[???]kollane

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kollane
    Pokkerihai
    • Nov 2008
    • 2031

Re: Kollane 50NL

Algselt postitas Rage
    tundub et FTP'st hakkab uus eestlaste lemmikkeskkond tekkima..
    sry unustasin luba küsida kas võin tulla :D

küll see buum üle läheb, ma ei oska veel hinnangut anda kas jään sinna esialgse plaani järgi kuni boonuse vabastamiseni aga eks paistab kuidas meeldib jne :)

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

Algselt postitas kollane
      sry unustasin luba küsida kas võin tulla :D
      muig.. ma ei mõelnud seda niipidi.. ma lihtsalt mõtlen, et kui ma FTP kasutaja tegin, siis regulaarselt seal mängivaid eestlasi oli suht vähe.. aga nüüd ma ise ka reklaami teinud... mulle igatahes väga meeldib nende keskkond.. FTP on ja jääb mu põhimängukeskkonnaks.. ja siis poole BRiga panen mõnes muus kohas ringi.. vabastan boonuseid ja vaatan kuidas elu on...

Comment

• kollane
        Pokkerihai
        • Nov 2008
        • 2031

Algselt postitas Rage
        muig.. ma ei mõelnud seda niipidi.. ma lihtsalt mõtlen, et kui ma FTP kasutaja tegin, siis regulaarselt seal mängivaid eestlasi oli suht vähe.. aga nüüd ma ise ka reklaami teinud... mulle igatahes väga meeldib nende keskkond.. FTP on ja jääb mu põhimängukeskkonnaks.. ja siis poole BRiga panen mõnes muus kohas ringi.. vabastan boonuseid ja vaatan kuidas elu on...

ma niisama naljaga ütlesin :)

Comment

• hoss23
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 2551

ise tegin ka endale kuu alguses FTP-ssse konto ja kandsin 600$ peale. Eks näis, kuna selle boonuse jõuab ära kliirida, kuna starsis ka veel 650 käsil. Loogish, et ma teie tasemeni ei küüni ja lasen vaikselt nl25. Aga ilus graph hrKalju. Jätka samas vaimus.

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

ahjaa.. mis hrKalju HEM RageIlluminati kohta räägib? solid aggrodonk?:-P

Comment

• -andres-
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4546

Eks see põhjus, miks üle tullakse on suht ilmselge, peale 35bb min laudade tekkimist.
              Kollasele edu uues toas.

Comment

• kollane
                Pokkerihai
                • Nov 2008
                • 2031

Algselt postitas Rage
                ahjaa.. mis hrKalju HEM RageIlluminati kohta räägib? solid aggrodonk?:-P
                ei saa praegu vaadata aga PS 16/13 3bet 6 on meeles, vaatan pärast üle.
                Algselt postitas hoss23

ise tegin ka endale kuu alguses FTP-ssse konto ja kandsin 600$ peale. Eks näis, kuna selle boonuse jõuab ära kliirida, kuna starsis ka veel 650 käsil. Loogish, et ma teie tasemeni ei küüni ja lasen vaikselt nl25. Aga ilus graph hrKalju. Jätka samas vaimus.
                sa räägid nagu see tase oleks ei tea mis :D
                küll sa ka varsti 50NL jõuad :) tulen kas see või järgmine nv tlna ja siis saame sessi värgi ära teha mis kokkuleppisime.
                Iseasi palju sellest abi on aga eks annan parima

aga tänud.

Comment

• Marek K.
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 1477

good luck!

Comment

• hoss23
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 2551

kuule seoses selle nv, olen terve nädal maal ja siis see nv kahjuks ei saa ja järgmine reede 19 on vist sõidan merele. Nii et peab jällegi vist edasi lükkama selle asja :D. Aga see on selge, et selle asja me ära korraldame.

Comment

• kollane
                      Pokkerihai
                      • Nov 2008
                      • 2031

Algselt postitas hoss23
                      kuule seoses selle nv, olen terve nädal maal ja siis see nv kahjuks ei saa ja järgmine reede 19 on vist sõidan merele. Nii et peab jällegi vist edasi lükkama selle asja :D. Aga see on selge, et selle asja me ära korraldame.
                      siis jääb järgmisele korrale
                      vb vahepeal siis targemaks ka saanud ja rohkem abi :D

Comment

• kollane
                        Pokkerihai
                        • Nov 2008
                        • 2031

