Stonebet - spordipanused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Jeebus
    määäääää
    • Jun 2012
    • 1409

Re: Stonebet - spordipanused

Aga mis paljastub lähemal uurimisel ?

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Hinnad on liikunud vastavalt 10:12 ja 10:11 GMT+3 aja järgi, sinu foorumipostitus on tehtud 10:59 GMT+3

Kaks posti tagasi mainitu in action
    Last edited by Jeebus; 05.06.12, 10:53.

Comment

• supastone
      FPP Pro
      • Apr 2010
      • 242

Jeebus sa oled päris häiriv tüüp.

Comment

• bauss
        Grinder
        • Sep 2009
        • 737

Algselt postitas Jeebus Vaata postitust
        Aga mis paljastub lähemal uurimisel ?

Hinnad on liikunud vastavalt 10:12 ja 10:11 GMT+3 aja järgi, sinu foorumipostitus on tehtud 10:59 GMT+3

Kaks posti tagasi mainitu in action
        srsly mis su probleem on

Comment

• Jeebus
          määäääää
          • Jun 2012
          • 1409

Küsimus tõsine

Kui sa soovid siia üles panna oma süsteemi, siis miks sa kasutad google doci, kus sa saad lihtsalt suvalisel ajal muuta mida iganes ja panna hindu üles, mis pole sel hetkel enam saadaval.

Miks fabritseerida tulemusi?

Siia teemasse postitades saavad kõik inimesed ausa võimaluse su hindadest/bettidest kasu* lõigata ning sa saaksid 100% positiivse tagasiside !

Comment

• supastone
            FPP Pro
            • Apr 2010
            • 242

Ise täna panuseid ei pane ja passin lihtsalt mänge, aga soovitusi jagan ikka.

Federer AH-4.5 vs Del Potro (4/10)

Federer biitinud 4 korda Potrot see aasta ja ainult 1 neist oli tasavägine. Korrutan siiani ,et Potrol on vigastus ja keegi pole seda ära kasutanud siiani. Ma arvan, et siit võib tulla heavy hävitamine ja julgemad võivad isegi proovida -5.5 ja -6 liini.

Cibulkova v Stosur kindlapeale minejad võtavad over 19.5 ja riskijad 21.5 (4/10)

Nii Stosuril kui Cibulkoval on hea turniir. Kumbki ei ole set-i ära andnud nii, et tõotab tulla tasavägine mäng. 2 seti korral 19.5 peaks ära katma ja 3 seti korral 21.5 vabalt.

Kerber biidib Errani't (5/10)

Errani on siiani väga tubli olnud, aga eks tal on õnne ka olnud kuna mõlemad vastased Iva. ja Kuz. tegid väga palju vigu. Kerbera paistab heas tujus olevat ja Erranile teeb asja raskemaks see ,et Kerber on vasakukäeline. Lisaks Kerber lööb palli väga tugevalt ja on korra biitinud sellel aastal Erranit 6-1, 6-2.

Comment

• supastone
              FPP Pro
              • Apr 2010
              • 242

Küsimus tõsine

Kui sa soovid siia üles panna oma süsteemi, siis miks sa kasutad google doci, kus sa saad lihtsalt suvalisel ajal muuta mida iganes ja panna hindu üles, mis pole sel hetkel enam saadaval.

Miks fabritseerida tulemusi?

Siia teemasse postitades saavad kõik inimesed ausa võimaluse su hindadest/bettidest kasu* lõigata ning sa saaksid 100% positiivse tagasiside !
              Vastus tõsine

Eks ma sain kohe aru, et sinu soov on mitte mun.nigi tegemata kasu lõigata ise diivanil peeretades, et see nii oleks pead sa maksma. Hetkel oli minu soov heast tahtest panustajaid rohkem suunata ja abistada valikute tegemisel. Ole hea ära rohkem siia kirjuta.

Ja kui ma ka ei saa 100% positiivset tagasisidet, siis minul sellest midagi ei juhtu. Raha ma oma soovituste eest ei küsi.

Comment

• Jeebus
                määäääää
                • Jun 2012
                • 1409

supastone, teadlik inimene sai juba sinu esimesest postitusest aru, mis eesmärgid sul on.

- väide, et sina isiklikult tegeled oddside analüüsiga, on lausvale.
                Sellisel positsioonil on väga vähesed inimesed ning neil on kindlasti magistrikraad statistikas ja aastaid kogemusi + nad teenivad kuuekohalisi summasid
                Millega sina arvatavasti tegeled, on brute datamining, mis tähendab, et sa jälgid tennisemänge ja kirjutad käsitsi üles, mis mängija mingil hetkel mida tegi ning su tööandja müüb selle informatsiooni bookiedele edasi.

Kuna sa avastasid kusagilt tout-service idee ja inimestel on loomulik vajadus raha teenida, siis otsustasid sa siia teha oma teema ärilisel eesmärgil.

Selleks on vaja ainult kahte eeldust : häid kirjutisi (mis sul tõesti on) ja fabritseeritud statistikat (mida sa üritad siin läbi viia)
                Tehnika on selge : hoidud kõrvale ausast kokkuvõttest, ei pane bettidele hindu juurde ega midagi, rõhud peamiselt mängudele, mis võitsid, suunad inimesi kahtlastele saitidele jne.

