sellist s...a ma helpisin terve õhtu ja tipp oli kui mingi calling station lihtsalt andis oma raha ära ja obv hitis monsteri 3me minu järjestikuse setti peale,mille peale sai hiir tiivad ja ruumid läksid kinni :(
sellist s...a ma helpisin terve õhtu ja tipp oli kui mingi calling station lihtsalt andis oma raha ära ja obv hitis monsteri 3me minu järjestikuse setti peale,mille peale sai hiir tiivad ja ruumid läksid kinni :(
lol hiir tiivad :d
ma pole veel nii endast välja läinud, et midagi lendama hakkab
lihtsalt see NL10 ajab nii tilti,aga BR pole nii suur et NL25 biitima minna ja tna tehti veel raskemaks seda rolli kokku saada,statsid olid nii kohutavad tal,et tekkis tunne et istus viskipudel kõrval ja klõpsas suvaliselt ja siis kukkus lampi hittima,runner runner oli 2 korda aga ma ei suutnud teda potist välja kukkutada sest tal oli suva kuida bettisid!
lihtsalt see NL10 ajab nii tilti,aga BR pole nii suur et NL25 biitima minna ja tna tehti veel raskemaks seda rolli kokku saada,statsid olid nii kohutavad tal,et tekkis tunne et istus viskipudel kõrval ja klõpsas suvaliselt ja siis kukkus lampi hittima,runner runner oli 2 korda aga ma ei suutnud teda potist välja kukkutada sest tal oli suva kuida bettisid!
ei viitsi midaig erilist kirjutada, aga normal week ja kõik ilus. algas nädala nagu ikka beatide näol ja lolluste aga nv korvas ilusti jne.
varsti peaks 100NLi proovima, ehk järgmine kuu millalgi.
alguses spewisin natuke ja üritasin soulreade teha ,siis tuli tilt muidugi. mõtlesin, et mängin küll nulli aga lõpp vajus käest ära kuna praktiliselt viimased 300 kätt magasin arvti taga..
lõpus tulid beadid ka juba ja rõve hakkas
kuu muidu rekord aga ilusa nr rikkusin ära, ehk taastab täna
1.Tilkagi ei joo kõik nv mängin-õnnestus
2.50NL püsima jääda- õnnestus
Rekord kuu siis kasumi poolest. Kahju, et lõpp natuke käest ära läks.Käsi tuli ka päris palju minujaoks , järgmien kuu kindlasti nii palju ei mängi.
Võtan vähem laudu aga mahlasemad ..tahaks 650 boonuse ka kiirest ära võtta 10K FPP jäänud siis saab ära osta
Novembri eesmärgid:
1. $3k+ kasumit
2. proovida 100NL
Comment