siis paus ja nüüd hakkasin uuesti. Ja siis mingi kuti vastu :D 93 kätt, 2x kus mul oli korra 2p ja korra trips temal mõlemad korrad majad. Siis korra kui ajas flushiga sisse turnis mul TPTK, tuli kokku. Siis 2x 2nd pair ajas sisse mis turnis tripsiks muutus ja lõpuks läks nii julgeks, et laksis pre K9 sisse mul QQ, flop K9x :D Pmslt jah ei võitnud ühtki kätt ta vastu lol. TIksun nüüd turnat edasi.

EDIT// ahjah kord varem ka hu olnud, et ükstaspuha millelga vastane sisse jaba ja kus ajab ikka võidab kõik, see oli ka ongames.
                        Last edited by WowAwiAA; 23.08.12, 21:44.

Comment

• WowAwiAA
                          Pokkerihai
                          • Sep 2010
                          • 2715

Yeah, well nl20 ja 30ga lõpparve, ilmselgelt nii nagu nl10 mängin ma neid limiite ei biidi ja kuidagi ära ka ei kohane ja roll ei luba. Nüüd tänane sess nl10 laksinud only ja korraliku cooleri ikka kohe kaela :D 3x on postflop PP vs PP 2 outine ära tõmmatud kui flop/turn sise läheb, siis korra runner-runner rida omale saadud AK high callides. MMMmmm Minu superpremium handid lendavad nutsu otsa jne jne. VÄga huvitavaid käsi pole(suurema cooleri ajal ei saa enda HH peale sessi üle lapatud liiga nõrk olen). Kui miskit ilmneb, panen jälle kirja või siis kuu lõpus kuu kokkuvõtte.

Comment

• IsandJoberst
                            Õpihimuline Mängur
                            • Dec 2008
                            • 326

Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust
                            Yeah, well nl20 ja 30ga lõpparve, ilmselgelt nii nagu nl10 mängin ma neid limiite ei biidi ja kuidagi ära ka ei kohane ja roll ei luba. Nüüd tänane sess nl10 laksinud only ja korraliku cooleri ikka kohe kaela :D 3x on postflop PP vs PP 2 outine ära tõmmatud kui flop/turn sise läheb, siis korra runner-runner rida omale saadud AK high callides. MMMmmm Minu superpremium handid lendavad nutsu otsa jne jne. VÄga huvitavaid käsi pole(suurema cooleri ajal ei saa enda HH peale sessi üle lapatud liiga nõrk olen). Kui miskit ilmneb, panen jälle kirja või siis kuu lõpus kuu kokkuvõtte.
                            Mul on sinu kohta 1.7k käeline sample ja sellepõhjal on su turn cbet näiteks ainult 24% ja fold to 3bet 78%. Et nl20-nl30 biitida peaksid esmalt nendele asjadele tähelepanu pöörama. GL

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas IsandJoberst Vaata postitust
                              Mul on sinu kohta 1.7k käeline sample ja sellepõhjal on su turn cbet näiteks ainult 24% ja fold to 3bet 78%. Et nl20-nl30 biitida peaksid esmalt nendele asjadele tähelepanu pöörama. GL
                              Suhteliselt väikesed leakid, millele ma tähelepanu ei pööraks ja mõlemad statid on suhtelised. 78% fold to 3bet on suht loose, kui sa mängid 30% käsi ja suht tight kui 10% käsi, sama turn cBetiga. Lisaks 1.7k ei ole mingi sample nende stattide jaoks.

Comment

• WowAwiAA
                                Pokkerihai
                                • Sep 2010
                                • 2715

Fold to 3bet jääb tõesti sinna kanti, turn cbet aga pea poole rohkem. Lisaks, võtan ma tõenäoliselt turnis õigete vastaste vastu premium handidega check-call liini. Ometi suudeti mind seal kohutavalt palju foldima, ma ei tea kas kõigega oldi valmis stackidele mängima vist lihtsalt, või oli halvem periood kus alati hästi käsi mu vastu tehti, sest need sessid kus hakkasin ise soliidselt tabama tõusid tippu ja lõpp jäigi ehedad ameerika mäed. Igatahes jah, teen nüüd ainult nl10, teen oma reloadi ruttu lahti ning tiksun nl10 lainel edasi ja mõtlen mis edasi saab.

Comment

Working...