Kõik märgid viitavad selgelt su eesmärkidele. Ma lihtsalt hoiatan inimesi eos, ennem kui keegi kõrvetada saab, sest sportsbetting on väga keeruline süsteem ning teadmatute jaoks saab paljugi kokku mahhineerida

Comment

• rasmer
                  Vana Tegija
                  • Oct 2009
                  • 1306

Keegi palun bännige Jeebus, mõttetu trollimine, mis pole üldse naljakas.

Comment

• supastone
                    FPP Pro
                    • Apr 2010
                    • 242

- väide, et sina isiklikult tegeled oddside analüüsiga, on lausvale.
                    Pole seda väitnudki.

Sellisel positsioonil on väga vähesed inimesed ning neil on kindlasti magistrikraad statistikas ja aastaid kogemusi + nad teenivad kuuekohalisi summasid
                    Täitsa nõus. Koefitsentide arvutamine toimub keerukate algoritmide alusel millest mina ei tea midagi.

Millega sina arvatavasti tegeled, on brute datamining, mis tähendab, et sa jälgid tennisemänge ja kirjutad käsitsi üles, mis mängija mingil hetkel mida tegi ning su tööandja müüb selle informatsiooni bookiedele edasi.
                    Ei käi see ka nii.

rõhud peamiselt mängudele, mis võitsid, suunad inimesi kahtlastele saitidele jne.
                    Süsteemis on väga selgelt välja toodud kaotused ja võidud. Pigem olen inimestele JUST soovitanud millistel lehtedel mitte panustada.

Ma lihtsalt hoiatan inimesi eos, ennem kui keegi kõrvetada saab, sest sportsbetting on väga keeruline süsteem ning teadmatute jaoks saab paljugi kokku mahhineerida
                    Ka mina olen piisavalt hoiatanud inimestel minu soovitusi suure ettevaatlikkusega võtta ja mitte panustada üle oma võimete! Selgelt ja mitu korda.

Soovitan panustamisel olla ettevaatlik ja mitte panustada üle oma võimete! (Nagu ka pokkeris on panustamisel bankroll väga tähtis ja 1 panus ei tohiks üldiselt ületada 3-5% kogu pangast).
                    Aga ütleksin kohe ära, et süsteem on alles testimisel ja kui otsustate neid valikuid kasutada, siis kindlasti suure ettevaatlikkusega!

Comment

• Godspeed_EJ
                      Klubi Liige
                      • Nov 2009
                      • 3049

Kuna sa avastasid kusagilt tout-service idee ja inimestel on loomulik vajadus raha teenida, siis otsustasid sa siia teha oma teema ärilisel eesmärgil.
                      Milline on supastone äriline eesmärk? Selgita palun, mulle jääb see osa arusaamatuks.

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

nt vaadates Errani mängu ja triobeti wimbeldoni koefi, mis on 1:1000 siis see koef ei lähe kudiagi mänguga kokku. Ok Errani edu pole ehk nii suur, kui liival aga worth bet

Comment

• supastone
                          FPP Pro
                          • Apr 2010
                          • 242

Algselt postitas privador Vaata postitust
                          nt vaadates Errani mängu ja triobeti wimbeldoni koefi, mis on 1:1000 siis see koef ei lähe kudiagi mänguga kokku. Ok Errani edu pole ehk nii suur, kui liival aga worth bet
                          Selle kohapealt ei oska sind aidata hetkel. Pole uurinud ta muru mängu. Eks kui ta nii kaugele jõudnud on siis see kindlasti väga väsitav nii vaimselt kui füüsiliselt + väga palju oleneb kellega ta kokku läheb.

Ulme mis ta teeb väga tubli. Esimese seti võttis ikka väga kindlalt ära. Kahju, et nii varakult välja ostsin ja algset vaistu ei usaldanud. Aga vähemalt profit ja parem kui kaotus hiljem.
                          Last edited by supastone; 05.06.12, 14:17.

Comment

• hotcocacola
                            HTCCACLA
                            • Oct 2008
                            • 14473

Väärt päevik!

GL !

Comment

• Jeebus
                              määäääää
                              • Jun 2012
                              • 1409

Algselt postitas supastone Vaata postitust
                              Eks ma sain kohe aru, et sinu soov on mitte mun.nigi tegemata kasu lõigata ise diivanil peeretades, et see nii oleks pead sa maksma. Hetkel oli minu soov heast tahtest panustajaid rohkem suunata ja abistada valikute tegemisel. Ole hea ära rohkem siia kirjuta.
                              Mees, sul pole üldse stiili, päevik on alles 1 päev vana aga juba räägid maksmisest.
                              Meil veab, et soovituste eest raha ei küsi !

Kui teid kuu/paari pärast kuhugi stonebet.eu või stonebet.blogspot kohta juhatatakse ja seal sada üks ja pool paypali ja skrilli buttonit on, et 10% ROI bette saab ainult 50€ või 100€ eest kuus, siis teadke, et teid on hoiatatud.

Comment

• pokkerisheriff
                                Grinder
                                • Oct 2011
                                • 824

jeesus, kas sa ise oled ka kuidagi igapäevaselt sportsbettingu teemas tegev? lihtsalt sellepärast küsin, et kritiseerid julgemalt kui mõni pühapäevapanustaja seda vast teeks.

Comment

Working...