Re: [50NL FR]Kollane

Teen siis kokkuvõtte Riia tripist

Algas sellega ,et käisin kõigepealt poest läbi võtsin mõned õlled teepeale. Lasin end piiripeale viia kus mind peale võeti.. Hakkasime siis vaikselt tiksuma ja rääkisime niisama juttu..
                        Lõpuks riias parkisime auto ära ja sisse regama. Minu jaoks oli see esimene kasiino kylastus ja esmamulje oli ikka total nuts..
                        Siis oli meil paar tundi vaba aega , lendasime k1lyga poodi, võtsin rummi ja hakkasime jooke lahjendama sujuvalt.. Plaan oli ju mällu tõmmata ja turnat ka võimalikult hästi mängida..ma igatahes olin päris pehme kui sisse läksime.
                        andsime joped värgid ära ja jätkasime joomist, siis kasutasin olympicu 5latise zetooni blackjacki lauas ära mis mõistagi kasumit ei tootnud , võtsin 10 lati eest veel zetoone aga sain täpselt samad kaardid K7 ja lõpetasin ära.
                        Siis tuli aeg lauataha istuda valisin loosikaardi ära laud 2 koht 5 :D isegi meeles, bounty vasakul käel kes oli mingi ultranit 2 kätt nägin mis mängis ning suht palju käis ära koguaeg..

Natuke jälgisin mängu seal, vaatasin kõik suht foldivad, et hakkan siis märatsema 2 limpi ees mul Q5s CO raisen saan insta reraise , mõtlesi natuke aega viskan ära kysin mis oli n2itas kunne.. peale seda v2ga ei viitsinud seal midagi aretama hakata olin juba suht palju joonud alla 2 joogi lauapeal ei olnudki oleks pidanud liiga tihti ära k2ima. ma obv ei jaganud beati alguses, et lauda saab tellida.samas lett oli ligidal ka nii et polekski viitsinud neid ilusad neiusid seal tyydata..
                        Ajasin seal niisama bountyga mõga sai inglise keelt praktiseeritud .
                        Järgmine sain AJo raisen 3 tyypi callivad flop 868 , checkime läbi turn A BB betib mõtlesin korra raiseda aga ta kahtlaselt tudises seal callin yks fold BTN call, river blank , BB checkib mina ja BTN checkime. vaatasin algul, et minu oma kuna nägin BB-l 6 teine kaart oli udune näitasin enda lehte ja BTN samuti tal miski A9 vms.. aga diiler lykkas chipid tema ette siis sai selgeks ,et kutt floppas nutsi
                        Vahepeal oli 1x JJ; 2x vist AK; aga mingit actionist ei saanud sellega
                        Peale pausi millalgi hakkas stack vaikslet kokku kuivama, ei mäleta mis blindid olid aga DU oli vaja UTG raise(yks loosemaid lauas) yks kloun calis veel , m6ltesin natuke AQs, shipisin sisse flop JTx turn J river T ja k6las yks suur jee kasiinos, avg stack oli kohe. 88 vastas siis
                        UTG yks short shipis sisse callisin A3s bb-lt 2BB kanti oli callida, tal A6o
                        see oli mingi imeliku näoga vennike(hiinast vms), kiitis eesti naisi seal.
                        varastasin seal bountylt 25o-ga siis tuligi table breik ja viidi uude lauda,
                        1 käe sain mängida panin kiiruga joogi järgi, jõudsin tagasi just mingu aeg actida kõik foldinud leian BTN 33, shipin sisse mingi 6-7 BB alles .. BB mõtleb tykk aega callis 2ra A8o-ga ja tuli see õnnetu 8 ja olingi out :D 23 koht.
                        Cashi oleks tahtnud kyll m2ngida aga plaanisin siis teha kui hitin turnal.

Tinutasime jooki veel autos ja sammud essentsiali poole ja siit saab jutt ootamatult otsa ...

Igatahes jäin väga rahule tripiga,liiga liiga nuts oli. Eesti klubisid ei anna võrrelda imo. Naised kõik noo yliilusad klubis
                        Tahaks enne 21 saamist veel ära k2ia seal vähemalt korra +EV yritus
                        No ja kui ikka ise kaarte ei pea tegema siis live ikka ylitimm m2ngida

Comment

• kollane
                          Pokkerihai
                          • Nov 2008
                          • 2031

Teen siis kuu kokkuvõte ära kuna täna jooma varsti ja homme tervis ei kannata mängida nagunii..

Parim kuu kuid ikkagi mul 100NL jaoks rolli pole aga no palju puudu ka pole ehk järgmise nädala lõpuks teen uusi titesamme 100NL-is.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Kokku:
                          $2547+$1470(rakeback+boonused)=$4017

Peab meeldima

Comment

• teerajaja
                            Grinder
                            • Feb 2009
                            • 815

Hea näha, et biidid korralikult Mis rolliga oled võtnud 100NL shotte ?

Comment

• vapsik
                              Klubi Liige
                              • Apr 2009
                              • 5462

Valus skill. GG.

Comment

• kollane
                                Pokkerihai
                                • Nov 2008
                                • 2031

Algselt postitas teerajaja Vaata postitust
                                Hea näha, et biidid korralikult Mis rolliga oled võtnud 100NL shotte ?
                                30BI olen proovinud 2x

nyyd üritan 40BI ukse maha murda

Comment

Working...